Qstarz bt-q1000x travel Recorder, waardige opvolger bt-q1000PDovnload 9.16 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte9.16 Kb.
Qstarz BT-Q1000X Travel Recorder, waardige opvolger BT-Q1000P
Leg uw trip of reis moeiteloos vast
De gerenommeerde Qstarz BT-Q1000P Travel Recorder krijgt een waardige opvolger in de Qstarz BT-Q1000X Reis Recorder. De Qstarz Travel Recorder serie staat bekend om de eenvoud en betrouwbaarheid om afgelegde routes snel en eenvoudig inzichtelijk te maken op de PC. Met één druk op de knop zijn foto’s en bezienswaardigheden hierin te integreren, waarna de foto’s desgewenst (online) gedeeld kunnen worden met anderen. Een ideaal staaltje technisch vernuft voor iedereen die geregeld digitaal fotografeert en/of afgelegde routes ‘tastbaar’ wil maken op het beeldscherm van de PC.
De verbeterpunten van de BT-Q1000X ten opzichte van de BT-Q1000P:

 1. Voorzien van de allerlaatste MediaTek II high sensitivity -165dBm en 66-Kanaals tracking Chipset

 2. Ultra laag energie gebruik, tot 42 uur achtereenvolgend operationeel

 3. A-GPS support, supersnelle satelliet positie bepaling bij warme start < 15 seconden

 4. Update snelheid 1~5Hz, instelbaar middels meegeleverde utility (software) (1 tot 5 positiebepalingen per seconde)

 5. Combo GPS Ontvanger, zowel bedraad (USB kabel) als draadloos (Bluetooth) te gebruiken voor navigatie

 6. Versie 4.3 Qstarz Travel Recorder/PhotoTagging softwareWat is Geo-/ofwel PhotoTagging precies?

Het steeds populairder wordende PhotoTagging is een vernuftige techniek die het mogelijk maakt om geografische gegevens te koppelen aan foto’s, video’s en andere media. Middels het synchroniseren van de (satelliet) systeemtijd van de Qstarz BT-Q1000X met die van uw Digitale camera, kan er een link gemaakt worden tussen foto en GPS locatie. Iedere digitale foto (JPEG, TIFF) heeft een klein onzichtbaar blokje gegevens, genaamd EXIF (Exchangeable Image File Format) informatie. Deze kan bijvoorbeeld gegevens over de digitale camera (merk en model) bevatten en data over sluitertijd en belichting. En met de komst van PhotoTagging nu ook de GPS positie op het aardoppervlak. Er wordt feitelijk een label (Tag) geplaatst met GPS informatie in het EXIF informatieblok van een digitale foto.


Voor wie kan de Qstarz BT-Q1000X een uitkomst zijn?

De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen: • Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling.

 • (Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto’s willen vastleggen.

 • Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer. En foto locaties willen kunnen vastleggen.

 • Zakelijke gebruikers (routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens).

 • Motorrijders die het leuk vinden om routes te delen met anderen. De BT-Q1000X kan coördinaten in .GPX formaat exporteren, zodat een route bijvoorbeeld op een Garmin Zumo ingelezen kan worden.

 • Een ieder die het leuk vindt om online foto’s te delen ‘live’ vanaf een vakantie bestemming of na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.


Qstars Inc. Taiwan

Het Taiwaneze Qstarz Inc. levert hoogwaardige consumentenproducten met GPS- en Bluetooth-technologie. De Bluetooth GPS producten zijn in diverse Media in binnen -en buitenland onderscheiden met diverse awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz.


De Qstarz BT-Q1000X is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs (incl. btw) van de BT-Q1000X bedraagt € 119,00. Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:Voor meer informatie over dit artikel en de BT-Q1000X Travel Recorder kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: info@digitrading.nl. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina