Prominente rol voor Opel bij Top Gear Live BredaDovnload 9.43 Kb.
Datum14.08.2016
Grootte9.43 Kb.


Persinformatie
13 januari 2010

Prominente rol voor Opel bij Top Gear Live

Breda – Na een succesvolle eerste wereldtour komt de show Top Gear Live nu ook naar Nederland. Onder leiding van presentatoren Jeremy Clarkson en Richard Hammond doet de tweede editie van dit enorme autospektakel van 21 tot en met 24 januari de Amsterdamse RAI aan. Opel zal prominent en op een actieve manier aanwezig zijn bij de live show, die naar verwachting meer dan 40.000 bezoekers zal trekken.
Liefhebbers van het succesvolle BBC-autoprogramma Top Gear kunnen van 21 tot en met 24 januari hun hart ophalen in het RAI-gebouw in Amsterdam. Daar presenteren Jeremy Clarkson en Richard Hammond samen met Beau van Erven Dorens Top Gear Live 2010, een overweldigende theatershow waarbij de auto in het middelpunt van de belangstelling staat. Een rit met een Londense taxi, racen met miniauto’s, autovoetbal en de ‘Cool Wall’ vormen slechts een deel van het programma, terwijl de mysterieuze Stig het publiek zal vermaken met zijn enorme racetalent.
Bij Opel is het publiek de ster

Opel heeft tijdens Top Gear Live 2010 een belangrijk aandeel in de actie. Tijdens de show wordt een spectaculaire live commercial voor de nieuwe Astra opgevoerd. Minstens zo bijzonder is de Opel Astra YouStar Tour. Daarmee krijgen autoliefhebbers de mogelijkheid zelf een rol te spelen in een reclamespot voor de Opel Astra. Op de stand van Opel is alle apparatuur aanwezig om de rol van de bezoeker in de commercial op te nemen. Na afloop van het evenement krijgen de deelnemers het gemaakte filmpje langs digitale weg toegestuurd. De deelnemers maken onder meer kans op een VIP filmpremière en een volledig verzorgd bioscoopbezoek met vijfentwintig vrienden.


“Dit zijn allemaal activiteiten die passen bij het dynamische nieuwe merkimago van Opel. Met de nieuwe Insignia liet Opel vorig jaar al duidelijk zien welke richting het is ingeslagen voor de komende jaren. Zeer goed ontvangen modellen als de nieuwe Astra en de aanstaande nieuwe Meriva hebben dat beeld verder versterkt”, aldus Michel Vercruyssen, Marketing Manager Opel Nederland. “Daarbij wordt Top Gear Live gedurende vier dagen bezocht door de échte autoliefhebbers. Dat maakt het bij uitstek een platform het nieuwe elan van ons merk én de nieuwe Astra extra onder de aandacht te brengen.”
Hall of Fame

Een ander onderdeel van Top Gear Live 2010 is de ‘Hall of Fame’, waar een Opel Insignia OPC tussen de grote verzameling bijzondere en sportieve auto’s zeker niet uit de toon valt. Met zijn krachtige design en 239 kW/325 pk sterke 2.8 V6-motor staat de in sierlijk wit uitgevoerde Insignia OPC symbool voor het nieuwe Opel.


- einde persbericht -


Voor meer informatie:

Jeroen Maas, Manager PR, Sponsoring & Events Opel

Telefoon: 076-5448125

E-mail: jeroen.maas@gm.com


Meer informatie over Top Gear Live 2010 is te vinden op www.topgearlive.nl.


General Motors Nederland B.V. Handelsregister

Lage Mosten 49-63 4822 NK Breda Nummer 23.062.259

Postbus 8770 4820 BB Breda

Telefoon 076-5448000


www.opel.nl A member company of the GM Group

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina