Nieuwsbrief No. 14 vrijdag 8 juni 2012Dovnload 14.41 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte14.41 Kb.
Nieuwsbrief No. 14 vrijdag 8 juni 2012

6e Montessorischool Anne Frank Niersstraat 41 1078 VJ Amsterdam

Tel: 020-6640482 info@annefrank-montessori.nlVoor de oplettende lezer: we hebben een nieuwsbrief overgeslagen. Per ongeluk is er geen nieuwsbrief 12 uit gegaan, maar volgde na nummer 11 direct 13. Mocht u het zich afvragen, u hebt dus niets gemist! Onze excuses!


Medezeggenschapsraad

Er hebben zich twee ouders aangemeld om volgend jaar zitting te nemen in de MR van de school. Omdat er ook twee plaatsen beschikbaar zijn, worden er geen verkiezingen uitgeschreven. Wij heten de nieuwe leden van harte welkom in de MR. Bij deze stellen ze zich alvast aan u voor:


In het nieuwe schooljaar kom ik, Martijn van Seventer, in de MR. Nora, onze oudste dochter, zit nog net in de onderbouw bij Saskia en Ineke (OBD), en de jongste is net naar school en zit in de klas van Yvette en Annet (OBC). De school en het Montessori onderwijs ken ik  goed en beide spreken me ontzettend aan. Als kind heb ik ook rondgelopen in de Niersstraat maar mijn klas was in de dependance, tegenwoordig de school van Maas en Waal. Weer terug  in mijn oude buurt, we wonen op het Victorieplein naast de Wolkenkrabber, en oude school.  De MR is er voor alle ouders, medewerkers en de kinderen: spreek ons aan als je vragen of ideeën hebt, daar zijn we voor!

Groet, Martijn


Mijn naam is Niels Mustert. Samen met Immelie en onze kinderen Stein en Pien wonen we in de Niersstraat. Stein zit alweer 1 1/2 jaar in de onderbouw en Pien komt in oktober op school. 

Met plezier kom ik op school en ervaar de Anne Frankschool als betrokken en deskundig met een positieve sfeer. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in het wel en wee van de schoolorganisatie en wil graag een bijdrage leveren aan de verdere continuering van deze bijzondere school. 

Groet, Niels Mustert
Verslagboekjes

Binnenkort, op woensdag 27 juni, ontvangt u weer het verslagboekje van uw kind. Vanaf diezelfde datum is het ook via het ouderportaal van Parnassys in te zien.

Alle kinderen van groep 1 t/m groep 7 ontvangen een verslag.

Leerlingen uit groep 8 schrijven een eigen verslag en krijgen dat later mee.

De kinderen in groep 0 (de jongsten in de onderbouw) die voor 1 januari 2012 vier jaar zijn geworden, ontvangen ook een verslag.

Ouders van groep 7 ontvangen naast het verslag een aparte brief als voorbereiding op het schot-voor-de-boeggesprek wat dit schooljaar nog gehouden wordt.

De laatste ronde oudergesprekken vindt plaats ‘op verzoek’. U kunt in het verslagboekje aangeven of u een afspraak wilt maken voor een gesprek op 9 of 11 juli.
Indeling klassen nieuwe schooljaar

Op woensdag 27 juni ontvangen 2e en 5e groepers ook de indeling van de klassen voor komend schooljaar. Voor die tijd ontvangen alle ouders via de nieuwsbrief informatie over welke juffen/meesters voor welke groep staan volgend jaar.


Klas MBD in Artis

De klas van Sylvia en Marjolein had afgelopen woensdag een extra uitstapje naar Artis. Alle kinderen mochten daar tijdens de insectenles een vogelspin aaien! Dapper hoor!
Marjolein met zwangerschapsverlof

Vandaag gaat Marjolein met zwangerschapsverlof. Ze verwacht begin juli haar tweede kindje. Ga er lekker van genieten, Marjolein!

Vanaf volgende week vervangt Lotte Guit Marjolein op donderdag en vrijdag in klas MBD.
Verhuizing

Dit jaar blijken er meer verhuizingen te zijn dan we voorzien hebben.

Als u (definitieve) plannen heeft om te gaan verhuizen, waardoor uw kind in de toekomst naar een andere school zal gaan, wilt u dit dan tijdig aan ons doorgeven?

Dan kunnen we daar rekening mee houden met verzoeken van zij-instromers.


Data overzicht z.o.z.Data:
Vrijdag 15 juni

Onderbouw: schoolreisje

Middenbouw: parkdagDonderdag 21 juni

Sportdag voor onder- en middenbouw

Maandag 25 juni

Studiedag: alle leerlingen vrij

Woensdag 27 juni

Verslagboekje mee

Woensdag 4 juli

Wisselochtend

Maandag 9 juli

10 minutengesprekken

Woensdag 11 juli

10 minutengesprekken

ZingZo Concert onderbouw

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina