ScoreverloopDovnload 7.15 Kb.
Datum26.07.2016
Grootte7.15 Kb.


V.V. Netersel
seizoen 2011 / 2012
_____________________________________________________________________________

Zondag 23 september

Netersel 1 – Terlo 1


Scoreverloop
1-0 Anel Selimovic

2-0 Harm van der Heijden

2-1 Terlo

----Rust----


3-1 Koen Wenting (p)

4-1 Anel Selimovic


5-1 Jaap Waalen

6-1 Harm van der HeijdenTerlo druipt af in Netersel

In een tweeluik tussen Netersel en Terlo heeft Netersel twee keer aan het langste eind getrokken. Zowel Netersel 1 als Netersel 2 wonnen zondag van Terlo. Waar Netersel 2 Terlo met 2-0 versloeg, was het Netersel 1 die maar liefst 6-1 op het scorebord zette. Een terechte score op basis van een goede tweede helft van Netersel.


Op een kort gemaaid veld verzuimde de scheidsrechter in de derde minuut al een penalty te geven na een charge op Netersel middenvelder Martijn Michiels. Het was echter nog geen zeven minuten later dat de 1-0 op het scorebord stond. Een crospass van Joost van den Bisen werd verzilverd door topscoorder Anel Selimovic. Rond de 20e minuut werd de score verdubbeld door Harm van der Heijden. Hij schoof een steekpass van Anel Selimovic rustig in de lange hoek. Na de twee goals ging Netersel slordiger spelen en werd teruggedrongen. Dit leidde vlak voor rust tot de 2-1 na een foutje van de Netersel keeper.
Een fanatiek Netersel was gebrand om in de tweede helft meer doelpunten te maken. Al in de 52e minuut was het raak via Koen Wenting. Harm van der Heijden werd neergehaald in het strafschopgebied waarna de aanvoerder de penalty koelbloedig binnen schoot. Het verzet van Terlo was gebroken en Netersel ging driftig verder in hun scoredrang. In de 58e minuut scoorde Anel Selimovic de 4-1. Weer zes minuten later maakte de keeper van Terlo een grote blunder waardoor Jaap Waalen kon aantekenen voor de 5-1. De laatste treffer kwam op naam van wederom Harm van der Heijden, die ook werd benoemd tot Man of the Match.
Mooi detail is dat Twan Lavrijsen na 3 jaar blessureleed zijn debuut maakte. Hij luisterde zijn debuut bijna op met een doelpunt. Deze werd echter zeer discutabel afgefloten voor buitenspel.
Al met al een zeer verdiende overwinning door een prima tweede helft. Met een wedstrijd minder gespeeld staat Netersel nu met 1 punt achter op koploper ETS. Volgende week wacht Tivoli thuis.

Programma:

Netersel 1 - Tivoli 1 14:30
Netersel 2 Geen programma
Netersel 3 - Hulsel 5 10:30
Overige uitslagen:
Netersel 2 – Terlo 2 2-0

Netersel 3 – Reusel Sport 5-1Voetbalvereniging Netersel ~ www.vvnetersel.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina