Opschorting afgifte en inkoop van aandelen sns amerika Aandelenfonds, sns wereld Aandelenfonds, sns innoVisiefondsDovnload 10.2 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte10.2 Kb.

‘s-Hertogenbosch, 12 september 2001

Opschorting afgifte en inkoop van aandelen

SNS Amerika Aandelenfonds, SNS Wereld Aandelenfonds, SNS InnoVisiefonds
De directie van SNS Beleggingsfondsen N.V. deelt mee dat besloten is om de uitgifte en inkoop van aandelen van die beleggingsfondsen op te schorten, waarvan het thans niet mogelijk is om op verantwoorde wijze de intrinsieke waarde vast te stellen, omdat een aantal effectenbeurzen, waaronder de New York Stock Exchange, is gesloten. Zodra de situatie op de beurzen is genormaliseerd, zal deze opschorting ongedaan worden gemaakt.

Bovengenoemde opschorting heeft betrekking op SNS Amerika Aandelenfonds, SNS Wereld Aandelenfonds en SNS InnoVisiefonds.


SNS Beleggingsfondsen N.V.
Opschorting afgifte en inkoop van aandelen

Hooge Huys Wereld Aandelenfonds
De directie van Hooge Huys Beleggingsfondsen N.V. deelt mee dat besloten is om de uitgifte en inkoop van aandelen van die beleggingsfondsen op te schorten, waarvan het thans niet mogelijk is om op verantwoorde wijze de intrinsieke waarde vast te stellen, omdat een aantal effectenbeurzen, waaronder de New York Stock Exchange, is gesloten. Zodra de situatie op de beurzen is genormaliseerd, zal deze opschorting ongedaan worden gemaakt.

Bovengenoemde opschorting betreft Hooge Huys Wereld Aandelenfonds.


Hooge Huys Beleggingsfondsen N.V.

Opschorting afgifte en inkoop van aandelen

ASN Aandelenfonds en ASN Milieufonds
De directie van ASN Aandelenfonds N.V. en ASN Beleggingsfondsen N.V. deelt mee dat besloten is om de uitgifte en inkoop van aandelen van die beleggingsfondsen op te schorten, waarvan het thans niet mogelijk is om op verantwoorde wijze de intrinsieke waarde vast te stellen, omdat een aantal effectenbeurzen, waaronder de New York Stock Exchange, is gesloten. Zodra de situatie op de beurzen is genormaliseerd, zal deze opschorting ongedaan worden gemaakt.

Bovengenoemde opschorting heeft betrekking op ASN Aandelenfonds en ASN Milieufonds.


ASN Aandelenfonds N.V.

ASN Beleggingsfondsen N.V.

Voor meer informatie:

M.A. Schaafsma


Communicatie SNS bank
telefoon: 073-683 31 74
e-mail: mia.schaafsma@sns.nl

Marcel Evertsen

Communicatie Hooge Huys

telefoon: 072 - 548 64 70

e-mail: marcel.evertsen@hoogehuys.nl
Leddie Valstar

Communicatie ASN Banktelefoon: 070 - 356 93 21

e-mail: valstar@tref.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina