Op 7 juni a s. organiseert de Epilepsie Vereniging Nederland (evn) een voorlichtingsbijeenkomst onder de titel ‘Over epilepsie gesproken’Dovnload 6.59 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte6.59 Kb.


Op 7 juni a.s. organiseert de Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) een voorlichtingsbijeenkomst onder de titel ‘Over epilepsie gesproken’.
Wanneer: donderdag 7 juni 2012

Waar: Ziekenhuis Medisch Spectrum, Twente

Haaksbergerstraat 55

7513 ER Enschede

Tijd: 20.00 – 22.00 uur (Zaal open vanaf 19.30 uur)

Sprekers: De heer dr. G. Hageman, neuroloog Medisch Spectrum Twente Enschede

Mevrouw I. Vosman, verpleegkundig specialist Epilepsiecentrum SEIN, locatie Heemstaete Zwolle
Op deze avond wordt nader ingegaan op zaken als, medicijnen en eventuele bijwerkingen, epilepsiechirugie en een uitgebreide informatie over de behandelmethode “Nervus Vagus Stimulatie”.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook voor artsen, verpleegkundigen, leerkrachten, begeleiders en andere belangstellenden

Nervus Vagus Stimulatie:

is een reguliere, aanvullende behandeling waarbij een soort pacemaker kan zorgen voor minder, minder heftige aanvallen en/of een sneller herstel van aanvallen. Ook het gedrag en het gemoed worden vaak positief beïnvloed.

NVS kan een optie zijn voor mensen met epilepsie, ook kinderen, die onvoldoende baat hebben bij medicatie of veel last hebben van bijwerkingen van de medicijnen.

Ervaringsdeskundigen zijn aanwezig.


Informatie of aanmelden

Om organisatorische redenen vragen wij u zich uiterlijk 31 mei a.s. aan te melden voor deze informatie bijeenkomst. Aanmelden of het opvragen van informatie kan bij


Bep Lentink, telefoon 0318-420351 of Marrie Kuyper, telefoon 078-6166060. Email: middenoost@epilepsievereniging.nl
.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina