Spaarfiscaliteit: wijzigingen en vooruitzichtenDovnload 7.63 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.63 Kb.
28.401/JW/MD10

UITNODIGING Sint-Niklaas, 19 augustus 2010

SPAARFISCALITEIT: WIJZIGINGEN EN VOORUITZICHTEN

Wij nodigen U graag uit tot het bijwonen van een thema-avond over recente wijzigingen en vooruitzichten inzake spaarfiscaliteit.


De fiscale regels inzake sparen en beleggen kennen de jongste jaren, onder impuls van Europa en OESO, ingrijpende veranderingen. De greep van de overheden neemt in elk geval toe. Sommige landen komen op een grijze lijst te staan. Wat is dat? Wat blijft over van de woonstaatheffing? Welke financiële gegevens worden van land tot land uitgewisseld? Wat is daarvan de weerslag op mijn financieel vermogen? Treedt met een nieuwe regering ook een nieuwe fiscale amnestieregeling in?
Het geheel wordt georganiseerd door het Financieel Forum Waasland, waar de Confederatie Bouw Waasland deel van uitmaakt.
Frank Vandewalle, advocaat, gespecialiseerd in vermogensrechtelijke-, fiscale- en aanverwante aangelegenheden, zal ons in een verhelderende uiteenzetting wegwijs maken in deze boeiende problematiek.
Deze interessante avond gaat door op donderdag 23 september 2010 om 19.30u in de parketzaal van Confederatie Bouw Waasland, Kleine Laan 29 te Sint-Niklaas.
De avond wordt afgesloten met een drink aangeboden door het Financieel Forum Waasland. De toegang is gratis.
U kan zich inschrijven voor deze avond door onderstaande antwoordstrook terug te sturen naar het secretariaat van Confederatie Bouw Waasland vóór 15 september 2010 aub.

--------------------------------------INSCHRIJVINGSSTROOK-----------------------------------


fax : 03/760.15.85
Dhr. / Mevr. : …………………………………………..…………………………………………………………………………….
van de firma : …………………………………………………………………………………………………………………………
Adres : …………………………………………………………………………………………………………………………………..
Gemeente : ……………………………………………………………………………………………………..…………………….
schrijft ………….…… personen in voor de thema-avond over ‘Recente wijzigingen en vooruitzichten inzake spaarfiscaliteit’ op donderdag 23 september 2010 om 19.30u in de lokalen van Confederatie Bouw Waasland te Sint-Niklaas.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina