Nieuwe stofdop vervangt spaakmagneetDovnload 5.55 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte5.55 Kb.
Eurobike 2016
Accessoire noviteiten van Schwalbe


Nieuwe stofdop vervangt spaakmagneet

Deze stofdop heeft het in zich: hij is met een krachtige neodymium magneet uitgerust en neemt voor je fietscomputer de taak van je spaakmagneten over. Hierdoor ziet je fiets er weer een beetje mooier uit. De set bestaat uit een stofdop met geïntegreerde ringmagneet en een normale dop voor het ventiel aan het achterwiel – voor een optisch afgestemd paar ventielen voor de racefiets, de mountain- of trekkingbike (voor SV-ventiel). Prijs: 4,90 Euro.


Bandenlichter met clip

Banden wisselen wordt kinderspel: Schwalbe geeft zijn bandenlichters een nieuwe vorm. De vormgeving en functie van dit praktische gereedschap maakt de montage en demontage van een band nu nog eenvoudiger. Hierdoor worden niet alleen de handen gespaard maar ook de band. In het bijzonder bij een moeilijke montage van een band, zoals bij Procore – of in het algemeen bij een lastige montage, speelt de kleine hulp zijn sterkte uit. Door de nieuwe clipfunctie kunnen de bandenlichters nu nog beter op de velg bevestigd worden en zo fixeren zij het reeds gemonteerde deel van de bandhiel. Dit deel kan niet meer uit de velg glijden terwijl je het laatste deel van de bandhiel over de velg hevelt. Prijs: 4,90 Euro een set van 3 stuks.

Persberichten en foto’s kunnen worden gedownload op: http://www.schwalbe.com/nl/presse.html
Verdere informatie:

Schwalbe Nederland

Dirk Storklaan 25  2132 PX Hoofddorp

tel: 023-5555265  fax: 023-5612407info@schwalbe.nl  www.schwalbe.comDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina