Persbericht Dutch Specials telers inspireren tijdens 24 kitchen Afgelopen zaterdag 1 oktober is de nieuwe tv zender 24 kitchen gelanceerd.Dovnload 6.8 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte6.8 Kb.


Persbericht

Dutch Specials telers inspireren tijdens 24 kitchen
Afgelopen zaterdag 1 oktober is de nieuwe TV zender 24 kitchen gelanceerd. De telers van Dutch Specials hebben tijdens deze dag Rudolph van Veen en Angelique Smeinck weten te inspireren met hun producten.
Rudolph van Veen kreeg onder andere CourgetteFleur, Tomberries, Tasty Tom en Sweet Point producten aangeboden. Daarnaast mocht hij kennis maken met de nieuwe Japanse pompoen. De topkok gaf aan erg blij te zijn met deze bijzondere en onderscheidende producten. In verschillende programma's gaat hij experimenteren met de Dutch Specials producten.
Ook Angelique Smeinck was bij de lancering aanwezig. Zij zal een groot aantal programma's presenteren op de nieuwe zender. Telers hebben haar uitleg kunnen geven over hun producten bij de speciale Dutch Specials tafel. Aanstaande dinsdag gaat ze in de keuken van Koppert Cress onder andere koken met de bijzondere aubergines van Purple Pride en de Vitapep paprika's.
Dutch Specials

Dutch Specials, presenteren exclusieve groenten en gezonde snacks! Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! 'Dutch Specials', is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Special producten zijn groenten waar de detaillisten zich mee kan onderscheiden.


Ook benieuwd naar de bijzondere producten van de Dutch Specials? Laat u inspireren door de telers zelf op de Food Inspiration day in Eindhoven.
Voor meer informatie: www.dutchspecials.nl

Noot voor de redactie / niet voor publicatie: voor meer informatie en illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met GroentenFruit Bureau, Brenda Kouwenhoven, 079 347 08 24.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina