Ruggeveldje maart 2013 Uren PaasvakantieDovnload 26.51 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte26.51 Kb.


RUGGEVELDJE MAART 2013

  1. Uren Paasvakantie

Wij herhalen nog eens de uren voor tijdens de Paasvakantie, maar let op: Paasmaandag 1 april is de ijsbaan WEL degelijk geopend, in tegenstelling tot de vorige berichtgeving.

Maandag 01/04 EXTRA UREN van 08.30 tot 10.30 en van 11.00 tot 13.00

Vrije training van 17.00 tot 18.30 voor alle leden

Dinsdag 02/04 EXTRA UREN van 08.30 tot 10.30 en van 11.00 tot 13.00

Woensdag 03/04 EXTRA UREN van 08.30 tot 10.30 en van 11.00 tot 13.00

Van 14.30 tot 15.30: groepsles competitieven

Van 15.30 tot 18.00: vrije training voor recreanten en competitieven

Donderdag 04/04 EXTRA UREN van 08.30 tot 10.30 en van 11.00 tot 13.00

Vrije training van 17.00 tot 19.00 voor recreanten, competitieven en Adult Skating

Vrijdag 05/04 EXTRA UREN van 08.0 tot 10.30 en van 11.00 tot 13.00

Groepsles recreanten van 19.00 tot 20.00

Vrije training van 20.00 tot 21.00 voor competitieven en adult skating

Zaterdag 06/04 onze gebruikelijke uren voor ijstraining, conditie en ballet

Maandag 08/04 EXTRA UREN van 16.00 tot 17.00

Vrije training van 17.00 tot 18.30 voor recreanten, competitieven en adult skating

Dinsdag 09/04 EXTRA UREN van 14.15 tot 16.15

Woensdag 10/04 onze gebruikelijke uren – groepsles competitieven; vrije training

Donderdag 11/04 EXTRA UREN van 16.00 tot 17.00

Vrije training van 17.00 tot 19.00 voor recreanten, competitieven en adult skating

Vrijdag 12/04 EXTRA UREN van 15.00 tot 16.00

Groepsles recreanten van 19.00 tot 20.00

Vrije training van 20.00 tot 21.00 voor competitieven en adult skating

De extra uren zullen voor een belangrijk deel gebruikt worden voor de inoefening van de Gala-nummers. Meer info krijg je spoedig hierover bij Maxime.  1. Vrijdag 26 april 2013: Gala

Onze jaarlijkse Gala staat dit jaar in het teken van het luisterspel ‘De mestkever’, een productie van Het Geluidshuis, gevestigd in 2020 Antwerpen.

Onder het motto ‘het hoeft niet van ver te komen om goed te zijn’.Het verhaal gaat over vriendschap en over anders zijn, en hoe een kleine brutale mestkever daarmee leert om te gaan.

Wanneer een mestkevertje met een brutale bek uit de koninklijke paardenstal wordt gegooid, trekt hij de wijde wereld in. Hij ontmoet de libelle Rosita, die hem eerst als een god ontvangt en dan aan de deur zet. Hij wordt ei zo na opgegeten door Groene Michel, een hongerige kikker met een tong om “u” tegen te zeggen. Wanneer de mestkever verliefd wordt op Lieve Heersbeestje, besluit hij haar papa te gaan redden die opgesloten zit in het ‘bakstenen beest’. Maar kan hij uit de klauwen van de akelige meneer Priem blijven? En waar zit zijn vriend, de strontvlieg?

Wil je meer weten over dit luisterspel ? Uitgebreide info vind je viahttp://www.geluidshuis.be/onlineshop/catalog/product_info.php?products_id=34

Onze gala is een jaarlijkse traditie en een écht feest. Iedereen mag komen kijken: ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen, buren, familie,….

We zorgen voor prachtige decors, mooie kostuums en natuurlijk voor een feestelijke sfeer. Het is dé gelegenheid om te tonen wat je al kan, zelfs al ben je nog maar net in de club.

Alle info i.v.m. exact tijdschema, kaartenverkoop en affiches,…krijgen jullie eerstdaags te horen via een aparte communicatie. De werkgroep ‘Gala’ is druk bezig om de laatste organisatorische puntjes op de ‘i’ te zetten. We kunnen alvast verklappen dat de mama van Zen al een prachtig ontwerp voor de affiche gemaakt heeft !

De kaarten zullen in voorverkoop aangeboden worden, zodat jullie deze kunnen verkopen aan familie en kennissen. Breng in ieder geval al je familie en vrienden op de hoogte van deze datum, zodat ze hem zeker vrijhouden om te komen kijken.

De gala van Ruggeveld is uniek in zijn soort: Elk lid van elk niveau komt aan bod in het thema-stuk. Voor iedereen is er dus een rol weggelegd ! Onze gala heeft dan ook altijd een verhaallijn, wat voor de toeschouwers uniek is om naar te kijken. Het is een geheel waar iedereen deel van uitmaakt, waarmee we uniek zijn in de Belgische schaatswereld.

Enkelen van jullie bevestigden reeds dat ze deelnemen aan onze gala van 26/4/13.
Van sommigen echter hebben wij nog geen antwoord/ bevestiging gekregen.

Kunnen jullie alsnog iets laten weten aub? secretariaatkdr@live.be

Dit wordt nu heel dringend en belangrijk. Alvast van harte dank.

Om de Gala tot een echt spektakel te maken, zullen wij beroep doen op de hulp van handige mama’s en kids die een handje mee kunnen helpen met het maken van decors en kleding. Een aparte rondzendbrief zullen jullie hiervoor ontvangen.  1. Zaterdag 27/04/2013: Rivieren Cup

De Rivieren Cup is een C-wedstrijd die doorgaat op onze ijsbaan en door KDR georganiseerd wordt. De wedstrijd is van nature een C-competitie, maar ook deelnemers van A en B niveau zijn in principe toegelaten.

Voor onze club zullen volgende leden deelnemen:

Joyce Peeters- Maud Hanssens- Jill Orban- Lynn Orban- Zen Boens- Rune Wandels- Emmi De Belder- Yana Hanssens- Derya Uludogan – Laura Pinto en als groep ons fantastische Cola-Lou Bega team !

Iedereen is van harte welkom om onze leden te komen aanmoedigen en sportieve sfeer op te komen snuiven !

  1. Zaterdag 25 mei: sleekistenrace en BBQ

We willen er nog liever niet aan denken, maar zaterdag 25 mei is de laatste dag van dit schaatsseizoen 

Geheel volgens traditie sluiten we dit af met onze ‘sleekistenrace’. Onder een ‘sleekist’ verstaan we een voertuig, liefst zelf gemaakt, dat men op het ijs kan voortbewegen. Dat gaat het handigst wanneer het een constructie betreft die op een slee gemonteerd wordt. Dit voertuig moet minstens 1 inzittende bevatten en maximum 2 mensen die het voortduwen. Met deze sleekisten worden dan behendigheids- en snelheidsproeven gedaan. Ambiance is er elke jaar volop, spektakel ook 

De sleekistenrace wordt traditioneel gevolgd door een heerlijke barbecue. De ideale gelegenheid om bij te praten met de andere leden, ouders, trainsters en bestuursleden, dit alles in een amicale sfeer. Ook het tijdstip bij uitstek om terug te blikken op het afgelopen seizoen en plannen te smeden voor het volgende.

Alle info over de precieze dagindeling krijgen jullie bij de volgende editie. Zet alvast jullie creatieve brein aan het werk om originele ideetjes te bedenken voor jullie sleekist-ontwerp.

Traditioneel organiseren wij de slot- BBQ en sleekistenrace in samenwerking met de Phantoms.  1. Wedstrijden op de planning

Zaterdag 20/04 Skate Challenge Wilrijk Yana, Derya, Laura,Jill, Maud & Joyce

Zaterdag 27/04 Rivieren Cup alle info onder punt 3

Zaterdag 04/05 Beker van Leuven Yana, Derya, Laura, Jill, Lynn

Alle info over de wedstrijden, zoals deelnemers en resultaten kan je makkelijk vinden op www.skatebelgium.be  1. Resultaten van wedstrijden

Happy Skate Herentals 10/03/2013

Zen Boens 4e Novice

Emmi De Belder 1e Novice

Joyce Peeters 2e Senior

De Happy Skate was een toffe wedstrijd in de categorie ‘debutanten-tornooi’. Zen, Emmi en Joyce hebben hun beste schaatsbeentje voorgezet en beleefden veel plezier in Herentals.Vlaams Kampioenschap Deurne 08 en 09/03/2013

‘Onze’ Yana Hanssens behaalde een fantastische tweede plaats en werd daarmee vice-Vlaams Kampioen. Hip hip hoera ! Een mooie bekroning voor haar enthousiaste inzet en een warme opsteker voor trainster Maxime.Beker van het Meetjesland Eeklo 16/02/2013

Joyce Peeters 2° C Competition Seniors

Laura Pinto 4° Miniemen Girls

Derya Uludogan 5e Miniemen Girls

Jill Orban 12° Novice A Girls

Lynn Orban 9° Novice B GirlsKempen Trophy Turnhout 01 en 02/02

Yana Hanssens 4° Novice B Girls

De Kempen Trophy is een internationale wedstrijd en Yana plaatste zich als 2° Belgische na Indra Deleenheer, die de 3° plaats behaalde.

Beker van Liedekerke 19/01/2013

Derya Uludogan 13° Miniemen Girls

Al deze mooie wedstrijdresultaten behalen wij als club, in een synergie tussen schaatsers en trainsters. Wij willen als bestuur van de gelegenheid gebruik maken om onze trainsters en monitors eens in de bloemetjes te zetten. Hun namen staan niet op de lijsten met wedstrijdresultaten, maar wat wij binnen onze club bereiken, is mede te danken aan hun enthousiasme, kennis en coaching !


  1. Welkom aan onze nieuwe leden

Lauren, Lena, Michelle, Siena en Havana: leuk dat jullie nu deel uitmaken van onze club. We wensen jullie veel schaatsplezier, vriendschap en mooie momenten binnen KDR.

  1. Vernieuwde website

Hebben jullie onze vernieuwde website al gezien ?

www.schaatsclub.be

Voortaan vinden jullie hier alle nieuwtjes in verband met onze club. Zeker een kijkje gaan nemen.

Via onze facebookpagina Kunstschaatsen Deurne Ruggeveld kunnen jullie de link van onze nieuwe site delen. Zo stel je ook je eigen netwerk van vrienden, kennissen en familie in de mogelijkheid om kennis te maken met onze club.

Nog geen vriend van ‘Kunstschaatsen Deurne Ruggeveld’ op Facebook ? Zeker doen, want via dit platform houden we jullie ook op de hoogte van interessante en belangrijke wetenswaardigheden in verband met de clubwerking.  1. Initiatie op 8 en 11 april van 16 tot 17 u

Op maandag 8 en donderdag 11 april geven we in het kader van AESH 2013 initiatielessen, telkens van 16 tot 17 u. Interessant om deze extra initiatiemomenten door te geven aan vrienden en kennissen die graag willen leren schaatsen.

  1. Annelies

Vanaf maart geeft Annelies Rasker geen initiatielessen en lessen aan de recreanten meer. Annelies heeft het lesgeven altijd graag en met veel enthousiasme gedaan, maar heeft nu een te volle agenda met andere uitdagingen i.v.m. jureren en projecten voor school. Hartelijk dank, Annelies, voor je jarenlang engagement binnen onze club.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina