Nieuwe Stationsstraat 10Dovnload 8.05 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte8.05 Kb.

PERSBERICHT


ARCADIS NV

Nieuwe Stationsstraat 10

Postbus 33

6800 LE Arnhem

Tel 026 3778 292

Fax 026 4438 381

www.arcadis-global.com

Handelsregister

09051284

Arnhem, 27 september 2007


ARCADIS GAAT FACILITY MANAGEMENT VOOR NXP VERZORGEN
ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekend gemaakt dat het de facility management diensten gaat verzorgen voor NXP Semiconductors via de joint venture ARCADIS AQUMEN Facility Management (AAFM). Het contract omvat alle activiteiten en locaties van NXP Semiconductors in Nederland, heeft een looptijd van ten minste drie jaar en omvat een totale omzet van circa EUR 10 miljoen per jaar. Verdere financiële details zijn niet vrijgegeven.

 

Onder het contract zal AAFM voor NXP Semiconductors het management verzorgen voor de facilitaire diensten zoals onderhoud van de gebouwen, catering, logistiek en schoonmaak. De facility managers van NXP waren reeds in 2006 in dienst getreden bij AAFM. De overeenkomst is een vervolg op de activiteiten die AAFM voor Philips reeds verrichtte.


“Dit contract onderstreept dat ook voor een marktpartij als NXP Semiconductors, de uitbesteding van facility management diensten een aantrekkelijk alternatief is,” aldus Michiel Jaski, lid van de Raad van Bestuur van ARCADIS. “Het door ons gehanteerde management model betekent dat we, vanuit een onafhankelijke positie, aanzienlijke kostenbesparingen realiseren terwijl we de prijs-kwaliteitverhouding alsmede de flexibiliteit voor deze diensten verhogen. We zijn verheugd dat NXP Semiconductors, onder andere gebaseerd op de ervaringen over de afgelopen jaren, besloten heeft de relatie met AAFM te continueren”
ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur – Milieu – Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 12.000 mensen en een omzet van € 1,4 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Slooten, ARCADIS NV tel: 026-3778604; e-mail: j.slooten@arcadis.nl
Imagine the result: registers -> kgi documents
kgi documents -> Persbericht
kgi documents -> 2005 voortreffelijk jaar voor van lanschot
kgi documents -> Amsterdam • 10 november 2005
kgi documents -> Persbericht rotterdam, 27 augustus 2009 Interim dividend: Euro 0,10 per aandeel Resultaat Amsterdam Commodities eerste half jaar 10% hoger Amsterdam Commodities N. V
kgi documents -> Sanoma Uitgevers verkoopt puzzelbladen aan Keesing Hoofddorp, Amsterdam, 29 juni 2007– Sanoma Uitgevers, onderdeel van Sanoma Magazines, en Keesing Media Group (Keesing)
kgi documents -> Date kpn signs contracts with over sixty channels for iptv
kgi documents -> Datum Contracten met ruim zestig zenders voor iptv van kpn
kgi documents -> Persbericht sanoma Men´s Magazines voornemens tot overname Wegener Golf bv
kgi documents -> Persbericht integratieplan Limburg Media Groep in Wegener
kgi documents -> Persbericht hombergh/de pundert group en rsdb n. V. Geven kennis van voorgenomen openbaar bod op rsdb n. V. Van eur 40 per aandeel
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina