Now&wow (fest) is back! Electronic music-party-pop-deejays-performance-art-mindstyle-lifestyle-humor-design-lifestyle-confrontatie-techno-soul-disco-fashion-film-video-exhibition-platform-übermultiretrosexuality and many more!Dovnload 4.75 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte4.75 Kb.
PERSBERICHT (Rotterdam, 10-10-2011)
NOW&WOW (FEST) IS BACK!
Electronic music-party-pop-deejays-performance-art-mindstyle-lifestyle-humor-design-lifestyle-confrontatie-techno-soul-disco-fashion-film-video-exhibition-platform-übermultiretrosexuality and many more! Na een creatieve publiekspauze van vier jaar komt Now&Wow 17 december a.s. als indoor-festival terug in cult- en uitgaansland. Locatie: Maassilo Rotterdam.
Kiezen oprichters Ted Langenbach & Pietra Ligura nu weliswaar voor een indoor-festival, het echte Now&Wow gevoel zal ook in de 2011 versie duidelijk wederkeren. Feest als feest met scherpe randjes en een grote dosis ironie dus. Sprankelende decors, performance-art, pop en elektronische muziek in een life- en mindstyle setting; dat is Now&Wow Fest.
Ooit begonnen als club en beweging die het platform vormde voor eigenzinnig talent zonder kaders en grenzen, ziet Ted Langenbach ook voor zijn nieuwe festival een belangrijke taak weggelegd. “Now&Wow Fest is absoluut nodig. Veel nieuw creatief talent mist de artistieke norm binnen de club- en partyscene. Ik heb Now&Wow altijd gezien als een levend magazine dat signaleert, uitdaagt en confronteert.”
Dit Now&Wow Fest, in opdracht van Rotterdam Festivals, zal de pitch worden van een serie events waarin het creatieve circus twee keer per jaar in de havenstad zal plaatsvinden en meerdere steden in de wereld gaat aandoen. “Zowel de bestaande fans als een geheel nieuw publiek vroegen ons dagelijks terug te komen, en uiteindelijk heeft het publiek altijd gelijk. Juist nu de culturele verwarring groot is zal het publiek op zoek zijn naar de WOW factor,” aldus Ted. Samen met Pietra zal de party-goeroe wederom curator zijn, en onderdak geven in hun nachtelijk sprookjesparadijs vol creatieve iconen en nieuwe talenten. Now&Wow is back!

Noot voor de redactie:Now&Wow Fest: Zaterdag 17 december 2011, 22.00-06.00, Maassilo Rotterdam, entrance 25 euro (ex fee). Website: www.nowandwowfest.com. Facebook: www.facebook.com/nowandwowfest. Art Direction: Ted Langenbach & Pietra Ligura. Voor meer informatie en/of persfoto’s kunt u contact opnemen met PR/Press afdeling. Contact PR/Press: Anouk Perey en Guusje de Haas via pr@nowandwowfest.com of 06-26222413.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina