Reglement minicamping ‘De Turfhoeke’ AlgemeenDovnload 12.24 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte12.24 Kb.

Reglement minicamping ‘De Turfhoeke’
Algemeen: Onze minicamping is aangesloten bij o.a. de VeKaBo en ACSI; dit betekent kleinschaligheid en een persoonlijke benadering naar de gasten toe. De omgeving garandeert rust die velen op prijs stellen. Wij vragen u onderstaande kampeerregels zorgvuldig na te leven.
Tarieven: Zie hiervoor de website en de folder. De prijzen gelden per nacht. Aankomst in principe na 12.00 uur en vertrek voor 12.00 uur. Indien u langer wilt blijven, bijvoorbeeld tot 19.00 uur kan dit mits de plaats niet besproken is; hiervoor wordt het geldende bezoekerstarief (€ 1,75 p.p) gerekend.

Seizoenplaatsen (april t/m september) gaan in overleg.


Grondzeil: Als grondzeil is alleen het grondzeil met gaatjes (of ander luchtdoorlatend materiaal) toegestaan. Doorzichtig plastic of afdekzeil onder het grondzeil is in verband met het verstikken van het gras niet toegestaan!
Huisvuil: Restafval dient uitsluitend in dichtgebonden zakken in de daarvoor aanwezige container te worden gedeponeerd. Probeer onze minicamping vrij te houden van ratten en ander ongedierte. Ga daarom bewust om met uw afval. Wij stellen het op prijs dat u het afval gescheiden aanbiedt in de daarvoor bestemde en op de camping aanwezige containers (papier, GFT en glas). Het is niet toegestaan om grofvuil, zoals defect geraakte tenten, luchtbedden of stoelen in de containers te deponeren.
Afvalwater: Gooi afvalwater niet weg in de omgeving van uw tent/caravan en loos het beslist niet in het omringende (vaar)water. Omdat onze camping beschikt niet beschikt over een riool maar over een IBA (Installatie voor de Behandeling van Afvalwater), verzoeken wij u gebruik te maken van minder milieubelastende wc-reinigers (biologisch groen i.p.v. het chemische blauw).

Het portable toilet kunt u legen in het afvoerputje met witte deksel naast de afwasbakken.


Sanitair: Het sanitairgebouw gebruiken we samen en we moeten ze dus ook samen schoon houden. In de doucheruimte bevindt zich een grote en kleine ‘trekker’ waarmee u na afloop de vloer en wanden kunt schoon maken. Om het milieu niet te veel te belasten, vragen wij u om uw douchetijd, en die van uw kinderen, te beperken! Jonge kinderen graag onder begeleiding douchen. Bij de wastafel ligt een sponsje om na gebruik de wasbak schoon achter te kunnen laten. Buiten kunt u afwassen. Graag het afwaswater wegspoelen door het zeefje, zodat etensresten de afvoer niet gaan verstoppen.
Wasmachine en droger

In het achterste deel van het sanitair gebouw bevindt zich een ruimte met een wasmachine en droger. De prijs voor het wassen inclusief wasmiddel bedraagt € 4,50. De droger kost ook € 4,50. Het geld mag u in het daarvoor bestemde blikje doen.


Schuurtje: Op het terrein staat een klein roodstenen schuurtje. Hierin bevindt zich de stoppenkast en de verlichtingsknoppen van de camping. Per plaats heeft u de beschikking over 6 ampère. Gebruik niet teveel apparaten tegelijkertijd. Mocht u teveel stroom gebruiken, dan slaat de stop eruit. U kunt het knopje van uw plaatsnummer van ‘off’ (rood) naar ‘on’ (groen) verzetten.
Bouwkeetje: Het witte bouwkeetje naast de camping is ons ‘VVV-kantoortje’. Hier vindt u allerlei folders en fiets-/wandelroutes. U mag hier gerust zitten om even alles te bekijken.

Routes mogen worden meegenomen, maar wel graag weer terug leggen op de juiste plek. Enkele kaarten zijn te koop; het geld mag u in het daarvoor bestemde blikje doen


Huisdieren: Honden zijn in principe welkom, maar ze moeten wel aan de lijn worden gehouden.

U kunt uw hond uitlaten op het toegangspad en buiten het terrein op de openbare weg.

Hondenpoepzakjes stellen wij gratis ter beschikking. De zakjes hangen tegenover het hekje van de boomgaard. Wilt u ervoor zorgdragen dat uw hond geen hinder veroorzaakt voor andere kampeergasten en onze directe buren. Uitwerpselen van uw huisdier uiteraard ten allen tijde opruimen.
Auto’s: Deze dienen te worden geparkeerd op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen, net buiten het campingveld. Gedurende het in- en uitladen mag uw auto uiteraard wel op het campingveld. Het wassen van auto’s op het terrein is niet toegestaan.
Gasten: Bezoekers zijn welkom. Zij betalen voor een bezoek € 1,75 p.p. p.d. Auto’s van bezoekers dienen op de daarvoor aangewezen plaats te worden geparkeerd. Bezoekers dienen zich te melden bij aankomst.
Rusttijd: Deze geldt op onze mini camping tussen 23.00 uur en 08.00 uur. Komt u laat terug of gaat u vroeg weg, laat uw auto dan op de daarvoor door de beheerder aangewezen plaats. Voorkom lawaai. Besef dat radio of televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen. Een ‘oortje’ of een koptelefoon is een goed alternatief.
Sport en Spel: Kies daarvoor steeds een plek op voldoende afstand van tenten/caravans.

Gebruik van de aanwezige spelmogelijkheid, zoals bijvoorbeeld een trampoline, evenals het zwemmen in het rondom de camping aanwezige water is voor kinderen alleen toegestaan onder toezicht en geschiedt geheel voor eigen verantwoordelijkheid.


Internet: Internet (Wifi-verbinding) is gratis. Het wachtwoord is: welkom2011
Beplanting: U mag in principe gebruik maken van het gehele terrein rondom de boerderij, met uitzondering van de omheinde boomgaard en de tuin van de accommodatie, indien hier gasten aanwezig zijn. Probeer het groen zoveel mogelijk in stand te houden.

Als er op het moment van uw verblijf bessen of andere vruchten rijp zijn, mag u die zonder overleg plukken.


Aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze minicamping bevindende goederen of voor ongevallen van mens of dier. Voor verzekering van bijv. tent, caravan of ander kampeermiddel tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf zorg te dragen.
Vertrek: U kunt de ochtend van vertrek of de avond ervoor (het restant van) de kampeerkosten betalen. Wij hebben helaas geen pinapparaat. U kunt contant betalen of per internet. Als het gras erg nat is, kunnen we uw caravan m.b.v. een kleine tractor van uw plek rijden. Dit voorkomt grove bandensporen op het veld.
Wij wensen u een prettig verblijf op onze minicamping De Turfhoeke toe!

Maaike Ploeg en Hessel Koopmans0513 464540 / 06 23828189 / 06 54351492
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina