Scheiden is een ramp!Dovnload 3.41 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte3.41 Kb.
Scheiden is een ramp!

Scheiden is een ramp. Vaak hoor je dat het een hele opluchting is, maar dat is een sprookje hoor. Niemand waarschuwt je voor scheiden en de gevolgen. Plotseling is het zover. Ineens krijg je te horen:moven.

En daar zit je dan in je veel te kleine appartementje voor 800 euro per maand met één kinderkamer, omdat zij zo nodig een ander wilde! Hoezo leren van deze situatie? Blijven drijven bedoel je zeker. Pfff financiën Het overvalt je echt allemaal. Huishouden? Het hele huis staat vol troep en dozen. Je bent door al je vrije dagen voor de oppas. Je hoort je ex smalend zeggen: Jij wilde toch de kinderen? En dat gestress met boodschappen na je werk. Je trekt het niet. Tot overmaat van ramp vallen er incasso’s op je deurmat. Je bent nooit zo administratief geweest, dat deed zij allemaal.

En dan komt er een vriend langs: Zo, jij kan lekker je eigen ding doen, geen gezeik maar over te laat thuis en teveel gedronken. Of nog vrolijker: Heb je al iets gescoord? Man, ik ben doodmoe! Ik hang de hele avond op de bank. Maar die leuke buurvrouw dan, die is ook alleen. Op je werk zegt je chef dat je eens moet gaan praten met een coach. Ja, maar je bent toch niet gek en je werk lijdt er toch niet onder? Nou, daar denken ze op je werk kennelijk anders over.Hrm verwees mij naar de site van Bert Ruitenbeek en zo kwam ik bij een coach en samen hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet, zowel persoonlijk als in de huishouding heb ik orde en balans gevonden, ben ik met andere gescheiden mannen in mijn buurt in contact gekomen, zodat we nu samenwerken bijvoorbeeld bij het oppassen op en vervoeren van de kinderen. Verder heeft een “personal organizer” orde op zaken gesteld in mijn administratiepapieren en mijn financiën. Al met al heb ik weer greep op mijn dagelijks leven en ben ik ook weer relaxed naar mijn kinderen en zelfs mijn ex!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina