Nieuwsbrief Voorjaarscompetitie 2011 5Dovnload 40.93 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte40.93 Kb.

Nieuwsbrief

Voorjaarscompetitie 2011 - 5

Redactie en foto’s: Dick Kalk


31 mei 2011 Jaargang 3 nummer 8

Dames 1 45+ voor 6e keer kampioen van de hoofdklasse
Het is ze toch weer gelukt ! Na twee jaar onderbreking heeft het Dames 1 45+ team voor de 6e keer in de laatste negen jaar het kampioenschap behaald in de hoofdklasse van het district Leiden. Daarnaast legden ook het Bollenpark 3 team op woensdagavond en het jongensteam t/m 10 jaar beslag op de titel in hun klasse.


Sylvia, Corrie, Hester, Plonie en Ellen zijn dolblij met hun zesde titel
De hoofdklasse-titel werd veilig gesteld op 30 mei in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Merenwijk 1 in Leiden. Dat was juist voldoende om gelijk te eindigen met de kampioen van de afgelopen twee jaren: Artesia 1 uit Koudekerk aan de Rijn, dat op de laatste speeldag het ene punt achterstand ongedaan maakte. De 3-1 zege in het onderlinge duel op 16 mei op de eigen banen van TC Noordwijk gaf de doorslag voor het behalen van het kampioenschap.

De laatste wedstrijd tegen Merenwijk ging voorspoedig van start. Captain Hester Smeltink en Sylvia Masolijn hadden binnen het uur hun eerste dubbel kunnen winnen (1-6, 2-6), maar de de automatische regensproeier op de zonovergoten gravelbanen zorgde voor een nat pak en enig oponthoud. Corrie Kroon en Plonie van Maris, die zich tijdig uit de voeten konden maken, wonnen met hetzelfde gemak en dezelfde cijfers. Na de pauze zorgden Hester en Sylvia snel voor de 0-3 voorsprong (1-6, 1-6) en omdat contact met Hoogmade uitwees dat Artesia daar inmiddels op een 1-1 ruststand zou staan, konden Corrie en Ellen Schuurink het iets rustiger aandoen, hetgeen prompt tot de enige nederlaag leidde (7-5, 6-2), maar ook tot de op dat moment geruststellende 1-3 eindstand.
Kampioensbloemen van Ingrid namens het bestuur en toosten met Uta op de titel
Terug op het eigen park mocht het kampioensteam de bloemen in ontvangst nemen van de nog herstellende secretaris Ingrid Steenvoorden, die op haar beurt door het team een fraai bloemstuk kreeg aangeboden voor algeheel herstel. Een telefoontje van Artesia dreigde nog even roet in het eten te gooien, omdat daar een 4-0 zege op Hoogmade werd gemeld zodat de voorsprong van 1 punt was verspeeld. De spelregelkennis van Leo van Maris bracht echter uitkomst: bij gelijke stand is het onderlinge duel beslissend.


Altijd dollen, zelfs op de kampioensfoto, maar ook een bloemstuk voor herstellende Ingrid
Laatste titel?

De vreugde over het behalen van het zesde kampioenschap op het hoogste niveau in negen jaar tijd gaat gepaard met weemoed. Want het is hoogstwaarschijnlijk ook de laatste titel. “We moeten op ons hoogtepunt stoppen. De andere teams worden steeds jonger en wij lopen onderhand tegen de zestig”, aldus Corrie. “Het moet inderdaad heel raar lopen, willen we nog doorgaan”, bevestigt captain Hester. “In de competitie wel te verstaan want onderling gaan we zeker verder spelen; dit team krijg je niet meer uit elkaar”.Grote verrassing: ook titel voor 2de Dames 45+ team in 2e klasse
Maandagmiddag na de 4-0 winst op De Munnik zat het Dames 2 45+ team op het terras nog enigszins sip te kijken naar de huldiging van het 1e team. Woensdagochtend, toen eindelijk de uitslag van concurrent Gevers 1 op de KNLTB-site prijkte, brak alsnog de vreugde door over het behalen van de titel in de 2e klasse.Nelleke en Lida (l.); Tiny en Anneke (r.) na hun eerdere 4-0 winst op Zoeterwoude
Zelfs de altijd opgeruimde captain Tiny van Kampen had na de 1-3 nederlaag tegen Gevers 1 op 23 mei een streep gezet door de titelkansen. In dit sleutelduel ontbraken zowel Nelleke Klinkenberg als Lida Zonneveld vanwege eerder geplande vakanties. Dat was voor invallers Uta Merkelbach en Alie Hoogewoning onbegonnen werk, temeer omdat Gevers over Conny Ouddeken met ranking 5,9 en dispensatie voor de leeftijd beschikte.

Voor de pauze bleek al dat Tiny en Anneke Zonneveld niet opgewassen waren tegen de kracht van het koppel Ouddeken en Jeanette Heeringa (3-6, 4-6). Dat gold evenzeer voor Uta en Alie in hun partij tegen Ellen Broeks en Gerda Schaap (1-6, 2-6). Na de rust kwamen Tiny en Anneke tegen Helma van Egmond en Ellen Broeks wel tot winst, maar Uta en Alie moesten het uiteraard afleggen tegen het koningskoppel van Gevers (2-6, 1-6)


De laatste competitieronde ging daardoor in met 1 punt achterstand in plaats van voorsprong

op Gevers 1, dat bovendien in het afsluitende duel uit tegen het onderaan staande Boekhorst 2 mocht uitkomen. Nelleke en Lida waren thuis tegen De Munnik 5 wel weer van de partij en konden direct stevig aan de bak. In een marathonpartij zegevierden ze met 7-5, 5-7 en 7-6!! Tiny en Anneke hadden ook 3 sets nodig om hun eerste dubbel te winnen: 4-6, 6-3, 6-1.

Het pleit voor het team dat ze ook na de pauze voor de volle winst bleven spelen. Dat lukte Tiny en Anneke na wederom een 3-setter: 2-6, 6-3, 6-1. Nelleke en Lida waren aanzienlijk sneller klaar: 6-2, 6-1.
Ondanks telefonische pogingen lukte het niet de uitslag van Boekhorst 2 tegen Gevers 1 te achterhalen, totdat woensdagochtend bleek dat Gevers 1, zonder hun sterspeler, alsnog 2 punten en daarmee de titel had verspeeld.

Bollenpark 3 op woensdagavond haalt eerste seniorentitel binnen
De eerste titel bij de senioren werd nog voor de laatste wedstrijd, die afgelopen week in stijl met 0-4 in Nieuwkoop werd gewonnen, reeds op 18 mei binnengehaald door het Dames 3 recreatieteam op woensdagavond. Captain Sandra Klok doet verslag van die kampioenswedstrijd.Terug in het clubhuis proosten Sandra, Famke, Samantha en Marinka op de titel
Vol spanning gingen we naar Leiden toe. Aangezien we op 5 punten verschil stonden met Leidse Hout, die tweede stond, hadden we (met nog 2 wedstrijden te gaan) genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden.

Maar dan moesten we wel eerst 2 punten scoren en dat bleek toch niet zo makkelijk. Al snel bleek dat het bij Sandra en Samantha te moeilijk was om punten te halen tegen deze dames, want ze hadden werkelijk iedere bal. Later bleek ook dat zij nog niks hadden verloren in de competitie en dat veruit de meeste punten in hun team van deze twee dames afkomstig waren. En dat verwonderde ons niets. Samantha en Sandra vochten hard voor ieder punt, er was meerdere keren deuce, maar iedere keer viel toch het puntje weer bij Leidse Hout met als eindstand 12-4. Daarmee was de eerste nederlaag in deze competitie een feit!.

Dus was het aan Marinka en Famke om te zorgen dat we toch vandaag kampioen konden worden en dat was ook niet supermakkelijk. Eerst stonden ze een paar punten voor, daarna kwamen de Leidse dames weer bij en bleef het geruime tijd gelijk op gaan tot de stand 7-8. Toen braken Famke en Marinka en kwamen tot 7-10. Met nog een paar minuten op de klok gaf dat een hoop opluchting. Leidse Hout wist nog een gamepje te scoren, maar het mocht voor hun niet baten, de eindstand werd bepaald op 10-8 in het voordeel van Noordwijk. Wat als wedstrijduitslag 2-2 gaf en ons dus het kampioenschap!!

Dat werd eerst nog zachtjes gepast gevierd met zelfgebakken Italiaanse chocoladetaart van de Leidse dames, maar nadat we discreet afscheid hadden genomen en de bocht om waren bij het park, gingen we toch iets meer uit ons dak en kon er nog wel een vreugdesprongetje vanaf!!

Uiteraard gingen we nog eventjes terug naar de Nieuwe Zeeweg, want Willem Scheurwater had ons een lekkere fles Prosecco beloofd bij een kampioenschap. Die hebben wij ons heerlijk laten smaken.
Van de andere drie Bollenpark teams op woensdagavond kwam Dames 1 van captain José van Zuilekom nog het dichtst bij de titel. Een knappe prestatie omdat het team eerst recent promoveerde naar de 2e klasse. Dankzij eerst een 4-0 zege thuis tegen Rijnkanters 2 en daarna 1-3 winst uit bij Unicum eindigde het team gelijk met Leidse Hout 2, dat echter nog een inhaalduel tegoed heeft op 1 juni a.s. Het duel tegen Unicum in Leiden op 25 mei verliep uitermate spannend. José en Karin Groenewoud wonnen nipt met 7-8. Marian van Duijn en Bianca van Duivenboden slaagden er juist op tijd in een 8-8 gelijkspel te behalen.
Het Bollenpark 2 team van captain Joke Bosman heeft de competitie in de 3e klasse met twee gelijke spelen afgesloten. Het eindigde met slechts 1 nederlaag tegen kampioen Lisse 6 op een mooie 3e plaats. Vooral de 2-2 thuis tegen het op de 2e plaats geëindigde team van Roomburg 4 was een knappe prestatie. Het geroutineerde duo Joke en Annemieke van Duin zorgde voor de winst met 9-7, maar ook de beide nieuwelingen: Lisanne Bosman en Ellis van Schie boden dapper verweer, door slechts met 7-10 te verliezen. In de laatste wedstrijd, thuis tegen Zoeterwoude 3, verloor dit duo slechts op het nippertje met 7-8. Aangezien Joke en Annemieke ook deze partij in winst omzetten (10-6), werd daarmee de derde plaats in de eindstand veilig gesteld.
Het Bollenpark 4 team, waarin Ria van Dijk de langdurig geblesseerde Ingrid Steenvoorden als captain verving, speelt eerst op 1 juni haar laatste wedstrijd thuis tegen Voorhout 5. De week daarvoor boekte het team haar eerste overwinning. Ria doet verslag.
Op de 6e speeldag moest Bollenpark 4 uit spelen bij de Rijnkanters. Direct na de start keken onze beide teams tegen een achterstand aan van 1 punt. In de loop van de wedstrijd raakten de rollen omgedraaid. Bollenpark 4 kon de stijgende lijn goed vasthouden en dit leidde tot een winst van 4 punten. Het team van Ria en Wilma van Leeuwen, als vervanger van Ingrid won met 7-4 en het team van Mieke en Ans Mooijekind, als vervangster voor Janka, won zelfs met 12-4. Een mooie prestatie!
Bij de recreatieteams op woensdagochtend is Dames 2 van captain Ada van de Heuvel nog volop in de race voor de titel met 1 punt voorsprong op KLTV 6. De beslissing valt op 1 juni uit tegen Langeraar. Jolanda Hesseling doet verslag van de laatste 0-4 zege in Lisse.
Omdat Sjaan nog in Turkije zat, was onze vaste reserve Wilma met ons meegereisd naar Lisse.

Het was daar al een drukte van belang op de banen. Het niveau was ook deze keer erg laag bij onze tegenstanders. Ada en Wilma hadden alleen de eerste games wat problemen met het aftasten van het spel van Lisse, maar eenmaal op stoom denderden ze door naar een 5 – 13 eindstand.

Ina en Jolanda hadden helemaal geen tegenstand. Dat bleek wel uit de eindscore 2 – 17.Het Dames 2 team met Jolanda, Ina, Sjaan en captain Ada maakt nog kans op de titel
Het Dames 1 team van captain Ans Mooijekind had na de 4-0 nederlaag uit tegen KLTV 4 nog iets goed te maken. Dat lukte ten dele. Tegen het hoog geklasseerde Langeraar 5 werd thuis het 2de gelijkspel behaald, dankzij 10-7 winst van Nel Heemskerk en invalster Thea van Oosten. Ans en Bep Steenvoorden troffen wederom jeugdige tegenstanders: 5-13.

Heren 3 en Heren 1 hebben nog een kleine kans op de titel
Zowel Heren 3 als Heren 1 hebben komende zaterdag nog een kleine kans op de titel. Heren 3 speelt thuis tegen het laag geklasseerde Sassenheim 8. Koploper Bennebroek 6, dat 2 punten voorsprong heeft, moet uit spelen tegen Lisse 5. Heren 1 ligt 3 punten achter op Kaagse TC 1, dus meer dan een tweede plaats zit er waarschijnlijk niet in. Heren 2 gaat op bezoek bij kampioen Oegstgeest 2 en moet vrezen voor behoud van de nu nog met Overbos 3 gedeelde 2de plaats.


Felicitaties voor René en Anton van het Heren 3 team (even zonder Ed-met-de-pet)
Thuis tegen Zwaanshoek 4 op 21 mei behield Heren 3 van captain Jeroen van der Meer alle kansen op de titel, ondanks 6-0 winst van Bennebroek. Jeroen doet verslag.
Ed-met-de-pet slicete zijn tegenstander Roos naar alle hoeken van de baan, Hij verloor slechts 1 game en trok het eerste wedstrijdpunt naar binnen. Junior besloot ook korte metten te maken met zijn tegenstander. De eerste set was rap voorbij: 6-0 voor Junior. De tweede set verliep minder soepel. Een 4-0 achterstand werd met stabiel en rustig spel omgebogen naar een 7-5 overwinning. Daarna was het de beurt aan Anton, die aan de bak kon tegen de puntenpakker van Zwaanshoek: Rob Hulsbosch. Na een eerste overtuigende set met 6-3 leek het alsof Anton de wedstrijd onder controle had. Rob kwam echter met harde services en hard baselinespel terug in de wedstrijd, en won deze driesetter uiteindelijk met 6-3 3-6 2-6. Gerard begon met setverlies ( 3-6), hervond zichzelf en mepte zijn tegenstander Van de Wilden vervolgens met 6-1 6-1 terug in zijn hok. Het derde wedstrijdpunt was binnen.

De dubbel van Anton en René werd een thriller, waarbij het onderste uit de kan moest. Met een driesetter werd weer een wedstrijdpunt veroverd: 3-6 6-3 6-0. Gerard en Jeroen scoorden het vijfde wedstrijdpunt door hun dubbel beheerst binnen het uur te winnen met 6-3 6-3.


Afgelopen zaterdag 2 punten moest het team 2 punten afstaan in Lisserbroek. Edwin kon het als kopman niet bolwerken (7-5, 6-1) en invaller Willem Klaverwijden sneuvelde eervol na 3 sets (3-6, 7-5, 6-1). Beiden revancheerden zich in het dubbelspel. Omdat Jeroen en Gerard een 100% score hadden liep de achterstand op Bennebroek slechts 1 punt meer op.
Het Heren 1 team van captain Thomas Lucie zag de achterstand op koploper Kaagse TC naar 3 punten groeien door twee gelijke spelen, thuis tegen Oegstgeest 3 en uit tegen Jonkerspark 3. Thomas boekte zowel uit als thuis een 100% score met Rory van Haarlem aan zijn zijde in het dubbelspel. Rutger Ruigrok won thuis zijn enkelspel en Waldo Imthorn deed dat op het Jonkerspark. Raymond Kolmus en Frank Braun konden daaraan, vaak na zeer spannende 3-setters, geen punten toevoegen.
Het Heren 2 team van captain Willem Scheurwater hervond zichzelf afgelopen zaterdag door thuis met 5-1 van Oosthout 2 te winnen, nadat het de week daarvoor met 4-2 door Overbos 3 in Warmond was verslagen. In die wedstrijd werd kopman Marc Leenhouts duidelijk gemist. Patrick Scheurwater moest de kar nu alleen trekken. Hij deed dat prima met een 3 sets winst in het enkelspel en tweemaal 5-7 in de dubbel met David van der Ploeg, maar daarmee was het kruit verschoten.
Tegen Oosthout 2 draaide het team bijna als vanouds. Weliswaar moest Marc Leenhouts de 1e set in een tiebreak afstaan (6-7), maar de 6-1, 6-0 vervolgscore werd ook door Patrick, Vincent de Jong en Sander Salman in hun enkelspel behaald, telkens in straight sets. Marc en Vincent tekenden eveneens voor die score in hun dubbel. Alleen de broers Patrick en Willem moesten zich na felle strijd (6-7, 5-7) gewonnen geven.
Dames 1, 2 en 3 kunnen troost zoeken bij elkaar na 5-0 nederlagen
De Damesteams 1, 2 en 3 konden afgelopen zaterdag troost zoeken bij elkaar. Alle drie kregen een 5-0 nederlaag te slikken. Dat lag vooral aan de kracht van de tegenstander, alle drie koploper. De week daarvoor boekte alleen Dames 2 succes.
Het Dames 1 team van captain Esmy Houwaart heeft in de 2e klasse de kracht ondervonden van 2 van de 3 tegenstanders bij wie het team in een erg kleine poule was ingedeeld. Thuis tegen Roomburg 1, waar Esmy ontbrak, kwamen Georgia Onderwater en Carin van der Wiel nog het dichtst bij een zege, maar de 7-5 winst in de 2e set kon niet worden verzilverd. De enkelspelen en de andere dubbels gingen in 2 sets verloren, hoewel Annemieke van Duin en Marina Houwaart fors tegenstand boden (2-6, 5-7).
De laatste wedstrijd tegen kampioen Zee & Duin 1 leverde verlies op in de enkelspelen voor Esmy en Mirjam van Duin. De laatste capituleerde eerst diep in de 3e set (4-6, 6-2, 7-5!). Ook de drie dubbelspelen, met Georgia en Marina erbij, gingen verloren, zodat in de 2e helft van de competitie alleen 2 winstpunten werden behaald tegen KLTV 2.
Het Dames 2 team van captain Karin Bosma verviel, na 1-4 winst uit tegen Meerburg 1, thuis tegen Gevers 5 in het ritme van het begin van de competitie toen, na 5-0 winst tweemaal met dezelfde cijfers werd verloren. De winst in Leiden leek op een geslaagde comeback met een superieure Natasja Kol (0-6, 1-6) en een niet versagende Marian van Duijn (3-6, 6-3, 3-6) in de enkelspelen. Met twee zwaarbevochten driesetters van Karin met Marian (7-6, 5-7, 6-7!!) en van Natasja met Tanja Houwaart waren de 4 winstpunten een feit.
Afgelopen zaterdag had het team, bij harde wind, niets in te brengen tegen Gevers 4. Petra Steenvoorden en Petra van Duin rolden eerst Karin en Marian op. Ook de dubbels, met Laura Caspers en Conny Zuidhoek erbij, gingen in 2 sets verloren, waarbij Karin en Conny met tweemaal 4-6 nog het beste resultaat boekten.
Het Dames 3 team van captain Uta Merkelbach hield aan de laatste twee duels slechts één winstpunt over en mag nu in het nog resterende duel tegen QRavel 3 proberen de laatste plaats over te doen aan de Leidse. Thuis tegen Zevenhoven zorgden Uta en Caroline van der Ploeg in een zwaar bevochten driesetter (1-6, 6-1, 6-4) voor het winstpunt. Barbera Beekman kon in het enkelspel tiebreak in de 1e set niet verzilveren (7-6, 4-6, 2-6).
Uit tegen koploper Woubrugge 2 ontbraken zowel Uta als Barbera. Hoewel Mieke de Roo en Elles van Schie als invalsters hun uiterste best deden, kwamen zij duidelijk tekort op dit iets hogere niveau. Jessica van Kampen en Caroline van der Ploeg waren evenmin bestand tegen de kracht van het louter uit ‘7’s’ bestaande team.
Heren 1 45+ houdt kampioen Leimuiden 1 knap op gelijkspel
Het Heren 1 45+ team heeft tegen kampioen Leimuiden thuis knap gelijk gespeeld. Het Heren 2 45+ team speelde eveneens verdienstelijk gelijk tegen het hoog geklasseerde Hazerswoude 1 dat nog mee strijdt om de titel.
Het Bollenpark 1 team heeft, met de terugkeer van captain Leo van Maris, een goede 2de competitiehelft achter de rug tegen de drie tegenstanders in deze 1e klasse. Het duel tegen De Munnik 2 in Leiderdorp leverde de tweede 3-1 zege op. Verantwoordelijk daarvoor waren met name Lenn de Boer en Kees Noordermeer, die hun beide dubbels wonnen. Leo en Bart van der Ploeg wonnen voor de pauze, maar verloren hun partij na de rust.Spanning vooraf bij Heren 1 en Leimuiden, maar ook gelijktijdig bij Noordwijk-Quick Boys
Afgelopen zaterdag stond in het teken van de revanche tegen kampioen Leimuiden 1, dat de heenwedstrijd met 3-1 had gewonnen. Dat lukte bijna, met name door toedoen van Peter van Kampen en Kees Noordermeer, die hun beide dubbels met 6-4, 6-3 wonnen. Leo zelf was met Arie Vlieland dicht bij de winst, maar de spannende driesetter ging net verloren (3-6, 6-3, 5-7). Jack Hoek en Bart van der Ploeg sleepten er nog wel een tiebreak uit in de 2e set, maar verder reikte hun polsstok niet in de harde wind (0-6, 6-7).
Het Bollenpark 2 team van captain Burt van Dam leverde na de 1-3 nederlaag in Meerburg op 21 mei een knappe prestatie door een week later thuis het sterke Hazerswoude op 2-2 te houden. In Leiden werd het winstpunt binnengeslagen door Burt en Aad van den Berg na 3 sets in hun tweede dubbelpartij. Cor Piekaar en Hans Koele voelden zich kennelijk niet erg thuis op de KushionKourt ondergrond.

Dat ging afgelopen zaterdag, op de eigen smash court banen, duidelijk beter. Burt en Cor stonden in een mum van tijd op winst (6-1, 6-1), maar Aad en Hans wisten minder goed raad met de harde wind (5-7, 3-6). Na de pauze boekten Burt en Cor hun tweede winstpartij (7-5, 6-3) en leek het er even op dat Aad en Hans het succes compleet zouden maken, maar de 3e set werd met het kleinst mogelijke verschil verloren (3-6, 6-3, 5-7).


Spoor familie of vrienden op voor open Tennisdag op 5 juni a.s. !
Op zondag 5 juni doet TC Noordwijk mee aan de Open Tennisdagen van de KNLTB. De bedoeling is om niet-tennissers en nieuwe leden kennis te laten maken met het spel. Alle leden worden verzocht familie, vrienden of kennissen op te sporen om van 12.00 tot 18.00 uur mee te doen aan een gevarieerd programma. Om 12.30 uur begint een toernooi voor nieuwe seniorleden vanaf 1 januari jl. Tussen 13.00 en 14.00 uur krijgt elke aanwezige een gratis lot voor een loterij met prachtige prijzen. Er is een Wii tennisspel en een tennis quizz. Op een van vijf banen staan een ballenmachine en een snelheidsmeter. Aanmelden kan via www.tcnoordwijk.nl of via www.opentennisdagen.nl.

Succesvolle jeugdteams halen ook titel binnen bij jongens t/m 10
Het succes van de jeugdteams is bijna compleet te noemen. Na de driekwarten hebben ook de jongens t/m 10 jaar op de hele baan de titel in de 1e klasse veroverd, terwijl de jongens t/m 12 jaar in de 3e klasse beslag legden op de eervolle tweede plaats.


Kinderchampagne voor Jasper, Tim, Jort, Kevin, Maikel en (zittend) Maurits in Oegstgeest
Conform de verwachtingen hebben de Jongens t/m 10 jaar de laatste wedstrijd tegen rode lantaarndrager OLTC in Oegstgeest aangegrepen om na zes zeges en één gelijkspel met overmacht (0-12) het kampioenschap te behalen. Toch hadden ze geduchte tegenstanders, zoals Zee & Duin 1, Lisse 1, Unicum 1 en 2, KLTV 1 en OLTC 1. Het zestal speelt al 4 jaar samen en werd in die periode ook 4 maal kampioen. De basistechniek leerden ze van de vroegtijdig overleden tennisleraar René Hoek. Nu krijgt de jeugd les van Roeland van Dijk

en Thijmen van Gullik.


Dat dit succes oplevert bewees ook de laatste wedstrijd. Zowel Jasper Dasbach als Maurits Hagedorn wonnen hun enkelspel met 0-5. Maikel van Duin en Jort Bogerd deden daar met tweemaal 1-6 niet voor onder. In de twee dubbelspelen won Jort met Kevin Stephan redelijk eenvoudig (2-6), terwijl Tim de Mooij Maurits meesleepte naar een 3-4 zege. De titel werd gevierd met kinderchampagne en luid applaus van de vele meegereisde supporters.
Ook het team van de Jongens t/m 12 jaar heeft een prima competitieronde achter de rug. Alleen tegen kampioen Van Nispen 1 werd in De Zilk met 8-4 verloren. De laatste twee duels

leverden overwinningen op uit tegen Sassenheim 3 (2-10) en thuis tegen Voorhout 3 (7-5). In die laatste wedstrijd moest de tweede plaats veilig worden gesteld en dat lukte prima.Hoewel Rick Heemskerk ditmaal zijn enkelspel verloor (1-6) stond daar tegenover winst voor Tim Hazenoot (5-3) en Kay van Schie (4-3) en een gelijkspel van Michael Stephan (4-4). In het dubbelspel verloren Christopher Dinisio en Vincent Jonkman (2-5), maar Michael en Kay zorgden met 5-3 voor de positieve eindscore van 7-5.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina