Stage-opdracht Nederlandse Rode KruisDovnload 8.97 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte8.97 Kb.
Stage-opdracht Nederlandse Rode Kruis
Het Nederlandse Rode Kruis biedt onvoorwaardelijk hulp aan mensen in nood, wereldwijd en om de hoek. Mensen die slachtoffer zijn van oorlogen, conflicten of natuurrampen. Mensen die sociale hulp of verzorging nodig hebben. Het Rode Kruis is wereldwijd de grootste hulpverleningsorganisatie en staat in Nederland in de top 3 van fondswervende organisaties.
3FM Serious Request is hét multimediale publieksevent waarmee jaarlijks aandacht wordt gevraagd voor een stille ramp en waarmee de afgelopen jaren miljoenen euro’s voor het Rode Kruis is ingezameld. In december 2013 zullen (voor de 10e keer achtereen) 3 dj's zich opsluiten in het Glazen Huis in Leeuwarden. De actie heeft een enorm bereik van ruim 12 miljoen Nederlanders en daarnaast heeft het een zeer positieve uitstraling.
Bij het Rode Kruis, binnen het Cluster Marketing & Fondsenwerving is een team van medewerkers betrokken bij deze campagne. Ter ondersteuning van de werkzaamheden algemeen en de campagnemanager specifiek zoeken we:
2 Stagiaires Campagne-ondersteuning 3FM Serious Request

bij het Nederlandse Rode Kruis

Doel van de stage en werkzaamheden


  • Ondersteuning van de campagnemanager bij de uitvoering van de campagne, campagneplan en campagne-evaluatie; ondersteuning van de campagneteams.

  • Uitvoering van werkzaamheden rondom fondsenwervende activiteiten, zoals sponsorships, particuliere fondsenwerving, afhandeling en ondersteuning particuliere initiatieven.

  • Voorbereidingen rondom bestedingen en terugkoppeling gelden 3FM Serious Request 2010 HIV/Aids en 2012 Babysterfte

  • Voorbereiden mogelijke thema’s (stille rampen) 2014

  • Bijhouden van het draaiboek en de planning

  • Onderhouden van interne en externe contacten

  • Betrokken bij de ontwikkeling en verzending van communicatiematerialen.

  • Realiseren van powerpoint-presentaties, uitwerken gesprekken, notulen, beantwoorden mail

  • Ondersteuning gedurende de actieweek in december


Wij zoeken:

Twee scherpe, enthousiaste en creatieve studenten van de opleiding Communicatie, Commerciële Economie, Media & Entertainment Management of andere relevante opleiding op HBO of Universitair niveau. Wij zoeken iemand die gemotiveerd is en die betrokken is bij de thema’s van het Rode Kruis. Verder moet hij/ zij beschikken over een uitstekend organiserend vermogen. Je beschikt verder over goede sociale en commerciële vaardigheden en stapt makkelijk op mensen af. Je signaleert en benut kansen en kan inspelen op actualiteit. Je kunt zeer goed zelfstandig werken, bent proactief en leergierig. Affiniteit met goede doelen organisaties en ervaring met de organisatie van evenementen is een pré.


Beschikbaarheid

Duur: 6-10 maanden vanaf 3 juni

Vergoeding € 300,- per maand (o.b.v. 40 uur)

REACTIES

Als je op zoek bent naar een leerzame stageplaats en deze stage spreekt je aan, dan kan je je reactie uiterlijk 17 mei sturen aan het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Marketing & Fondsenwerving, t.a.v. Cynthia van der Heyden, Postbus 28120, 2502 KC, Den Haag, of per e-mail cvanderheyden@redcross.nl


INFORMATIE


Voor meer informatie kan je contact opnemen met Cynthia van der Heyden (070-4455725).
: sites -> stages -> Documenten
sites -> Kerstnacht 2011 met Christmas Carols
Documenten -> Stage Digitaal Vrouwenlexicon van Nederland
Documenten -> Stageplaats marketingafdeling filmdistributeur universal Pictures International Nederland is
Documenten -> Universal Music Group
Documenten -> Zoom in is per direct op zoek naar een bureau/researchredacteur voor de Internationale videoredactie: Werkzaamheden
Documenten -> Wat hebben wij te bieden?
Documenten -> Houd jij van kunst en antiek en zou je graag in dit veld ervaring willen opdoen? Onderneming & Kunst zoekt stagiair voor art breda werklocatie: Amsterdam Dienstverband: Stage Vakgebied(en)
Documenten -> Stageopdracht gemeente Delft Stage bij afdeling Economie/Advies Ruimte Gewenste opleiding
Documenten -> Secretariaat: Leijparkweg 53, 5022 ab tilburg
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina