Ramón allonesDovnload 4.11 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte4.11 Kb.
RAMÓN ALLONES
De Spaanse broers Ramón en Antonio Allones, afkomstig van Galicië, lanceren in 1846 het label waarbij de wapens die het huis van Spanje vertegenwoordigen worden gebruikt om de dozen van sigaren te versieren die in een werkplaats van Havana werden vervaardigd, La Eminencia. Ramón Allones was een echte vernieuwer die van de Havana een symbool van luxe heeft gemaakt. De onderneming had één van de mooiste fincas van Vuelta Abajo, EL Corojo, in het dorp van San Luis in handen. Tussen 1903 en 1905, voegen Ramón en zijn broer Antonio zich bij het Front. Dit Front werd door bepaalde eigenaars van het eiland georganiseerd om zich tegen het leidingschap van de American Tobacco Company te verzetten. In 1911 moeten zij het merk afstaan aan Britse investeerders, de vennootschap Hunters. Met deze zet verzekerde Engeland zich het wereldwijde alleenrecht voor het op de markt brengen van dit merk. In 1932 kwam Ramón Allones onder de controle van de familie Cifuentes (Partagas), maar het Verenigd Koninkrijk hield het monopolie van het merk. Lange tijd konden de sigaren Ramon Allones slechts in Engeland worden gevonden.
Gigantes (2006 – in kist van 25)

Afmetingen : 194 mm x 19,45 mm

Double corona (prominentes)

Beoordeling Havanoscope 2006: 5 bandjes

Prijs : 12,50 €
Deze Gigantes blijft ons verbazen. Deze sigaar heeft de beste verhouding prijs-kwaliteit op de huidige markt.
De liefhebbers kennen deze Double Corona sinds lang door zijn onberispelijk voorkomen. Het gladde dekblad is sober en goed gelegd. De sigaar voelt zacht en veelbelovend aan.
Na een makkelijk begin proef je direct de verschillende aroma’s. Tot het einde behoudt deze Double Corona zijn zuivere smaak.

Een groot compliment aan deze havana. Hij vertegenwoordigt het beste van wat de Cubanen momenteel produceren.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina