Seniorenmarkt VoerendaalDovnload 3.85 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte3.85 Kb.
Seniorenmarkt Voerendaal
De Seniorenraad Voerendaal organiseert op zaterdag 17mei een seniorenmarkt in samenwerking met Gemeenschapshuis “Op d´r Plats te Klimmen van 11.00 tot 17.00 uur.

De dag staat in het teken van “Senioren Ontmoeten Senioren”.

Elke Voerendaalse inwoner van 55 jaar en ouder kan hier alle informatie vinden die nodig is om deze leeftijdsfase in te vullen met activiteiten die bij hem/haar passen. Ook voorlichting over voorzieningen waar behoefte aan is kan men hier vinden: Van woonvormen, aanpassingen, huishoudelijke hulp, vervoer, dagverzorging etc. Kortom: op deze dag vind u alles wat met wonen, tijdsbesteding , zorg en functioneren in de samenleving te maken heeft onder één dak bij elkaar , gepresenteerd door de hieronder genoemde afvaardigingen.

De ouderenverenigingen uit heel Voerendaal laten u zien wat zij allemaal organiseren voor 55+ ers. De Heemkundevereniging,het Seniorenweb, Zwemclub de Waterslikkers, het Seniorenorkest en het Schilderscollectief laten u zien wat zij voor u kunnen betekenen. Daarnaast is de Gemeente Voerendaal vertegenwoordigd om u toelichting te geven op de WMO en haar plannen voor diverse bouwlokaties. De Woningstichting Voerendaal is met een stand aanwezig, evenals Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV, de Cicero Zorggroep(Zorgcentrum ´t Brook, de Linde, Tafeltje dek je, Zorgboerderij Ransdaal), Meandergroep Zuid (o.a. thuiszorg) Kompas , Unie van Vrijwilligers (UVV) en de Zonnebloem afdelingen Voerendaal, Ubachsberg en Klimmen/Ransdaal

Wij hopen veel inwoners uit Groot Voerendaal (Voerendaal, Kunrade, Winthagen, Ubachsberg, Klimmen en Ransdaal) te mogen begroeten.

Wij heten u van harte welkom met een gratis kopje koffie op 17 mei tussen 11.00 en 17.00 uur in Gemeenschapshuis Op d´r Plats, Houtstraat 25 in Klimmen.

Wilt u meer inlichtingen neem dan contact op met het secretariaat:

Jan Consten, Ransdalerstraat 15, 6311 AW Ransdaal, tel. O43 – 459 17 28 ,e-mail: jan.consten@hetnet.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina