Stagevacature Subsidie AcademieDovnload 7.14 Kb.
Datum28.08.2016
Grootte7.14 Kb.
Stagevacature Subsidie Academie
De Subsidie Academie is een kenniscentrum voor onderwijs en onderzoek op het terrein van het verkrijgen en verstrekken van subsidie. De Subsidie Academie is geen commercieel adviesbureau en gelieerd aan Fontys Hogescholen, opleiding Management, Economie en Recht.
De activiteiten van de Subsidie Academie zijn als volgt:

  • Ontwikkelen en verzorgen van onderwijs aan voltijd en deeltijd studenten

  • Subsidie advisering door studenten in het kader van hun opleiding. Dit wordt gedaan via de Subsidie Academie Helpdesk.

  • Ontwikkelen en verzorgen van cursussen aan beroepsbeoefenaren

  • Uitvoeren van (stage)onderzoeken op het terrein van subsidie(management).

  • Advisering, secretariaatvoering en begeleiding van overlegplatforms in het beroepenveld.

  • Verzorgen van in-company trainingen over regelingen en de interne subsidieorganisatie.


De Subsidie Academie is op zoek naar enthousiaste stagiaires!
Voor de komende stageperiode heeft de Subsidie Academie nog derdejaars en afstudeer stageplaatsen. De periode zal zijn van eind januari tot eind mei 2007.
Stageomschrijving:

Binnen de Subsidie Academie zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. De stagiair zal de dagelijkse activiteiten van dichtbij meemaken. Een belangrijke taak van de stagiair is de Subsidie Academie Helpdesk. De stagiair zal hierin de sleutelfiguur spelen voor bedrijven en studenten. De taak is om subsidieopdrachten binnen te halen bij bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en studenten uit de opleiding Management, Economie en Recht te koppelen aan deze opdrachten. Tevens is het van belang om te zorgen voor een goede waarborging van de activiteiten, het bijhouden van het archief en de subsidiedatabank. De stagiair zal zelf ook een subsidieopdracht uitvoeren en de website van de Subsidie Academie bijhouden.


De dagelijkse activiteiten zijn periode gebonden en om deze reden zal er per week met de stagiair afgesproken worden wat de werkzaamheden zullen zijn.
Functie eisen:

Voor een stageplaats bij de Subsidie Academie zijn wij op zoek naar:


Spreekt deze vacature je aan, mail dan je motivatie en CV naar:Dhr Burgmans: H.Burgmans@fontys.nl of Dhr Vermeulen: T.Vermeulen@fontys.nl
Voor meer informatie over de vacature of de subsidie academie verwijzen wij je graag door naar onze website www.subsidieacademie.nl of kom eens lang bij de Subsidie Academie in kamer 3.44 R3 te Fontys Hogescholen Eindhoven.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina