Stad brugge informatiedienst Aan de bewoners van de SpinolareiDovnload 10.84 Kb.
Datum28.08.2016
Grootte10.84 Kb.

Aan de bewoners van de Spinolarei

en omgeving


8000 BRUGGE


uw kenmerk

ons kenmerk

bijlagen

verz.nr.

datum
INFO/ms/BB07/280 (406)20 september 2007VERKEERSPROBLEMEN ?

 050 44 88 65


Geachte mevrouw

Geachte heer

De firma Babo uit Sint-Andries kreeg opdracht om dakwerken uit te voeren aan het pand Spinolarei 2 in 8000 Brugge.


Onder normale (weers)omstandigheden starten de werken op maandag 8 oktober 2007. In principe duren ze 10 werkdagen, maar rekening houdend met de mogelijkheid dat minder goed weer de werkzaamheden kan verstoren wordt 2 november als einddatum vooropgesteld.
Verkeersverloop en maatregelen

De Spinolarei wordt aan het pand nr. 2 – dit is ter hoogte van het Jan van Eyckplein - voor alle verkeer, behoudens voetgangers onderbroken. Een mobiele kraan, een container, bouwmaterialen en werfvoertuigen zullen er opgesteld worden. Een wegomlegging wordt voorzien via de Engelsestraat, de Sint-Jansstraat, de Vlamingstraat en de Academiestraat. De Spinolarei is bereikbaar tot aan de werf en wordt doodlopend. Het éénrichtingsverkeer wordt opgeheven tussen de Engelsestraat en de werf.

Voetgangers, al of niet met de fiets aan de hand, kunnen voorbij de werf. Fietsers moeten de wegomlegging volgen maar kunnen aan het Sint-Jansplein, via de Wijnzakstraat, terug het Jan van Eyckplein bereiken.
Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enz…. kunnen roet in het eten gooien.


Wat met het huisvuil tijdens de werkzaamheden?

Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil niet rijden. Plaats uw vuilniszakken op de dichtstbijgelegen straathoek waar de ophaaldienst langskomt.


Op www.bruggebereikbaar.be vindt u informatie over de meeste wegwerkzaamheden op Brugs grondgebied.
Wij vragen u begrip te tonen voor de hinder die u door de werkzaamheden ondervindt. Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 2, 8000 Brugge (tel. 050 44 88 65, fax 050 44 88 69, e-mail verkeersbelemmeringen.politie@brugge.be).

Met beleefde groet

Namens Johan COENS De Burgemeester

Stadssecretaris

i.o. Otmar DELANOTE Patrick MOENAERT

Kabinetschef

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina