Roermond begroet deelnemers Universiteit Twente aan BetonKanoRaceDovnload 6.69 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte6.69 Kb.

COMMUNICATIE
Roermond, 26 mei 2009Roermond begroet deelnemers Universiteit Twente aan BetonKanoRace

“Van harte welkom in Roermond, zowel aan deelnemers als supporters van het team van de Universiteit Twente”! Dat zijn de woorden van burgemeester Henk van Beers van Roermond. De Midden-Limburgse bisschopsstad is van 3 t/m 6 juni a.s. gastheer van maar liefst 14 internationale teams, die tijdens het evenement ‘Roermond Waterstad’ meedoen aan de BetonKanoRace.


“Wij hopen dat de studenten en supporters van het team van de Universiteit Twente, die naar Roermond komen, hier een heerlijke tijd zullen hebben en op sportieve wijze de strijd aangaan met de andere teams, die verder afkomstig zijn uit België, Frankrijk, Duitsland en Nederland” aldus Van Beers. “Het programma biedt voor elk wat wils, dus iedereen kan ruimschoots aan zijn trekken komen. Bovendien is Roermond een stad waar je veel kunt ondernemen; van winkelen in het historisch centrum tot wandelen in de natuur van het nabijgelegen nationaal park De Meinweg en genieten aan de uitgestrekte Maasplassen, die één van de grootste watersportgebieden van Nederland vormen”.
Het is een stad die verdient ontdekt te worden, ook vanuit Overijssel. De verbindingen zijn perfect en vanuit Enschede is het slechts 190 kilometer naar Roermond (kortste weg via A31 in Duitsland), zonder files goed te doen in een uur en drie kwartier. De inwoners van Roermond verheugen zich op de komst van de deelnemers en ontvangen hen met open armen! Voor meer informatie: www.roermondwaterstad.nl en www.roermond.nl.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Mario Ogrinc, communicatieadviseur van de Gemeente Roermond en de organisatie Roermond Waterstad: (0475) 359 554.


Bijlagen: logo ‘Roermond Waterstad’ en een foto van Roermond die u rechtenvrij kunt gebruiken voor publicatie. Bijschrift: Jachthaven Nautilus met op de achtergrond de Sint Christoffelkathedraal.


Stadhuis, Markt 31

Postbus 900

6040 AX ROERMOND

www.roermond.nl


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina