Persbericht nieuwe serie Sphinx 320 combineert rechthoekige basisvorm met zachte belijningDovnload 7.16 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte7.16 Kb.


PERSBERICHT

Nieuwe serie Sphinx 320 combineert rechthoekige basisvorm met zachte belijning


Nieuwe serie Sphinx 320 combineert rechthoekige basisvorm met zachte belijning
Hoogwaardige designuitstraling met minimalistische sfeer

Een sterk geometrische en minimalistische basisvorm vormt het uitgangspunt voor de nieuwe serie Sphinx 320. De toegepaste rechthoekige vorm is weliswaar een strak uitgangspunt, maar krijgt door de afgeronde hoeken een zachte belijning. Dit wordt extra geaccentueerd, doordat de binnenkom van de wastafel een vloeiende ronding heeft. De nieuwe serie bestaat naast wastafels uit fonteinen, een wandcloset en een wandbidet. Ook zijn in de serie badkamermeubels en spiegelkasten met een actueel, rechthoekig design opgenomen.

Met de Sphinx 320 collectie biedt Sphinx de mogelijkheid om de openbare sanitaire ruimte, de hotelbadkamer of de privé-badkamer in stijl in te richten. De aantrekkelijke prijsstelling wordt gecombineerd met een hoogwaardige designuitstraling en een minimalistische sfeer. De brede wastafelrand, het strakke kraanwerk en de licht opstaande rand aan de muurzijde zijn kenmerkend voor het design.Wastafels en fontein
Sphinx 320 biedt een keuze uit wastafels in de breedtes: 55, 60, 65 en 85 cm. Al deze wastafels zijn te combineren met een keramische sifonkap of een wastafelonderbouw. Daarnaast is er een wastafel van 50 cm met een diepte van 38 cm. De dubbele wastafel van 130 cm biedt ruim plaats voor twee personen en kan naar wens worden gecombineerd met twee sifonkappen of een wastafelonderbouw.

De compacte fontein met het formaat 40 x 25 cm is met het oog op de veelal krappe toiletruimtes in België een waardevol onderdeel van de collectie.Wandcloset
Sphinx 320 biedt ook een wandcloset (diepspoel) met bijpassende zitting en deksel met rvs scharnieren. Dit wandcloset is qua vormgeving exact afgestemd op de wastafels en heeft dezelfde, rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken.

Badkamermeubels
Het meubelconcept omvat wastafelonderkasten in de formaten 48,5 tot 120 cm die, uitgevoerd met laden, maximale opbergruimte bieden. Het programma wordt gecompleteerd met een hoge kast in de maatvoering 39 x 1,73 x 36 cm. De hoge kast heeft een deur met daarachter twee laden en vier legplanken. Royaal verchroomd deurbeslag onderstreept de hoogwaardige uitstraling van de producten en geeft een bijzonder accent aan de deurpanelen. De meubels zijn beschikbaar met hoogglans fronten in de kleur wit. Het corpus van de meubels is uitgevoerd in mat wit.

Spiegelkasten
Voor extra opbergruimte, sfeer en comfort zijn er twee spiegelkasten. De variant van 65 cm is voorzien van één deur, het model van 85 cm is uitgevoerd met drie deuren. Het doordachte interieur van de spiegelkast biedt optimale opbergruimte voor cosmetica en badbenodigdheden. De spiegelkasten zijn voorzien van een volautomatisch werkende nachtverlichting en een stekkerdoos aan de buitenkant. Verder is de kast voorzien van een aparte aan/uit schakelaar.

B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT biedt de Benelux-markt een compleet en helder assortiment met vier merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag, Koralle en Leda. De vier merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de vier merken is B.V. “DE SPHINX MAASTRICHT” het aanspreekpunt.
www.sphinx.be
Datum: 01/04/2012
: persberichten
persberichten -> Kom bij het Rescue Heroes team, red de wereld en word een echte held!
persberichten -> Ford maakt prijzen en uitrusting van nieuwe Mondeo bekend
persberichten -> Ford maakt prijzen en specificaties Transit Connect bekend
persberichten -> 'Ik wil koffie!' Uw wens is ons bevel. Ford sync 3 komt naar Europa
persberichten -> Jongeren in rouw: ‘Hoe nu verder zonder jou’!!
persberichten -> Verslag van de individuele 19 daagse reis naar Java en Bali van Peter en Willy Wijnen
persberichten -> Persbericht Op 5 oktober 2004 start de tournee van Bambie 9, de nieuwe voorstelling van mimetheatergroep Bambie in Frascati 2 in Amsterdam. De voorstelling is daar tot en met zaterdag 9 oktober te zien
persberichten -> Activiteiten sinds november 2011 tot heden
persberichten -> Persbericht Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland kent € 146. 300 toe Arnhem, 21 maart 2006
persberichten -> Persbericht 28
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina