Radio 538 en hub uitgevers presenteren: louderDovnload 12.71 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte12.71 Kb.
RADIO 538 EN HUB UITGEVERS PRESENTEREN: LOUDERHaarlem, 1 december 2010 - Begin 2011 lanceren de partners Radio 538 en HUB Uitgevers een nieuw communicatieplatform genaamd LOUDER, te beginnen in print. Het nieuwe magazine sluit aan bij de identiteit van Radio 538: onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig en jongensachtig. De Radio 538 DJ’s spelen een grote rol in dit platform. Bij toerbeurt zijn zij de (gast) hoofdredacteur van LOUDER. Zo staat elke uitgave garant voor zeer bijzondere content, afgestemd op de belevingswereld van de DJ’s en de lezers!

Voor het eerste nummer van LOUDER is 538 DJ Jeroen Nieuwenhuize de hoofdredacteur. De voorbereidingen voor het magazine dat in het eerste kwartaal van 2011 verschijnt zijn in volle gang. De printversie van LOUDER verschijnt zes keer per jaar, in een oplage van 100.000 stuks. Passend bij Radio 538 spreekt het magazine een nadrukkelijk mannelijk profiel aan, waarbij tevens een selectie van de Radio 538 VIP database het blad ontvangt.
Radio 538 is bijzonder opgetogen over de op handen zijnde samenwerking. Jan-Willem Brüggenwirth; “Als je een groot mediaplatform wilt zijn, dan mag een magazine niet ontbreken. HUB biedt ons deze mogelijkheid en daar zijn wij hartstikke blij mee.”
Ook HUB Uitgevers is opgetogen over de samenwerking. Uitgever Johan van Dijk: “HUB Uitgevers is al lange tijd een bekende speler op het gebied van ICT-uitgaven. We maken al meer dan tien jaar tijdschriften over producten met een stekker eraan, zeg maar. Toonaangevende titels als ComputerIdee, PCM, Power Unlimited en Home Entertainment Today sieren ons portfolio. De afgelopen tijd echter hebben we ons portfolio verbreed. Vrouwenglossy’s Jansen en Match die onlangs het licht zagen, zijn daar een goed voorbeeld van. Radio 538 is een mooi en aansprekend merk, en past prima binnen ons huidige strategie.”
Meer inhoudelijke informatie over het magazine is vanaf 2011 beschikbaar.<>
Over HUB Uitgevers
HUB Uitgevers is een mediabedrijf met een divers aanbod van merken en activiteiten. Met ruim twintig succesvolle consumenten- en b-t-b-titels bedient HUB Uitgevers vrijwel elk segment in de IT-, Onderwijs, Gaming- en PC-industrie. HUB Uitgevers is ondermeer de marktleidende uitgever van Computer Idee, PCM, Power Unlimited, PC –Active, PC Plus, [N]gamer, Vives en Home Entertainment Today (HET), maar levert ook custom media uitgaven die speciaal op de wensen van de klant zijn afgestemd. In de zomer van 2010 heeft HUB Uitgevers Focus Media overgenomen, ondermeer uitgever van het 97-jaar oude fotografietijdschrift Focus. Via haar dochteronderneming MagEvents organiseert HUB Uitgevers diverse evenementen, seminars en congressen. In het najaar van 2010 heeft HUB Uitgevers een tweetal nieuwe uitgaven gelanceerd, te weten MATCH en Jansen. HUB Uitgevers behoort tot de top-10 tijdschriftuitgevers van Nederland.
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over HUB Uitgevers kunt u contact opnemen met:

Johan van Dijk

Tel:          023-5430090

E-mail:     J.van.Dijk@hub.nl

Website: www.hub.nl
Voor meer commerciële informatie over HUB Uitgevers kunt u contact opnemen met:

Madeleine van Schendel

Mob:        06-15013339

E-mail:     M.van.Schendel@hub.nl

Website: www.hub.nl
Voor meer informatie over Radio 538 kunt u contact opnemen met:

Melanie Butter of Maren Veltmeijer

Tel:          035 - 538 5 538

Mob:        06 - 20 97 83 51/06 - 22 82 22 54

E-mail:     pers@radio538.nl

Website: www.radio538pressroom.nl
: persbericht
persbericht -> Kom bij het Rescue Heroes team, red de wereld en word een echte held!
persbericht -> Ford maakt prijzen en uitrusting van nieuwe Mondeo bekend
persbericht -> Ford maakt prijzen en specificaties Transit Connect bekend
persbericht -> 'Ik wil koffie!' Uw wens is ons bevel. Ford sync 3 komt naar Europa
persbericht -> Jongeren in rouw: ‘Hoe nu verder zonder jou’!!
persbericht -> Dutch Snooker Ranking 2006/2007 sc de Dieze Den Bosch, 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17 december 2006
persbericht -> Persbericht kwartetspel na een verlies: ‘Niet hier, wel dichtbij’ Op 1 september 2009
persbericht -> Verslag van de individuele 19 daagse reis naar Java en Bali van Peter en Willy Wijnen
persbericht -> Persbericht rijkswaterstaat gunt stroomlijnen van uiterwaarden aan combinatie Krinkels-cso
persbericht -> Persbericht Op 5 oktober 2004 start de tournee van Bambie 9, de nieuwe voorstelling van mimetheatergroep Bambie in Frascati 2 in Amsterdam. De voorstelling is daar tot en met zaterdag 9 oktober te zien
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina