Online Marketing Stage (Duits) Per directDovnload 11.95 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte11.95 Kb.

Online Marketing Stage (Duits)

Per direct
Over XITE

XITE is dé jongeren muziekzender van Nederland, met het uitzenden van 24/7 muziek gerelateerde content en eigen formats die gepresenteerd worden door XITE's VJ team voorziet XITE de doelgroep van 13-28 van hun dagelijkse portie muziek en entertainment. 


Muziekzender XITE startte in mei 2008 met uitzenden via de digitale kabel in het basispakket van UPC en Caiway. In augustus 2009 werd Muziek On Demand gelanceerd met elke dag verse updates en nieuwe releases. In mei 2012 werd XITE als enige muziekzender opgenomen in het digitale basispakket van Ziggo en in januari 2013 volgde KPN. Daarnaast zendt XITE sinds 2011 ook in Vlaanderen uit via Telenet met een bereik van 1,6 miljoen huishoudens. XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziek televisiezender van Nederland.
Functie Omschrijving:

XITE is sinds kort over de grens naar Duitsland gegaan en daarom zijn wij op zoek naar een Duits sprekende stagiair(e). Ben jij afkomstig uit Duitsland of ben je in ieder geval ‘native speaking’ met een achtergrond in de media en/of marketing & communicatie, dan zijn we op zoek naar jou! Je zult verschillende taken verrichten voor onze Duitse (online) kanalen, maar ook de head of music ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.
Wat ga jij doen?

Functie-eisen:


Plussers

  • Scherpe pen

  • Conceptueel sterk.


Over de stage:

  • De stageplek betreft een 40-urige werkweek.

  • Stagevergoeding wordt geboden.

  • Standplaats is in Amsterdam.


Contact

Stuur je CV + Motivatie + Portfolio naar:neil@xite.nl

020 - 71 55 204


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina