Profiel van Richard de Boer (trainer dvsv 1)Dovnload 6.97 Kb.
Datum24.08.2016
Grootte6.97 Kb.
Profiel van Richard de Boer (trainer DVSV 1)
Als nieuwe trainer van de Darper Voetbal Sport Vereniging zal ik me zelf even voorstellen, ik ben Richard de Boer getrouwd met Regina en we hebben samen 3 jongens. Jelle (6jaar), en een tweeling Boris en Thijs 3en1/2jaar zin onze knapen, ik ben zelf werkzaam bij de Kon.Marechaussee als sportinstructeur/IBC docent en doe dat met veel enthousiasme. Als voetballer ben ik gevormt bij vv Steenwijk en heb gespeeld t/m het eerste elftal, daarna nog een jaar dÓlde Veste,vervolgens zijn wij ons geluk gaan beproeven in Almere waar ik 8 seizoenen heb gespeeld in het eerste van ASV Waterwijk. We kregen toch een soort heimwee en verkasten toen weer retour naar de”roots” en vonden ons geluk in Steggerda. Bij vv De Blesse heb ik twee seizoenen gespeeld waarvan 1 in het eerste en 1 in het tweede i.v.m.onenigheden met de trainer. Daarom heb ik mijn weg als trainer ingeslagen.DVSV is mijn tweede seizoen als hoofdtrainer daarvoor was ik trainer van vv Boyl en ben daar met een goed gevoel weggegaan,ik denk dat ik die jongens toch het één en ander heb geleerd.Ik hoop dat ik bij DVSV het zelfde kan bereiken.
Mijn eerste indruk is zeer positief en dat wil ik zo houden, de spelers zijn zeer gretig, maar de selectie is zeer matig in aantal. De selectie bestaat maar uit 15 personen en dat is vrij mager.Er is geen talent (17/18 jarigen) uit de jeugd die op dit moment kan doorstromen naar het eerste en dat is erg jammer.In het tweede zit veel potentie en inzet maar nog niet de toegevoegde waarde om in de vierde klas te laten zien.We zullen het met de klasse spelers die we nu rijk zijn uitvoeren.
De gretigheid en de inzet is fantastisch, maar ons voetballend vermogen moet omhoog.

Ik hoop dat ik dat kan bewerkstelligen, er zit wel voetballend vermogen in ons sterrenelftal alleen moeten sommige spelers dat nog ontdekken.Waar we komende weken/maanden aan moeten gaan wennen is het bewegen zonder bal, technische vaardigheden verbeteren en werken aan teamgeest. Ik hoop dat we dat zo snel mogelijk gaan bereiken.


We hebben in de voorbereiding zeer goed gepresteerd, in de bekerwedstrijden hebben we geen punt gemorst, en ook de eerste competitiewedstrijd hebben we uiteindelijk te weinig gekregen.

Deze week (16 sept.) zijn we vrij, en hebben de meesten een alternatief gezocht. In mijn enthousiasme had ik een “tactische training”gepland en hopelijk de spelers wat kunnen leren/laten zien wat ik voor ogen had, maar het is ook niet erg om een weekend vrij te zijn want de komende weken zullen erg druk zijn.

Onze aanvoerder Daniél Oosterhof heeft de aanvoerdersband overgedragen aan Edger Bierman, hierdoor zal een last van Öosie z’n schouders afvallen, Maar ik denk dat we er een goede leidende factor voor terug krijgen, Edger heeft van nature al een volume in zijn stem en daarbij heeft hij die de laatste weken op een positieve manier laten horen. Ik hoop dat hij de aanvoerder/leider binnen het veld gaat worden die DVSV nodig heeft. We wachten nu nog op de rentree van Theo Mulder, die kamt nog met een blessure die hij heeft opgelopen in de tweede training van de voorbereiding.
Mijn doelstelling is bij de meesten bekend,en daar houd ik me voorlopig aan vast, handhaven in de vierde klasse en hopen op een goede ontwikkeling van spelers in alle opzichten. Samen met mijn steun en toeverlaat leider van het eerste Meine Spitse hopen we op een mooi seizoen waarin we dat bereiken wat we voor ogen houden.

Het zal wel een zwaar seizoen worden,want een sterk scorende spits hebben we op dit moment niet,we hopen na het vertrek van Aart Jan van Riessen op zón spits maar op dit moment gaan we uit van onze eigen krachten die wij op dit moment bezitten,iedereen van de selectie staat open voor veranderingen, gecombineerd met de gave die de spelers bezitten, gaan we het dit seizoen zeker maken.Verder hebben we natuurlijk altijd de steun nodig van de mensen die DVSV een warm hart toedragen, de stafgroep ziet er geweldig uit en het jeugdplan groeit ook met de jaren, dus voor de toekomst ziet er alles rooskleurig uit en hopelijk plukken we daar de vruchten van.
Dit is de visie van de nieuwe trainer van DVSV.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina