Nieuwsbrief maandag 26 oktoberDovnload 13.97 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte13.97 Kb.

Nieuwsbrief maandag 26 oktober

Data:
26 oktober

28 oktober

29 okt en 2 november

5 november

12 november

12 november

12 november

4 december

17 december

21 december-1 januariMR-vergadering

Hoofdluiscontrole

Contactavonden

Studiedag team: thema taal, alle leerlingen zijn vrij!

Schoolontbijt

OR-vergadering 19:15

Zakelijke ouderavond 20:00

Sinterklaasviering

Kerstmaaltijd

Kerstvakantie

Algemeen

Even voorstellen: Juf Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van Zwol. Ik ben 34 jaar en woon in Hoogeveen.
Ik werk bijna 11 jaar met heel veel plezier in het onderwijs als groepsleerkracht. Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik op de G.J. van der Ploegschool (school voor ZML). Vorig jaar heb ik besloten om 2 dagen minder te gaan werken om zo te kunnen kijken en werken op andere scholen met andere onderwijsvormen.
Vanaf 26 oktober tot de kerstvakantie kom ik op de maandagochtend en dinsdagochtend op Het Rastholt werken in groep 3. Ik heb hier heel veel zin in. Deze periode vind ik ook nog eens de mooiste en gezelligste tijd van het jaar binnen het onderwijs; Sint Maarten, Sinterklaas en kerst.
Ik hoop op een leerzame en leuke tijd samen. Tot maandag 26 oktober.
Verdrietig nieuws

Afgelopen weekend hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat de man van onze peuterspeel collega Teresa Stoppels plotseling is overleden. We zijn geschokt en verdrietig. De peuterspeelzaal heeft contact gehad met alle betrokkenen van de peuterspeelzaal en een brief uitgedaan ter informatie. De peuterspeelzaal zal komende woensdag namens bestuur, collega’s, ouders en de peuters een advertentie in de Hoogeveensche Courant zetten. Het Rastholt zal daar ook bij staan namens het team, ouders en leerlingen. Zonder u dit persoonlijk te kunnen vragen, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.


Schoolfruit

Gedurende schooljaar 2015-2016 doet onze school mee met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig!

De kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week gedurende eenentwintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze om gezamenlijk in de klas op te eten. We starten in week 45 (2-6 november 2015) en het project loopt t/m week 17 (18-22 april 2016).

Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve, en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen. Wij hopen dat u dat óók vindt.

Meer informatie kunt u vinden op www.euschoolfruit.nl

Nieuws uit de groepen

Lettermuur groep 1 en 2 De nieuwe letter is de m. De kinderen mogen kleine spullen meenemen die beginnen met de m.

Handbal

Op maandagmiddag 26 oktober krijgen de kinderen van groep 3-6 handbaltraining van 13:30-14:30. Groep 1 en 2 gaan dan gymmen in het speellokaal. Alle kinderen van de groepen 1, 2 en 3 mogen gewoon naar school worden gebracht. Juf Janine neemt groep 3 mee naar de sporthal.
Verkeer 16-10-2015: fietscontrole en VVN snelheidsmeting

Oudergesprekken op 29 oktober en 2 november

Ook dit jaar houden we oudergesprekken in november. De kinderen krijgen nog geen rapport, maar we willen u wel de gelegenheid bieden om de vorderingen van uw kind te bespreken. We houden deze gesprekken op donderdag 29 oktober en maandag 2 november. Als u zich opgeeft, ontvangt u een uitnodiging met daarop de precieze tijd waarop u verwacht wordt. U kunt het onderstaande strookje inleveren bij de leerkracht van uw kind (ook als u niet op de contactavond komt). Aanmelden kan ook via de mail. U kunt zich alleen vandaag nog opgeven!


Naam:…………………………………………………………….

Ik kom wel/niet op het oudergesprek in :  • Groep 1, 2, 3 j.schonewille@bijeen-hoogeveen.nl

  • Groep 4 en 5 j.smit@bijeen-hoogeveen.nl

  • Groep 6 i.kuijer@bijeen-hoogeveen.nl

  • Groep 7 en 8 m.j.zwiers@bijeen-hoogeveen.nl


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina