Persbericht verrassende jubileumeditie Beursvloer Westland Rabobank en Beursvloer twee jaar samen verderDovnload 7.48 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.48 Kb.PERSBERICHT
Verrassende jubileumeditie Beursvloer Westland

Rabobank en Beursvloer twee jaar samen verder
‘Het is geweldig wat hier ontstaat! Zoveel partijen die elkaar vinden.’ Sofie de Backer is trots op het resultaat. Als consulente bij Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet en als organisator, straalt Sofie van het succes. Bij deze vijfde editie van Beursvloer Westland, waaraan 50 bedrijven en 50 maatschappelijke organisaties meededen, werden maar liefst 244 matches gemaakt. Het netwerkevenement vond plaats bij Rabobank Westland in De Lier. ‘Een prachtige locatie! Het was weer een geweldige sfeer.’
Aandeel in elkaar

Spreekstalmeester Rob Veenman, bekend van WOS Media en werkzaam bij Rabobank Westland, haalde met de deelnemende organisaties de bedrijven onder luid applaus over de rode loper binnen. De energie spatte er meteen vanaf. Directievoorzitter van de Rabobank, Hans de Leeuw, sprak in zijn openingswoord over de overeenkomst tussen Beursvloer Westland en de Rabobank. ‘Wij staan voor “aandeel in elkaar”, vandaar dat dit evenement perfect bij ons past.’ Met de traditionele slag op de gong opende hij de vijfde editie van Beursvloer Westland, waarna de deelnemers direct op zoek gingen naar elkaar.


Verbindingen

De beursvloer was meteen in volle gang. Er werd handel gedreven, er verschenen steeds meer wuppies en er ontstond al snel een rij bij de notaris van Westland Partners die de gemaakte matches formaliseerden. Mooie en ook bijzondere verbindingen zijn er gelegd. Mede dankzij een gedegen voorbereiding bij velen, werd er efficiënt gehandeld. En dit alles met gesloten beurzen. ‘Wat opviel was dat de bedrijven ook goed voorbereid waren, vooraf de deelnemerslijst bestudeerd hadden en een organisatie op het oog hadden om mee in contact te komen.’


Mooiste match en afsluiting

Na vijf kwartier matchen werd de gong als eindsignaal van Beursvloer Westland in het prachtige Atrium van de Rabobank geslagen. Het handelen zat erop. Toch ontstond er ná de gongslag nog een allerallerlaatste match! Sylvia Vollebregt, directeur-bestuurder van Vitis Welzijn, en Hans de Leeuw, directievoorzitter van de Rabobank tekenden een tweejarige samenwerking rondom Beursvloer Westland en de locatie aan Leehove in De Lier. Duurzaam en middenin de samenleving. Reden genoeg voor de spreekstalmeester om notaris Lars Boellaard van Westland Partners te vragen deze match, getekend ná de gongslag, nog mee te laten tellen. Notaris Steffie Michels maakte het aantal van 244 matches bekend! Een prachtig resultaat voor de jubileumeditie van Beursvloer Westland.

Uiteraard was er dit jaar weer een jury aanwezig om de prijs van de mooiste match uit te reiken. Vakcollege ISW Hoge Woerd matchte met Fort1881. Leerlingen gaan onderzoek doen naar het inbedden van Fort1881 in het techniekprogramma en het fort wordt een praktijklesplaats. Een prachtige samenwerking!

Met een mooi slotwoord van Sylvia waarin zij de gastvrijheid van Rabobank Westland bedankte, de inzet van alle medewerkers en vrijwilligers van Beursvloer Westland, was het de beurt aan Rob & Carlo voor een muzikale en verrassende Beursvloer-eindact. Vervolgens kletsten en matchten de deelnemers nog even door tijdens een heerlijke broodmaaltijd.

Huiscameraploeg van Vitis Welzijn de RITV heeft weer een mooi verslag gemaakt, te zien op het Vitis Journaal, bereikbaar via www.vitiswelzijn.nl.

Einde bericht, voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Weber, communicatie Vitis Welzijn, t. 0174-630358 of via m. 06 – 21883646
s.d.backer
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina