Routebeschrijving naar Amsterdam, Keizersgracht 105 met de autoDovnload 8.13 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte8.13 Kb.
Routebeschrijving naar Amsterdam,  Keizersgracht 105

MET DE AUTO
Vanuit Utrecht via de A2 richting Amsterdam. Bij knooppunt Amstel richting Ring West (A10). Neem afrit S105 Geuzenveld.
Aan het einde van de afrit rechtsaf (Jan van Galenstraat). Steeds rechtdoor (Jan van Galenstraat gaat over in 2e Hugo de Grootstraat). Voor de brug rechtsaf (Nassaukade). De eerste weg linksaf de brug over (Rozengracht).
Direct na de tweede brug linksaf (Keizersgracht). Fontys Hogescholen bevindt zich na 300 meter aan de rechterzijde.

Vanuit Amersfoort via de A1 richting Amsterdam. Bij knooppunt Watergraafsmeer richting Ring Zuid en verder richting Ring West (A10). Neem afrit S105 Geuzenveld. Aan het einde van de afrit rechtsaf (Jan van Galenstraat).
Steeds rechtdoor (Jan van Galenstraat gaat over in 2e Hugo de Grootstraat). Voor de brug rechtsaf (Nassaukade). De eerste weg linksaf de brug over (Rozengracht). Direct na de tweede brug linksaf (Keizersgracht). Fontys Hogescholen bevindt zich na 300 meter aan de rechterzijde.

Vanuit Den Haag via de A4 richting Amsterdam. Richting Ring West (A10). Neem afrit S105 Geuzenveld. Aan het einde van de afrit rechtsaf (Jan van Galenstraat). Steeds rechtdoor (Jan van Galenstraat gaat over in 2e Hugo de Grootstraat). Voor de brug rechtsaf (Nassaukade). De eerste weg linksaf de brug over (Rozengracht). Direct na de tweede brug linksaf (Keizersgracht). Fontys Hogescholen bevindt zich na 300 meter aan de rechterzijde.

Vanuit Zaanstad via de A8 richting Amsterdam. Bij knooppunt Coenplein richting Ring West (A10). Neem afrit S105 Geuzenveld. Aan het einde van de afrit linksaf (Jan van Galenstraat). Steeds rechtdoor (Jan van Galenstraat gaat over in 2e Hugo de Grootstraat). Voor de brug rechtsaf (Nassaukade). De eerste weg linksaf de brug over (Rozengracht). Direct na de tweede brug linksaf (Keizersgracht). Fontys Hogescholen bevindt zich na 300 meter aan de rechterzijde.

HET OPENBAAR VERVOER
Van NS-station Amsterdam Centraal Station
Tramlijn : 13, 17, halte Westermarkt
Buslijn : 21, 170, 171, 172, halte Westermarkt

Te voet is het ongeveer 13 minuten naar de locatie Keizersgracht van Fontys Hogescholen. Steek het Stationsplein en de Prins Hendrikkade over. Aan de overzijde van de Prins Hendrikkade rechtsaf. Tweede weg linksaf (Martelaarsgracht, gaat over in Hekelveld en vervolgens Spuistraat). Vierde weg rechtsaf (Korte Lijnbaansteeg, gaat over in Lijnbaansteeg, Blauwburgwal en Herenstraat). Vóór de derde brug linksaf (Keizersgracht). Fontys Hogescholen bevindt zich na ruim 100 meter aan de linkerzijde.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina