Schijf loopt in mes chaamDovnload 3.38 Kb.
Datum07.10.2016
Grootte3.38 Kb.
SCHIJF LOOPT IN MES CHAAM
Na de domper tegen Viola, moest er wederom gewonnen worden in en tegen Chaam. Trainer Brouwer moest vanwege blessures en een zieke weer puzzelen in de opstelling.


Schijf probeerde direct druk te zetten, maar kreeg in de omschakeling al snel het deksel op de neus. Chaam wist na vijf minuten al te scoren door een bal van net buiten de zestien onder doelman Fossen binnen te schieten. Schijf liep hierdoor al snel achter de feiten aan en Chaam kon gaan wachten om de foutjes van Schijf via vlijmscherpe counters af te gaan straffen. Rond de twintigste minuut werd bij een corner niet adequaat ingegrepen en kon van dichtbij door Chaam worden binnengekopt. Doelman Fossen kon de bal onvoldoende keren en zag de bal net over de doellijn rollen. Voor rust kreeg Schijf nog wel kansen om terug in de wedstrijd te komen. Rien Klijs zag zijn inzet gekeerd worden door de goalie en Rob Adriaensen kwam bij een voorzet net te kort om de 2-1 binnen te koppen. Vervolgens besloot de scheidsrechter bij een overtreding in de zestien niet naar de stip te wijzen, maar gaf hij Schijf een indirecte vrije trap in het zestienmetergebied. De vrije trap smoorde vervolgens in de muur.
Na de rust werd Schijf pas na een kwartier gevaarlijk: Rien kopte de bal van dichtbij op de lat. Chaam counterde vervolgens op 10 minuten tijd via spelverdeler Mol naar 5-0 en het verzet van Schijf was hiermee gebroken. Rob tekende voor de eretreffer, maar Chaam bleef erg efficiƫnt in de omschakeling en benutte de ruimte achter de Schijfse laatste lijn optimaal en produceerde deze middag een zevenklapper. Jeroen Dockx bepaalde bij een corner de eindstand op 7-2.
Gelukkig verzuimde de concurrentie, Gloria en Sprundel, van de Schijfse offday te profiteren en kan met winst op Barca over 2 weken alsnog de nacompetitie worden ontlopen.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina