Organisatie Nederlandse Kampioenschappen Luchtwapen (L. G. en L. P.) Opgelegd 2011 K. N. S. ADovnload 22.76 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte22.76 Kb.


Organisatie Nederlandse Kampioenschappen

Luchtwapen (L.G. en L.P.) Opgelegd 2011 K.N.S.A.
=================================================================

Voorwoord
Geachte sportschutter,
Namens de L.T.C.’s Luchtgeweer en Luchtpistool is het ons een groot genoegen u te mogen uitnodigen voor het Nederlands Kampioenschap Luchtwapen Opgelegd 2011 voor de Categorieën Luchtgeweer Veteranen, Junioren C en Junioren D en de Categorieën Luchtpistool Junioren C en Junioren D. Het kampioenschap zal worden gehouden op zaterdag 7- en zondag 8 mei aanstaande in de accommodatie van SV “Op de Korrel”, Sportlaan 1e in Bemmel.
Voor de series 3 en 4 zijn de banen gereserveerd voor de beste 20 Junioren C en de beste 20 Junioren D volgens de klasseringlijst van de K.N.S.A. per 1 maart 2011. Voor de series 7 en 8 zijn de banen gereserveerd voor de beste 46 Veteranen, eveneens volgens genoemde klasseringlijst.
Het kampioenschap voor de categorieën Luchtgeweer Veteranen, Junioren C en Junioren D zal worden afgesloten met zogenaamde Olympische finales per categorie, waarvoor zich de beste 8 schutters uit de voorronden per categorie plaatsen. Een overzicht van de daarvoor in aanmerking komende schutters treft u bijgevoegd aan.

De overige schutters zijn van harte welkom in één van de overige series. Belangrijk daarbij is hun deelname i.v.m. het Nederlands Kampioenschap voor teams.
In het jaar, voorafgaande aan het jaar, dat onze vereniging 50 jaar bestaat stellen wij het bijzonder op prijs uw gastheer te mogen zijn. Wij hopen dan ook dat u een prettig verblijf zult hebben in onze accommodatie en wensen u veel succes.
Met vriendelijke schuttersgroeten,
Bestuur sv Op de Korrel Bemmel
DE ORGANISATIE
Commissie

Jan Volmeijer, voorzitter/wedstrijdleider zaterdag

Frank Streng, wedstrijdleider zondag

Arno Brinkman, uitslagenverwerking

Sjaak de Keijzer, secretaris

Jury

Peter Moeskops, namens L.T.C. LG, voorzitter

Ton Pouleijn, namens L.T.C. LP

Sjaak de Keijzer, namens sv Op de Korrel


Wapen- en kledingkeuring

Rinus Straaijer


Accommodatie

s.v. Op de Korrel, Sportlaan 1e, Bemmel

Telefoon: 0481-464753 (tijdens N.K.)
Contacten

Postadres: Postbus 59, 6680 AB Bemmel

Telefoon voor N.K.: 0481-450246

Homepage: www.svopdekorrel.nl

e-mail: sjaak.keijzer@wxs.nl
1. Deelname.

Er zal worden geschoten in de Categorieën Luchtgeweer Veteranen; Junioren C en Junioren D Opgelegd (40 schoten) en de Categorieën Luchtpistool Junioren C en Junioren D.Deelname staat open voor alle Luchtgeweer- en Luchtpistool schutters, die voldoen aan de gestelde eisen (schutterslicentie en leeftijdsindeling).2. Reglement.

Er wordt geschoten onder de bepalingen van het schiet- en wedstrijdreglement van de K.N.S.A. De schutter dient zich één uur, doch minimaal 30 minuten voor aanvang van zijn/haar serie te melden bij het inschrijfbureau. Alleen op vertoon van een geldige schutterslicentie 2011 wordt een startkaart afgegeven.

Er zal vooraf aan de series wapen- en kledingkeuring plaatsvinden.

SV “Op de Korrel” stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of ongevallen.
3. Openstelling van de banen.

zaterdag 07 mei: zondag 08 mei:

10.00 uur: Serie 1 Junioren Serie 5 Veteranen

11.30 uur: Serie 2 Junioren Serie 6 Veteranen

13.00 uur: Serie 3 Junioren op uitnodiging Serie 7 Veteranen op uitnodiging

14.30 uur: Serie 4 Junioren op uitnodiging Serie 8 Veteranen op uitnodiging

16.00 uur: Olympische Finales L.G. Junioren C en D Olympische Finale Veteranen

16.30 uur: Huldiging Huldiging
4. Baan bespreken.

Op vrijdag 8 april 2011, ’s-avonds tussen 19.00 en 21.00 uur onder telefoonnummer: 0481-464753.

Hierna schriftelijk bevestigen met behulp van bijgevoegd inschrijfformulier aan het adres Postbus 59, 6680 AB Bemmel. Dit formulier dient uiterlijk 15 april d.a.v. in ons bezit te zijn.
5. Series op uitnodiging.

Voor de series 3 en 4 op zaterdag 7 mei worden de hoogst geklasseerde Junioren C (20 Schutters) en voor Junioren D (20 Schutters) uitgenodigd.

Voor de series 7 en 8 op zondag 8 mei worden de 46 hoogst geklasseerde schutters uitgenodigd. (zie bijgevoegd overzicht)
De bij de vereniging verantwoordelijke wedstrijdleider wordt verzocht de deelnemers tijdig op de hoogte te stellen en indien er afzeggingen zijn deze onmiddellijk door te geven aan de organisatie van dit kampioenschap.
6. Korpsen.

Er wordt geschoten in de Categorieën Luchtgeweer Veteranen, Junioren C en Junioren D en Categorieën Luchtpistool Junioren C en Junioren D. Alle korpsen bestaan uit drie schutters. De hoogst geklasseerde korpsschutter is bepalend voor de categorie waarin het korps uitkomt.

Alleen schutters, die aan de individuele wedstrijd deelnemen, kunnen in een korps worden opgenomen. Een schutter mag slechts één maal aan de individuele wedstrijd deelnemen en niet meer dan één maal in een korps worden opgesteld.
7. Inschrijfgelden.

- Persoonlijk: € 8,50 per persoon voor veteranen;

€ 7,50 per persoon voor junioren;

- Teams: € 8,50 per team.


De inschrijfgelden dienen voor aanvang van de wedstrijd betaald te zijn aan de penningmeester van SV “Op de Korrel” op rekeningnummer 15.49.50.653 onder vermelding van NK-Luchtwapen Opgelegd 2011, verenigingscode en aantal schutters en teams.


Ter informatie: De hoogte van de balie bedraagt 82 cm en verder:

Denkt u aan de gebruiksduur van perslucht- en CO²-cilinders.Routebeschrijving.

Komend vanaf Arnhem of Nijmegen volgt u de A15 richting Bemmel.

Bij 1e stoplicht rechtsaf (Van Elkweg). Bij 2e stoplicht rechtsaf (Papenstraat).

Na ca. 100 meter linksaf (Dijkstraat), bordje Op de Korrel volgen. Dijkstraat aanhouden tot bocht naar rechts Wardstraat. Na ca. 400 meter 1e weg links Sportlaan. Direct links voor de sporthal langs en vervolgens rechts naar de accommodatie van s.v. Op de Korrel.


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina