’s-Gravendeel, 02 april 2013 Beste oudersDovnload 11.58 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte11.58 Kb.
’s-Gravendeel, 02 april 2013

Beste ouders,


Hier volgt de tweede brief met informatie over het snel naderende kamp. Onder deze inleiding vindt u zo meteen een hele opsomming van allerlei nuttige weetjes.

Tevens willen we u vriendelijk vragen om het kampgeld zo spoedig mogelijk over te maken, zodat we al een aantal zaken kunnen financieren.

Bij deze brief ontvangt u ook een formulier met vragen over de kinderen. Wilt u zo vriendelijk zijn dit formulier in te vullen en uiterlijk volgende week weer aan uw zoon/dochter mee terug te geven ? (voor vrijdag 12 april)

We hebben inmiddels voldoende ouders bereid gevonden om op de heenweg te willen rijden. Ook hebben enkele ouders aangegeven bagage en kampmateriaal te willen vervoeren op zowel de heen- als de terugreis. We nemen binnenkort contact op met alle betreffende ouders om o.a. tijden e.d. af te spreken! In een volgende brief krijgt u ook informatie over het declareren van eventuele onkosten!

Hierbij willen we meteen iedereen bedanken die zich heeft aangemeld om te rijden, want we kregen (gelukkig) genoeg opgaven! De laatste informatie ontvangt u in de week voor het kamp.

Vriendelijke groet, namens alle kampleiding, Mariska de Man en Wilko Vergeer.LOCATIE: De Burcht, Heikantstraat 22 te Westmalle, België.
KOSTEN: 100,- euro p.p. Liefst voor 20 april overmaken op rek.nr.323021743 t.n.v.

PCBS De Bouwsteen te ‘s-Gravendeel o.v.v. kamp groep 8 + naam zoon/dochter.
Enkele algemene belangrijke opmerkingen:
# Iedereen moet UITERLIJK 12 april bij de juf of meester een GOED LEESBARE KOPIE inleveren van de ID KAART of HET PASPOORT of van de BIJSCHRIJVING IN HET OUDERPASPOORT!!

# SLOFFEN meenemen in je handbagage, want die moet je meteen aan in het kamphuis!

# Als je muziek cd’s meeneemt voor de bonte avond, zorg dan voor gewone cd’s en geen MP3 bestandjes, want dan is er de kans dat ze niet gedraaid kunnen worden.

# Voor de ouders: Iedere avond vanaf ongeveer 20.00 uur is er op de ramen van groep 8a het wel en wee te lezen van de kampgangers. Even een ommetje maken en u weet wat de kinders allemaal hebben uitgespookt en wat voor moois er nog op het programma staat.

# Vrijdag 26 april hopen we rond 18.30 uur terug te zijn bij de Vlasakker. Na wat drinken en een kort afscheid is het dan genieten van een heerlijke vakantie!

# Voor wat betreft het eten: we eten met elkaar wat de pot schaft, want het is in de praktijk ondoenlijk rekening te houden met de wensen van zoveel kinderen!

# Op de achterzijde leest u de lijst met benodigdheden. DENKT IEDEREEN AAN SPULLEN VOOR DE BONTE AVOND EN NATUURLIJK:THEMAKLEDING!!

# Hierbij doen we meteen een oproep aan alle ouders: mocht u nog ergens lappen/stukken stof/ oude lakens/ doeken hebben (bij voorkeur in rood,wit,blauw en/of oranje) die nog wel goed zijn maar die u zelf eigenlijk niet meer gebruikt; geef ze dan mee, zodat wij hier tijdens het kamp iets mee kunnen doen!

LIJST VAN BENODIGDHEDEN: Het is natuurlijk maar een indicatie. Spullen eventueel merken! Niet teveel meegeven i.v.m. het vervoer.

ALCOHOL/BREEZERS/ENERGIEDRINKS VERBODEN !! Ook is het beter om géén dure spullen mee te nemen zoals mobieltjes, e.d. De kampleiding is (via school) mobiel bereikbaar! Verder:
slaapzak/dekbed 2 lange broeken zwemkleding knuffel

kussensloop 2 truien laarzen theedoek

onder(hoes)laken 2 shirts medicijnen zaklamp

handdoek/washand korte broek(en) badslippers schrijfgerei

badhanddoek jas of jack veldfles/bidon !! regenkleding

toiletartikelen stevige schoenen !! buiten sportschoenen rugzakje

ondergoed + sokken themakleding/spullen zakgeld (niet teveel)

pyjama spelletje sport(jogging)kleding

Nogmaals, het is een indicatie. Het is goed om te weten dat we in een bosrijke omgeving zitten. Zeker als het weer wat nat wordt, is het goed om aan laarzen, oude schoenen e.d. te denken. Denk ook aan OUDE sportkleding want om op een kamp nou alles gloednieuw mee te nemen……..

Mocht het stralend weer zijn dan is een bidon altijd een uitkomst evenals zonnebrandmiddeltjes en een pet of zo. Als we op pad gaan, is het gemakkelijk om voor je lunchpakketje, je bidon en je snoepjes, een rugzakje mee te nemen!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina