Persberich t a. Vogel speelt met ludieke campagne in op ‘viraal’ niesgedragDovnload 8.47 Kb.
Datum22.08.2016
Grootte8.47 Kb.
P E R S B E R I C H T
A.Vogel speelt met ludieke campagne in op ‘viraal’ niesgedrag

Twitter-niezen’ in opmars in Nederland


Elburg, 19 januari 2012 - Er wordt heel wat afgeniest op Twitter. Ruim duizend ‘hatsjoes’ vlogen de afgelopen weken voorbij. Meest favoriete tijdstip om te ‘Twitter-niezen’ is tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Dat blijkt uit de meest recente gegevens van de ‘Hatsjoe’-campagne die A.Vogel onlangs is gestart en die de ‘virtuele’ nies volgt in Nederland. Zo ook gisteren op het Stationsplein in Leiden. Daar werd via een interactief billboard – van zo’n acht vierkante meter! - het Twitter-niesgedrag van Nederland van minuut tot minuut in beeld gebracht.
Via de campagne ‘Hatsjoe’ besteedt A.Vogel deze winter online en offline aandacht aan niezen. Op 9 januari ging de campagne van start via Twitter. Sinds die dag wordt elke tweet waarin ‘hatsjoe’ voorkomt, beantwoord door een speciaal A.Vogel Twitterteam met een tweet die de afzender gezondheid wenst. “Want daar gaat het om in onze campagne”, zegt Sandra Stroeve van A.Vogel. “Wij willen het belang van een goede weerstand tijdens de wintermaanden op een bijzondere, maar vooral ook ludieke manier onder de aandacht brengen. De nies is een van de eerste symptomen van een verkoudheid of griep. En welk woorden kunnen daar nu beter uiting aan geven dan ‘hatsjoe’ en vervolgens ‘gezondheid’? Zowel in het ‘echt’ als via Twitter.”
Hot Drink voor virale niezers

Tijdens de campagneperiode krijgen dagelijks enkele tientallen niezers die ‘Hatsjoe’ hebben getweet een gratis flesje weerstandsverhogende A.Vogel Echinaforce Hot Drink. Hiermee kan het immuunsysteem worden gestimuleerd. Bovendien levert de siroop een bijdrage aan versneld herstel na ziekte. Ook op het Stationsplein in Leiden konden aanwezigen de drank proberen. De komende weken blijft A.Vogel nauwkeurig het aantal virtuele niezen volgen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Sandra Stroeve, woordvoerder A.Vogel.

T: 06 – 20 41 27 34 / E: s.stroeve@biohorma.nl

Indien u haar onverhoopt niet kunt bereiken, neemt u dan contact op met afdeling Communicatie en PR via 0525-687200.


Bekijk de twitterniezen via http://www.avogel.nl/hatsjoe/

 


Over A.Vogel

A.Vogel is een van de grootste merken op het gebied van natuurlijke zelfzorgproducten in Nederland en België. Van extra weerstand tot een goede spijsvertering, en van goed slapen tot soepele spieren en gewrichten: A.Vogel biedt een zeer divers assortiment. Het doel van ieder product is echter hetzelfde: mensen op een natuurlijke manier gezond houden of maken. Met geloof in de krachtige werking van de natuur, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en het evenwicht tussen lichaam en geest. Voor het maken van producten maakt A.Vogel steeds gebruik van het beste dat de natuur te bieden heeft. Dat betekent in de praktijk: kweken op volledig ecologische wijze in – voornamelijk – eigen tuinen, zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Resultaat: miljoenen tevreden gebruikers wereldwijd.www.avogel.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina