Sennheiser presenteert 'the future of audio' tijdens ifa 2014Dovnload 7.58 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte7.58 Kb.
Sennheiser presenteert 'the future of audio' tijdens IFA 2014

Podium voor lancering nieuwe productlijnen

Almere, 2 september 2014 – Ook dit jaar is Sennheiser vertegenwoordigd op de IFA, 's wereld grootste beurs op het gebied van consumenten elektronica. Sennheisers CEO's Daniel en Andreas Sennheiser zijn in de komende editie international keynote speaker. Vanuit het onderwerp “Shaping the Future of Audio” schetsen zij een heldere visie over het voorop lopen in een continu veranderende markt. Op de Sennheiser stand presenteert het merk alle nieuwste innovaties zoals een gloednieuwe aanvulling op de MOMENTUM-lijn, een eigentijdse nieuwe urban headphone familie en de nieuwe serie in-ears.
Tijdens de jaarlijkse IFA International Keynotes, presenteren toonaangevende bedrijven hun visie op de actuele ontwikkelingen in de consumenten electronica. Daniel and Dr. Andreas Sennheiser vertellen hoe de innovatiecultuur bij het bedrijf leidt tot wereldwijde successen. Grote ontwikkelingen zijn de realisatie van de HD 800 en IE 800 en de innovatie in draadloze audio systemen. Dit combineert het familiebedrijf met gevoel: producten moeten sensationeel en prikkelend zijn en inspelen op latente behoeften.

De keynote vindt plaats op zaterdag 6 September 2014 om 14.00 uur op het IFA International Keynote podium in CityCube Berlin, hal A4/A5.


Innovatieve nieuwe CX serie

Na een periode van veel vraag naar full-size hoofdtelefoons ziet Sennheiser de markt voor in-ears weer groeien. Marktonderzoek van GfK bevestigt deze trend. Sennheiser speelt in op deze ontwikkeling met de nieuwe productlijn in-ears: de CX-serie. Tijdens de komende beurs kunnen bezoekers deze modellen uitproberen. Het compleet nieuwe akoestische design biedt een uitstekende helderheid in het gehele frequentiebereik. Het gaat om de modellen CX 1.00, CX, 2.00, CX 3.00 en CX 5.00. “IFA is wereldwijd de toonaangevende beurs voor consumenten elektronica, dat biedt ons de ideale mogelijkheid om onze innovatieve producten te presenteren. Sennheiser blijft uitstekende geluidservaring delen met haar klanten en distributiepartners”, aldus Daniel Sennheiser.


Verder ontdekken

De stand van Sennheiser in hal 1.2, standnummer 202 laat nog meer innovatie zien. Binnen Sennheisers lifestyle headphones wordt bijvoorbeeld de gloednieuwe aanvulling op de MOMENTUM-lijn gepresenteerd. De innovatiekracht van Sennheiser wordt extra onderstreept door Mogees, een nieuwe gadget. Bruno Zamborlin is ambassadeur van Sennheiser’s social video project ‘What’s your MOMENTUM?’ en heeft het apparaat ontwikkeld. Mogees verandert ieder aanraakbaar object in een uniek, krachtig muziekinstrument. Daarnaast verbreedt Sennheiser haar positie op de lifestyle markt met de introductie van een compleet nieuwe lijn urban hoofdtelefoons.


Meer informatie voor de pers

Wilt u een bezoek brengen aan de IFA? Kom dan ook langs voor een kennismaking bij het Sennheiser plein. Lysette van Kampen, PR manager, ontvangt u graag om u meer informatie te geven.


Over Sennheiser

De Sennheiser Group, gevestigd in Wedemark bij Hannover (Duitsland), is opgericht in 1945 en is de toonaangevend fabrikant van microfoons, hoofdtelefoons en draadloze transmissiesystemen. De omzet in 2013 bedroeg 590,4 miljoen euro. Sennheiser heeft wereldwijd meer dan 2.500 medewerkers en ontwikkelt de producten vanuit fabrieken in Duitsland, Ierland en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen in Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Nederland, Zwitserland en Liechtenstein, Duitsland, Denemarken (Scandinavië), Rusland, Hongkong, India, Singapore, Japan, China, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada, Mexico, en de Verenigde Staten. Het heeft ook langdurige handelspartnerschappen in andere landen. Georg Neumann GmbH (Berlijn), maker van studiomicrofoons en monitor speakers, en Sennheiser Communications A/S, maken via een joint venture headsets voor pc's, kantoren en callcenters. Deze joint venture maakt deel uit van de Sennheiser Group.De meest actuele informatie over Sennheiser vindt u op www.sennheiser.com.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina