Notulen eerste vergadering MaasDesignsDovnload 31.27 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte31.27 Kb.
Notulen eerste vergadering
MaasDesigns

18 september 2007

Pieter de Hoochweg te Rotterdam
Aanwezigen: Afwezigen:
Benny Aartman (geen)

Arin Avanesi

Kim Lindeman

Odair Mendes

Bas Savert

Agendapunten:


 1. Brainstormen

 2. Concepten kiezen

 3. Definitief concept


1. Brainstormen
Op deze eerste vergadering waren er geen afwezigen.

Er werd begonnen met het op tafel leggen van ideeën zonder er gelijk een oordeel over te vellen. Het probleem werd vastgesteld en er werden verschillende oplossingen geboden. Zowel haalbare als minder, dan wel niet, haalbare. Het brainstormen verliep snel en goed.


2. Concepten kiezen
Aan de hand van de verzonnen oplossingen voor het probleem ‘overgewicht bij jonge kinderen’, werden de haalbare en goede oplossingen gescheiden van de minder of niet haalbare ideeën. Er bleven uiteindelijk drie concepten over:


 • Sportcompetities opzetten voor scholen

 • Kantines gezonder maken en snackbars rond de scholen verwijderen

 • Game voor een spelconsol


3. Definitief concept
Uiteindelijk werd er unaniem gekozen voor de eerste oplossing, het opzetten van sportcompetities voor scholen. Het product wat wij daarvoor zullen maken zal een voorlichtingsfilm worden.
De volgende vergadering zal op 19 september 2007 aan de Pieter de Hoochweg te Rotterdam plaatsvinden en het verder uitwerken van het definitieve concept zal tot één van de agendapunten behoren.

Notulen tweede vergadering
MaasDesigns

19 september 2007

Pieter de Hoochweg te Rotterdam
Aanwezigen: Afwezigen:
Benny Aartman Kim Lindeman (afgemeld)

Arin Avanesi

Odair Mendes

Bas SavertAgendapunten:


 1. Definitief concept uitwerken

 2. Plan van Aanpak aanpassen1. Definitief concept uitwerken
Dit was onze tweede vergadering. Na wat twijfel over het gekozen concept, sportcompetities opzetten voor scholen, hebben we de andere concepten er nog eens bij gelegd. Het idee om kantines gezonder te maken en snackbars, en dergelijke, rond de scholen te verwijderen viel ook nu weer af. Dat idee was niet haalbaar. Ook werd een combinatie van sportcompetities en een interactieve game voor een spelconsole, de Nintendo Wii voorgesteld.

Uiteindelijk werd toch besloten verder te gaan met het eerste concept, de sportcompetities. En ook werd duidelijk dat het te maken product een voorlichtingsfilm zal worden.2. Plan van Aanpak aanpassen
Nadat we het over het definitieve concept eens waren konden we verder gaan met het tweede agendapunt, het Plan van Aanpak aanpassen. Omdat er in het begin voor een totaal ander product gekozen was moest aan het huidige Plan van Aanpak het nodige verandert worden. Niet alleen qua onderwerp, maar ook op de spelling en zinsopbouw was wat aan te merken. Besloten werd dat Arin hiervoor zou zorgen.

Notulen derde vergadering
MaasDesigns

2 oktober 2007

Pieter de Hoochweg te Rotterdam
Aanwezigen: Afwezigen:
Benny Aartman Geen

Arin Avanesi

Odair Mendes

Bas Savert

Elias

Agendapunten:


 1. Presentatie evalueren

 2. Concept verder uitwerken1. Presentatie evalueren
In onze derde vergadering bespraken we eerst de presentatie van de vorige bijeenkomst. Naar onze mening was deze goed uitgewerkt en dat was ook te lezen aan de hand van de evaluatie formulieren die de andere groepen hadden ingevuld. Die waren positief evenals het cijfer wat we ervoor kregen, een 7.

2. Concept verder uitwerken
Als tweede punt stond het verder uitwerken van de ideeën voor ons eindproduct op het programma. Duidelijk werd dat we onze doelgroep wakker moeten schudden wat betreft overgewicht. We willen ze middels de DVD-ROM goed duidelijk maken wat de gevolgen zijn als kinderen op jonge leeftijd teveel gaan eten zonder (meer) te gaan bewegen. Confronteren op harde wijze dus.
De volgende vergadering staat gepland om 13:00 op maandag 8 oktober op het Museumpark. De agendapunten zijn onder andere het samenvoegen van de documenten, die we tot nu toe hebben, in het projectdossier, het invullen van het samenwerkingscontract en de (individuele) evaluatieformulieren.

Notulen vierde vergadering
MaasDesigns

8 oktober 2007

Museumpark te Rotterdam
Aanwezigen: Afwezigen:
Benny Aartman Arin Avanesi

Odair Mendes Elias

Bas Savert


Agendapunten:


 1. Teamevaluaties uitwerken

 2. Schetsen voor eindproduct

 3. Samenwerkingscontract invullen1. Teamevaluaties uitwerken
Tijdens deze vergadering werden de evaluaties over de projectleden gemaakt en uitgewisseld. Over elk projectlid werd dus een evaluatieformulier ingevuld. We waren positief over elkaar, en dat komt omdat iedereen gewoon goed bezig was met het project en zijn taken op tijd inleverden.

2. Schetsen voor eindproduct
Daarna werd er gebrainstormd over welke spellen we als eindproduct wilden maken en hoe het geheel eruit zou moeten komen zien. Odair en Benny zouden het maken van de schetsen als taak op zich krijgen. Er kwamen al meteen ideeën op tafel en die zouden dan verder uitgewerkt worden.
3. Samenwerkingscontract invullen
Het plan was om het contract in te vullen maar Arin, die dat bij zich zou hebben was afwezig wegens ziekte.
De volgende vergadering staat gepland om 14:45 op dinsdag 8 oktober aan de Pieter de Hoochweg. De agendapunten zijn het invullen van het samenwerkingscontract, evalueren van de voortgang van het project en het indelen van delen van het project.

Notulen vijfde vergadering
MaasDesigns

16 oktober 2007

Pieter de Hoochweg te Rotterdam
Aanwezigen: Afwezigen:
Benny Aartman

Odair Mendes

Bas Savert

Arin Avanesi

Elias

Agendapunten:


 1. Tekenen samenwerkings contract

 2. Bij elkaar voegen van delen van het project

 3. Uitwerken eindproduct en promotieplan1. Tekenen samenwerkings contract
Het eerste punt wat nog gedaan moest worden was het tekenen van het samenwerkings contract. Iedereen was aanwezig dus dat kon gedaan worden.

2. Bij elkaar voegen van delen van het project
Ieder had z’n taken voor die week klaar en dat werd weer bij elkaar gevoegd en in het projectdossier opgenomen. Daarna zijn ook de nog niet ingevulde evauatieformulieren ingevuld zodat die ook compleet waren.
3. Uitwerken eindproduct en promotieplan
Als laatste gingen we weer verder met het eindproduct, 2 spelletjes en informatie op een CD-ROM. Van de concepten hadden we dit uiteindelijk gekozen. Eén van de spelletjes is gebaseerd op Pacman. Bijna iedereen kent het en het is eenvoudig te spelen.
De volgende vergadering staat gepland om 13:00 op dinsdag 30 oktober aan de Pieter de Hoochweg. De agendapunten zijn het maken van de flyers en de website voor ons product.


Notulen zesde vergadering
MaasDesigns

30 oktober 2007

Pieter de Hoochweg te Rotterdam
Aanwezigen: Afwezigen:
Benny Aartman Arin Avanesi

Odair Mendes EliasBas Savert

Agendapunten:


 1. Ontwerpen flyers en website


1. Ontwerpen flyers en website
Dit was maar een kleine vergadering tussendoor. Voor de promotie moesten nog flyers en een website gemaakt worden. Bas en Benny ontwierpen de flyers voor de kinderen en de ouders. Odair verzorgde de uiteindelijke website.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina