Om: 14-17u in: Ravenstraat 100 te 3000 Leuven informatie over sa belgiëDovnload 10.59 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte10.59 Kb.
Uitnodiging voor een informatievergadering

van Sexaholics Anonymous - groep Leuven

op: zaterdag 19 november

om: 14-17u

in: Ravenstraat 100 te 3000 Leuven
informatie over SA België:

w


Sexaholics

Anonymous

Een herstelprogramma voor hen

die willen stoppen met hun destructief seksueel

denken en handelen
ww.sexaholicsanonymous.be

info@sexaholicsanonymous.be

0488 29 33 48
Informatiebrief aan artsen, therapeuten, professionele en geestelijke hulpverleners,

aan leden van de geschreven pers en aan leden van andere twaalfstappengenootschappen:

Geachte heer, mevrouw,


Misschien komt u beroepshalve in contact met mensen die bij u hulp zoeken omdat ze problemen hebben met hun seksualiteit.
Beste vrienden en vriendinnen in de verschillende genootschappen en groepen,
Misschien ken je mensen in je groep die problemen hebben op het gebied van hun seksualiteit of heb je zelf al eens gedacht dat er iets niet in orde is met je seksualiteit.
Bij de vele mensen die seksuele problemen hebben, is er ook een deel dat dwangmatig seks probeert te gebruiken om niet-seksuele gevoelens te bevredigen (overwinning van angst, slecht zelfbeeld, eenzaamheid en leegte; troost bij droefheid en pijn; vermindering van spanning; enz.). Zij verlangen naar steeds ‘betere’ en ‘meer intense’ seks. Zij kunnen dit echter niet verwezenlijken, noch met hun dwangmatig gedrag ophouden. Bij hen is het gebruik van seks tot een verslaving uitgegroeid zonder dat ze zich daarvan bewust zijn.
De dwang om de seksdrang uit te leven is progressief en vergt steeds grotere opofferingen. De seksverslaafde is niet meer in staat echte relaties aan te gaan. In extreme gevallen kan de verslaving leiden tot vernietiging van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Leden van onze groepen melden o.a. het verlies van hun families en economische bestaanszekerheid, seksuele criminaliteit en geweld.
Ons genootschap is gebaseerd op dezelfde principes als degene die voor de Anonieme Alcoholisten werken. Van hen hebben wij het herstelprogramma van de 12 Stappen en 12 Tradities overgenomen, om deze op het probleem van seksverslaving toe te passen. Meer details kunt u vinden in de folders of op onze website. Momenteel zijn er vergaderingen in Leuven, Antwerpen en Brussel (franstalig).
Met uw hulp willen wij ons tot de hulpbehoevenden wenden om hen de hulp door te geven die wij zelf ervaren hebben. Als u gelooft dat SA voor uw patiënten en cliënten een nuttige aanvulling kan zijn bij hun therapie, verzoeken wij u graag om hen de informatie over SA te bezorgen.

Op zaterdag 19 november houdt de groep van Leuven een informatievergadering. Twee leden van ons genootschap zullen uit eigen ervaring over hun verslaving spreken. Tevens zal een lid van S-Anon over haar ervaring spreken (S-Anon is een zelfhulpgroep voor familieleden en vrienden van seksverslaafden: www.s-anon.be). Aansluitend kunnen er vragen gesteld worden en is er gelegenheid tot een gesprek. Leden van de geschreven pers zullen enkel worden toegelaten zonder fototoestel.Met vriendelijke groeten,

SA LeuvenDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina