Predikant: ScribaDovnload 22.79 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte22.79 Kb.


Predikant: Scriba:

Ds R.D. van Hornsveld Dhr E.R. Hamer

van Sytzamalaan 7 Zuiderzeestraatweg 168

8096 AR Oldebroek 8096 CE Oldebroek

tel: 0525-631147 tel: 0525-633601
Koster:

Mevr F. Nagelhout

Wederik 3

8096 XR Oldebroek

0525-632090
Website:

www.gereformeerdekerkoldebroek.nl

Mailadres kerk:

info@gereformeerdekerkoldebroek.nl
Nieuwsbrief

zondag 14 november 2010
VOORGANGFERS

09.30 uur: Ds R.D. van HornsveldLied voor de dienst: Lied 406: 1 en 4 ELB

19.00 uur: Ds G.T. Wijnstok, Heerde


Lied voor de dienst: Lied 91:1 en 2 ELB
OUDERLING VAN DIENST
Br. G.J.Rens
ORGANISTEN
Dhr. Aalberts en Dhr. Kamphorst

KINDERNEVENDIENST

Groep 1 t/m 8 van de basisschool


OPPAS

21-11-2010: Mevr. Nagelhout, Marloes van Dorp en Eline Nagelhout
COLLECTEN

  1. Kerk

  2. Jeugd

  3. Onderhoudsfonds

Vanmorgen is een dankdienst i.v.m. het 40 jarig jubileum van ons kerkkoor Sursum Corda. We zingen van de beamers. Na de dienst is er koffiedrinken in de grote zaal. We feliciteren ons koor dat het al 40 jaar lang door het zingen van liederen mag getuigen van Gods liefde!


UIT DE GEMEENTE
Vorige week mocht de geboorte afgekondigd worden van Janco Fabian ( Fabian ) Koele. Hij is de zoon van Daniëlle Koele, Looweg 60 ’t Loo. Wij feliciteren haar van harte met de geboorte van haar Fabian. Dat hij in liefde en onder de zegen van onze God mag opgroeien.
Broeder en zuster H. en A. Meijer, Zuiderzeestraatweg 284, hopen 18 november 45 jaar getrouwd te zijn. Wij wensen hen een mooi dag toe, samen met de kinderen en familie en Gods zegen voor de toekomst.
Broeder B. Veldman, Van Pijkerenlaan 47, met wiens gezondheid het lange tijd naar omstandigheden goed ging, kreeg opnieuw klachten. Het lijkt nu niet goed. Afgelopen week heeft hij daarom onderzoeken gehad in het ziekenhuis. Deze week krijgt hij de uitslag. Voor hem, zijn vrouw en gezin een hele tegenslag. We leven met hen mee. De Here sta om hen heen.
Broeder G.J. Strijkert, Groote Woldweg 5, Oosterwolde, verwacht deze week de uitslag van de scan n.a.v. zijn chemokuren van september en oktober. Helaas moest hij al eerder naar het ziekenhuis voor onderzoek i.v.m. complicaties aan een been. Dit geeft de nodige zorgen. De Here zij met hem en zijn gezin.
Broeder B. Korenberg, Bovenheigraaf 18, mocht afgelopen week het Sophiaziekenhuis weer verlaten, deze week zal zijn linkerbeen gedotterd worden.
Joren Rens, Narcisstraat 3, heeft afgelopen week een uitgebreid onderzoek gehad in het Academisch Ziekenhuis te Groningen i.v.m. steeds weer terugkerende hevige buikpijn. We hopen voor hem en zijn ouders dat het onderzoek iets zal opleveren.
Zuster M.C.A. Haak, Ds. Otto Veninglaan 38, haar vader is afgelopen week plotseling overleden. De Here geve haar kracht om dit verlies te dragen.
De Here ontferme zich over hen alleen. Ook over hen die hier niet met name zijn genoemd, maar wel zorgen, ziekte of verdriet kennen.
Gezegende zondag gewenst, in Christus verbonden,
R.D. van Hornsveld

KERKKOOR SURSUM CORDA
Op 12 november 1970 is ons koor opgericht dus vanmorgen vieren we in deze jubileumdienst ons 40 jarig bestaan. Na de dienst nodigen wij iedereen uit om in de zaal een kopje thee of koffie te komen drinken en gezellig bij elkaar te zijn. En…. We hebben nog altijd plaats voor nieuwe leden dus wie weet?
Het bestuur
VANAVOND JGG!
Vanavond vanaf 20:00u zal de derde JGG avond van het seizoen plaatsvinden. De avond wordt gehouden bij Elsemieke Stevens in Oosterwolde (Zwarteweg 3). Net als de voorgaande avonden belooft ook vanavond weer een mooie en gezellige avond te worden!

Jongeren/jong volwassenen: kom gerust eens langs bij de JGG en kijk of het iets voor jou is.EINDEJAARSACTIE
Weet u het nog: de eindejaarsactie van vorig jaar? We waren blij verrast met de opbrengst die u met zijn allen bij elkaar bracht. Helaas blijkt, ondanks vele kostenbesparingen en ondanks veel vrijwilligerswerk, nog steeds te weinig geld binnen te komen. Om het kerkenwerk draaiende te houden, hebben de hulp van u allemaal nodig. Anders sluit onze kerk dit jaar af met een fors tekort.

Daarom houden we nu opnieuw een eindejaarsactie. U krijgt deze week een brief waarin het een en ander wordt toegelicht. Bovendien kunt u dan invullen hoeveel u wilt bijdragen.

Vanaf komende week staat de bekende melkbus met giftenmeter dan weer in de hal van de kerk. Daarin kunt u uw machtiging deponeren. Mogen we weer op u rekenen?
College van kerkrentmeesters en kerkenraad

VROUWENGESPREKSGROEP “WEES EEN ZEGEN”
Maandag 15 november 2010, aanvang 19.45 uur, hopen wij weer bij elkaar te komen in de grote zaal van de kerk. Het thema van deze avond komt uit het gespreksnummer 6, juni, juli, augustus 2010, “Het testament van Petrus”, bijbelstudie bij de tweede brief van Petrus. Wij hopen op een fijne avond.
Een groet namens het bestuur,
Trijntje Hardlooper-Koele

KAARTEN MAKEN!!!

 

Op dinsdag 16 november 2010 komen we weer bij elkaar om kaarten te maken. Zoals we gewend zijn, staat de koffie weer te geuren om 9.15 uur in de consistorie. Een ieder die van knutselen houdt is weer van harte welkom. Maar als u liever komt kopen,dan doet u even een belletje naar mevr. Hamer-Hornsveld, 631328.   

U kunt dan voor het goede doel, te kust en te keur kerstkaarten en alle andere soorten kaarten bij haar thuis uit zoeken. Wij stellen het zeer op prijs als u komt kopen, zo kunnen we samen wat betekenen voor de goede doelen.

Namens onze frutselclub alvast gezegende feestdagen.

 

Hartelijke groeten,Gerry Rens.

                                                                              WERKGROEP HONGARIJE
De werkgroep Hongarije organiseert op zaterdag 20 november a.s. om 17:00 uur een stamppottenbuffet in de kerk.De kosten bedragen € 15,- per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen € 7,50.

Dit geld wordt besteed aan ons nieuwe project, het plaatsen van een grote kas en het aanleggen van een tuin rondom de kas waar de bewoners van het kindertehuis planten en bloemen kunnen kweken en deze vervolgens kunnen verkopen.

Dus kom allemaal gezellig eten en neem gerust familie en/of vrienden mee.

 
OUDERENMIDDAG

 

Op zaterdag 20 november is er weer een ouderenmiddag. Onze gast deze middag is Mw. Dinie Zimmer. Zij vertelt anekdotes over haar werk als ambtenaar van de burgelijke stand getiteld: "Ernst en humor in de trouwzaal".            We hopen weer op een mooie middag en u bent allen van harte welkom in de grote zaal van de Goede Herderkerk.

Om 13.30 uur staat de koffie en thee klaar!!

                                                 

Een hartelijke groet van het ouderencomite.

Reintje van Loo

JEUGDDIENST
Op zondag 28 november is het zover. In de avonddienst van 19.00 uur is er een jeugddienst.

Het thema zal zijn: Muziek daar zit wat in!!

Iedereen is van harte welkom. Voorganger in deze dienst: Dominee van Hornsveld.

KERKELIJK BUREAU
Geboren:

Fabian Koele

Zoon van Daniëlle Koele

Looweg 60

8095 PT ’t Loo Oldebroek (wijk 4)
Gedoopt:

Merel Schuurman

Schokkerstraat 32

8081 KJ Elburg (wijk 1)


Hans van ’t Einde 0525 633044


AGENDA

Dinsdag 16 november 2010
19.19 uur: Rock Solid
Woensdag 17 november 2010

19.00 uur: Catechisatie


Copy voor nieuwsbrief: Marja Pater, Rozenstraat 27,

tel. 632991 mpater@chello.nl;

UITERLIJK DONDERDAGAVOND 18.00 UUR!!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina