Persbericht Leusden, 18 maart 2013 afas software en Kluwer introduceren online magazine voor accountantsDovnload 7.91 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte7.91 Kb.

Persbericht
Leusden, 18 maart 2013
AFAS Software en Kluwer introduceren online magazine voor accountants
InSite Accountancy is het nieuwe, gratis online magazine voor accountants dat ontwikkeld is door AFAS Software en uitgeverij Kluwer. Het magazine is voor en door accountants geschreven en biedt inzicht in de visie van accountants op het bedienen van klanten. Daarnaast biedt het magazine tips die accountants helpen in hun dagelijkse werkzaamheden. De eerste editie van het magazine staat in het teken van het adviseren van klanten, waarbij tien accountants hun geheim voor succesvol advies delen.
Het magazine is beschikbaar voor PC’s en Android-gestuurde tablets en smartphones. De artikelen zijn onder meer voorzien van koppelingen naar relevante websites en social media. Hierdoor kunnen lezers direct tips delen via Twitter en contacten leggen via LinkedIn. Naast de interactieve online versie is er ook een PDF-versie van het magazine beschikbaar.
Israel van Bedijk, Marketingmanager bij AFAS Software over het initiatief: “Doordat wij veel klanten in de accountancysector bedienen, ontdekten we dat er weinig aandacht is voor het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Zo ontstond het idee om de ervaringen en tips van verschillende accountants te bundelen in een digitaal naslagwerk, zodat collega’s uit de sector hier hun voordeel mee kunnen doen. In Kluwer hebben we de juiste partner gevonden om dit idee te kunnen realiseren.”
Dankzij het magazine vindt Kluwer nog meer aansluiting bij haar klanten in de accountancysector en is AFAS Software in staat accountants een podium te bieden om elkaar te inspireren en branchegerichte tips en ideeën uit te wisselen die bijdragen aan de dienstverlening. "InSite Accountancy geeft accountants een goede kijk op hoe je van toegevoegde waarde kan zijn voor klanten," aldus Reiner Sülter, Marketingmanager Kluwer.
Download het gratis magazine.
-----------------------------------
Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Truus Koppelaar, directeur Marketing & Communicatie van AFAS Software via 06-51849790 of t.koppelaar@afas.nl of met Peter Drent van Wisse Kommunikatie via 026-4431523 of peter.drent@wisse-worldcom.nl.


Indien u persberichten over AFAS Software op een ander adres wenst te ontvangen of niet meer wenst te ontvangen, dan kunt u dat via een reply op deze mail aangeven.
Over AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software (www.afas.nl) automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online)bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal (www.afaspersonal.nl) inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavepatroon. AFAS is hoofdsponsor van voetbalclub AZ, de AFAS Tennis Classics en het AFAS Circustheater in Den Haag.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina