Penningmeesters afdelingen pcob zwolle, 8 augustus 2014Dovnload 12.83 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte12.83 Kb.

Penningmeesters afdelingen PCOB

Zwolle, 8 augustus 2014

Geachte penningmeester,


Ook nu bieden wij u de mogelijkheid om acceptgirokaarten voor de inning van de afdelingscontributie 2015 bij ons te bestellen, zoals u dat al vele jaren van ons gewend bent.
U kunt kiezen uit de volgende twee opties:


Bestelformulier retour vóór

Acceptgirokaarten bij afdeling/leden

Optie 1

1 september 2014

begin oktober 2014

Optie 2

1 november 2014

begin januari 2015

Als u van dit aanbod gebruik wilt maken, vragen wij u vriendelijk het bestelformulier volledig en duidelijk ingevuld aan het landelijk bureau terug te sturen. Dat kan per post, maar dat kan ook via de e-mail: secretariaat@pcob.nl


De ledenlijst wordt door een groot aantal afdelingen zelf actueel gehouden via het afdelingenportaal. Van de afdelingen die dat nog niet doen, ontvangt het landelijk bureau de wijzigingen via e-mail en per post en zal de lijst hier actueel gehouden worden. Mocht u ter controle nog een lijst willen ontvangen, dan kunt u die bij het landelijk bureau aanvragen.
Bij de bestelling van de acceptgirokaarten heeft u de keuze uit twee mogelijkheden van toezending:
1. Rechtstreeks naar de leden

De kosten hiervan bedragen € 0,20 per acceptgiro (inclusief envelop,exclusief portokosten).
2. Als totaalpakket naar een door de afdeling aan te geven adres. De kosten

hiervan bedragen € 0,15 per acceptgiro (exclusief envelop en

portokosten).
Ook is het mogelijk een aantal extra blanco (alleen afdelingsgegevens) acceptgirokaarten te bestellen voor toezending aan leden waarvoor het lidmaatschap in de loop van het jaar ingaat. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit op het bestelformulier aan te geven.

Nabestellingen

Wij willen de nadruk leggen op het feit dat voor eventuele nabestellingen na de eerste of tweede zending extra kosten (naast de kosten van de acceptgirokaarten) in rekening kunnen worden gebracht. De extra kosten voor de nabestellingen bedragen per keer € 25,00. Wij adviseren u dan ook bij uw eerste aanvraag voldoende acceptgirokaarten met een aantal extra blanco´s (voor nieuwe leden) te bestellen.


Overige kosten

Zoals u weet, hebben de banken tarieven voor het betalingsverkeer ingesteld. Voor u is het van belang te weten, dat voor u de tarieven gelden van de instantie die de bedragen int (de bank waar de bedragen binnenkomen). Deze tarieven kunnen per bank verschillen. Omdat de verschillen in kosten aanzienlijk kunnen zijn, adviseren wij u om u goed te laten informeren.


IBAN

Zoals u ongetwijfeld al hebt gelezen, is met ingang van 1 augustus 2014 de nieuwe zogenoemde IBAN-acceptgirokaart verplicht. Dit houdt in dat op de acceptgirokaart het nieuwe IBAN-nummer, die u via de bank toegestuurd hebt gekregen, zal worden gedrukt.

Wij verzoeken u daarom op het bijgevoegde bestelformulier dit IBAN-nummer in te vullen.
A/S contract

Als u voor de eerste keer gebruikt maakt van ons aanbod om acceptgirokaarten te bestellen, moet er een A/S contract worden opgesteld. Dit is een contract om gebruik te kunnen maken van acceptgirokaarten voor de inning van de contributie. Dit A/S-contract (acceptgiro-servicecontract) moet u met uw plaatselijke bank éénmalig afsluiten. Voor zover bij ons bekend is, zijn hieraan geen kosten verbonden, maar wij adviseren u wel bij uw bank te informeren.

Voor zover wij nu weten, blijven al bestaande A/S-contracten ook geldig bij gebruik van de nieuwe IBAN-acceptgirokaart.
Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen of wilt u nadere informatie, neemt u dan contact op met het landelijk bureau via e-mail: secretariaat@pcob.nl of telefonisch: 038-4225588.

Met vriendelijke groet,

PCOB

Jan MerjenburghControllerDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina