Puro d’Arte De exquise sigaar van Bogaert CigarsDovnload 22.41 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte22.41 Kb.
Puro d’Arte

De exquise sigaar van Bogaert Cigars

Bogaert Cigars NV – Jabbeke - België
Puro d’Arte — de kunst van smaak en stijl
Puro d’Arte is de betere sigaar uit het gamma van Bogaert Cigars. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende sigarenliefhebber is dit topmerk het geslaagde resultaat van een intense zoektocht naar de ideale mix van de meest kwaliteitsvolle tabaksoorten en de perfecte constructie. Puro d’Arte is een milde en toch karaktervolle smaakbeleving: het antwoord op uw terechte vraag naar een unieke rooksensatie.

Puro d’Arte — de kunst van het ambacht

Een klassevolle sigaar wordt gemaakt met kennis, geduld en ervaring. Elke sigaar bestaat uit een binnengoed, een omblad en een dekblad.
Het binnengoed van de Puro d’Arte sigaar is een uitgezochte combinatie van de meest fijne tabaksoorten, waaronder een ‘topgrade’ uit Brazilië voor de pittige smaak, een Columbiaanse tabak voor de zoetere tonen en een tabak uit Java voor de volle smaakgewaarwording.
Het Java Besoeki omblad zorgt voor een perfecte harmonie in smaak.
Het dekblad van Sumatra zaad is geteeld onder fijne gaasdoeken. Hierdoor krijgt de sigaar een lichtere, egale kleur en een uiterst karaktervolle smaak.

Puro d’Arte — de kunst van het kiezen

De Puro d’Arte sigaar is er in verschillende modellen. Immers, de diameter en de lengte van een sigaar verklappen veel over de volheid van de smaak.

Een grotere sigaar heeft een rijkere en mildere smaak. Maar een sigaar laat zich ook kiezen naargelang de tijd die u wenst te besteden aan de rookbeleving of volgens uw persoonlijke voorkeur. Om het even, steeds krijgt u met Puro d’Arte een gepaste sigaar. Op elke vraag geeft Puro d’Arte het antwoord: de hele serie bestaat uit zeven modellen — van Mini Cigarillos tot de Gran Corona. Altijd verpakt in fraaie, gelakte kistjes liggen ze goed beschermd om ontdekt en genoten te worden. De Gran Corona is verkrijgbaar in een tube.
Puro d'Arte

Lengte

Diameter

Gewicht

Duur
mm

mm

gr.

min.

Mini Cigarillos

75

7,5

1,00

7

Cigarillos

94

9,0

1,58

10

Panatella

117

9,8

2,18

15

Senoritas

103

12,5

3,23

20

Half Corona

96

15,5

4,20

30

Corona

130

17,0

7,50

45

Gran Corona

152

16,7

9,40

60

Puro d’Arte — de kunst van het genieten

De betere sigaar laat zich met kennis roken en houdt van enig ritueel. Om de sigaar succesvol aan te steken

houdt u haar horizontaal en draait u haar langzaam boven de vlam zodat het uiteinde gelijkmatig opwarmt. Neem ze stevig in de mond en houdt de vlam bij het uiteinde. Met lichte draaiende bewegingen trekt u langzaam aan de sigaar. Sigaren vragen ook tijd: neem lichte trekjes, geniet van de smaak en blaas de rook traag uit. Inhaleer niet: zo komen de mildheid en de volle smaak het best tot hun recht. Tik de askegel zo weinig mogelijk af, hij tempert immers het vuur en koelt de sigaar op z’n best. Uiteindelijk laat U de sigaar achter in de asbak en dooft zij vanzelf.Uiteraard verkrijgbaar bij uw tabaksspecialist !
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina