Oktober 2013 Beste Vlamingen in SurreyDovnload 17.34 Kb.
Datum26.08.2016
Grootte17.34 Kb.


Oktober 2013

Beste Vlamingen in Surrey,

We zijn gestart met de voorbereidingen van het clubjaar 2013 - 2014 van onze Vlamingen in Surrey.

Een terugblik op het laatste feestje van voor de zomervakantie, het Midzomernachtfeest met als thema ‘Royals and Paupers’ heeft ons doen beseffen dat er geen koningen meer zijn zoals vroeger aangezien ze hun koninklijke outfit niet konden (of wilden) terugvinden. Gelukkig waren de koninginnen des te mooier uitgedost. Beste Peter en Ann, nogmaals hartelijk dank voor het vorstelijk onthaal.


Barbara Demedts is tijdens de zomervakantie vertrokken vanuit Surrey terug naar Belgie. We wensen haar en de kinderen natuurlijk heel veel geluk in hun nieuwe thuis en we zullen hen als trouwe VIS-ers toch erg missen !!
En zie, de eerste activiteiten zijn alweer gepland. Dus neem even pen en kalender en noteer …
Eerst even voorstellen ...
Ons Organiserend Comité ziet er uit als volgt : Voorzitter : Brit Beckers ; Penningmeester : Bruno Stalmans ; Activiteiten : Erika Higginson en Eva Van Loock ; Website : Ann Deckers
Eva, van harte welkom bij ons comité!

We komen af en toe samen om e.e.a. te organiseren, dus nieuwe ideëen, visies en suggesties zijn van harte welkom. Als je graag mee wilt doen laat het even weten !!

Uiteraard horen we ook graag van andere leden of en waar er iets interessants en leuks te beleven valt.

Ann is momenteel bezig om de website volledig te vernieuwen via een andere server. Die gaat binnenkort online.


Ook nog even de financiën bijstellen …
Het lidgeld blijft onveranderd en bedraagt nog steeds £ 10.

Je kan betalen met cheque (ten name van ‘Vlamingen in Surrey’, op te sturen naar onze penningmeester Bruno Stalmans, “Old George”, Hill Close, Wonersh Guildford GU5 5QP)

maar je kan ook betalen via overschrijving op rekening nr 89507118 - Sort Code 60-24-20 van Vlamingen in Surrey, met vermelding van LIDGELD + familienaam.

Dit geldt trouwens ook voor alle betalingen voor deelname aan onze activiteiten tenzij anders vermeld op de inschrijvingsformulieren.

Lidmaatschap aanvragen of vernieuwen en inschrijven voor onze activiteiten kan ook via onze website www.vlamingeninsurrey.co.uk

Mogen we iedereen vragen om het formulier voor de hernieuwing lidmaatschap of om lid te worden, volledig in te vullen. Zo kunnen we ons adressenbestand updaten en hebben we van iedereen weer de juiste contactgegevens. Als lid geniet je ook voordeelprijzen op tal van onze activiteiten !!!VIS-activiteiten voor je kalender ...
Zondag 6 oktober : Chinthurst Concert in Chilworth

Donderdag 10 oktober : Ladies night @ Stein’s in Kingston

Zondag 20 oktober : VIS Halloween namiddag en heksentocht

Zondag 10 november : Herfstwandeling – Locks and Levels in Weybridge

Zondag 24 november : Sinterklaasfeest

Zondag 15 december : Kerstborrel

Zaterdag 18 januari (tbc) : VIS Nieuwjaarsfeest


Chinthurs Concert op Zondag 6 Oktober om 3.00 pm in the Saint Augustine’s Abbey, Sample Oak Lane, Chilworth – Surrey - GU4 8QR.
Bruno Stalmans en zijn ensemble ‘Chinthurst Consort’, brengen een gevarieerd en levendig programma met instrumentale en gezongen muziek van de laatste 5 eeuwen en uit verschillende landen. Het Concert duurt iets meer dan een uur en nadien wordt er een drankje aangeboden in de ‘Assisi’ zaal van de Abdij.
De uitnodiging gaat in bijlage bij deze nieuwsbrief.
VIS Ladies night : 10 oktober in Stein’s, a Bavarian Experience
Het is weer de tijd van het ‘OKTOBERFEST’ dus laten wij ons ook eens helemaal gaan de echte Beierse Oktoberfest sfeer !!! We spreken af aan het restaurant tegen 7.30 pm.

Alle informatie over dit restaurant, inclusief het menu, vind je op de website :http://www.stein-s.com/kingston/ Adres : 56 High Street in Kingston.

Graag voor 7 oktober een seintje aan Erika, zodat we tijdig een tafel kunnen reserveren.


VIS HALLOWEEN-feest : zondag 20 oktober 3.00 pm – 6 pm
Dit wordt misschien de start van een nieuwe traditie, op zondag 20 oktober organiseren we ons eerste VIS-Haloween feest.

We starten om 3 uur en gaan door met griezelknutselen en hekseneten tot 5 uur. Daarna volgt een Haloween wandeling met spookzoektocht. Dit wordt niet alleen een feest voor de kinderen maar ook voor de mama’s en papa’s !!!

We verwachten natuurlijk iedereen in aangepaste kledij. Het liefste heksje of de griezeligste vampier wint misschien onze verkleedwedstrijd !!!
Graag horen we voor 7 oktober of jullie meegriezelen, via onze website !!

De deelnameprijs bedraagt voor leden £ 7 pp en kinderen tot 5 jaar gratis.

Voor niet leden bedraagt de deelname prijs £ 10 pp en kinderen tot 5 jaar betalen £ 5.

Graag betaling voor 7 oktober per overschrijving of met cheque, zoals aangegeven hierboven.

De lokatie wordt nog bevestigd.


Herfstwandeling 10 november : Locks and Levels in Weybridge.
Op Zondag 10 november wagen we ons aan een serieuze wandeling langsheen de Wey navigation en door Weybridge. De wandeling start bij Erika Higginson, Robinswood, March Road, Weybridge KT13 8XA om start 1 pm, alwaar we na de wandeling worden voorzien van een afternoon tea rond 3.00 pm.

Meer informatie over deze wandeling vind je op de volgende website :http://walkandcycle.co.uk/surrey/trail_details.php?recordID=SURRTR0043

Hij komt, hij komt, ... op zondag 24 november in de namiddag naar Woking
Sinterklaas komt op zaterdag 24 november op bezoek bij de Vlaamse kinderen in Surrey. Naar goede gewoonte brengt hij zijn Pieten mee en die hebben voor alle kinderen steeds wat lekkers bij ! Nadat de Sint weer vertrokken is, is er voor iedereen nog warme chocolade, koffiekoeken en andere lekkernijen uit Belgie.

Meer praktische informatie over het VIS Sinterklaasfeest volgt in een volgende nieuwsbrief, maar noteer alvast deze datum in je agenda.

Aangezien Zwarte Piet nu reeds zijn inkopen gaat doen, zouden we graag willen weten of jullie aanwezig zullen zijn en met hoeveel kinderen. Dus graag zo spoedig mogelijk een mailtje naar

info@vlamingeninsurrey.co.uk !

Over het VIS Sinterklaasfeest, de Kerstborrel en het Nieuwjaarsfeest krijgen jullie meer nieuws in de volgende nieuwsbrief!! Schrijf nu alvast de data in je agenda !!


We hopen van harte jullie op al onze activiteiten te mogen begroeten.
Met vriendelijke groet,

Het Organiserend ComitéDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina