Summer bootcamp top secretaries 8 en 23 augustus MediaPlaza te UtrechtDovnload 12.94 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte12.94 Kb.
SUMMER BOOTCAMP TOP SECRETARIES 8 en 23 augustus MediaPlaza te Utrecht
Beste Bootcamper,
De Summer Bootcamp ligt al een tijdje achter ons. Heb jij de toekomstontwikkelingen in ons vak nog op je persoonlijke agenda staan?
We vonden het geweldig dat je er was! En weten ook hoe het gaat. Voordat je het weet, zit je weer volop in de dag van nu. Reden voor ons om je juist nu een korte wrap-up van de bootcamp te sturen.

We willen benadrukken dat niet stopt met het af en toe volgen bootcamp. In de huidige complexe wereld is het continue bezig zijn met je eigen ontwikkeling en zelfreflectie essentieel. In de Summer Bootcamp zijn jullie exclusief geïnformeerd over de “nieuwe” competentie reflexivity. Juist omdat wij verwachten dat dit een zeer onderscheidende factor zal zijn voor de toekomst. Zelfreflectie en het continue streven naar een maximale toegevoegde waarde. Persoonlijk leiderschap, zelf invloed uitoefenen, keuzes durven te maken, daar zal het om draaien.


Dat kan je niet alleen, daar heb je een goed netwerk voor nodig. Ook hier hebben wij tijdens de bootcamp gelegenheid voor geboden. Wij hopen dat jullie leuke gesprekken met elkaar hebben gehad. Onze tip: onderhoud je netwerk, het is een waardevolle tool voor de toekomst.
Met alle complexiteit en de grote hoeveelheid informatie is het onmogelijk om alles zelf op te lossen of de verkregen informatie te verwerken. Effectief je netwerk gebruiken (intern of extern), het is een aspect waarvan wij verwachten dat je er het verschil mee kunt maken in toekomst. Zeker wanneer veel samenwerking op afstand is. Het ‘over je beeldscherm heen kijken’ is cruciaal. Dat hebben we letterlijk ondervonden bij de workshop cognitief data management. Onze tip: blijf jezelf ontwikkelen, wees nieuwsgierig naar data en zet je netwerk in om samen deze data tot unieke organisatiespecifieke feiten om te zetten.
Wat we ook letterlijk hebben ondervonden is hoe het was om in de spotlights te staan! Een nieuwe positie voor veel secretaresses. In korte tijd krachtig zeggen wie je bent of wat je wilt of hoe je het wilt. Ook daar ligt de sleutel naar onderscheidend vermogen. Want als er iets is wat wij hebben getracht jullie mee te geven tijdens deze bootcamp; dan zijn dit aspecten die voor jullie in de arbeidsmarkt het verschil maken.
Alhoewel niemand exact weet hoe de wereld er in 2020 uit ziet, hebben wij onze visie en inzichten daarover met jullie gedeeld. Natuurlijk speelt techniek daarin een grote rol. Het brengt ons vele mogelijkheden die vergaderingen en evenementen een andere invalshoek geven. Ook hierin wordt het werken in de toekomst complexer; meer keuzes omtrent welke tool zet ik in om snel de doelstelling te behalen. Hierin is veel winst te halen, want deze invulling van je rol is onvervangbaar door ICT en dus… toekomst bestendig. Onze tip: zorg dat je op de hoogte bent van de technische mogelijkheden en tools. Dit benadrukt je expertise en specialisme als secretaresse.
Kortom. Er zijn kansen en mogelijkheden genoeg. Tijdens de Summer Bootcamp hebben wij getracht je hiervoor een aantal handreikingen te bieden. Mocht je nog vragen hebben, dan komen wij hierover graag in contact met je. Via verschillende social media kanalen blijven wij van onze kant jullie graag op de hoogte houden en behouden we jullie graag in ons netwerk!
Hartelijke groet,
Namens team Media Plaza en team Top Secretaries

Jessica van Rijn en Liane Duit


Reactie deelnemer:


“Vanaf het eerste moment dat ik van de Summer Bootcamp “Future Proof” hoorde, was mijn interesse gewekt om hieraan deel te willen nemen. Donderdag 8 augustus was het zo ver!
Om kwart voor 10 stapte ik de wondere wereld van Media Plaza in Utrecht binnen. Door de verrassende omgeving werd ik direct uit mijn comfortzone gehaald en de vier (eigenlijk vijf) uitermate interactieve en mentaal prikkelende workshops maakten dat alleen maar erger.
Tussendoor waren er voldoende momenten om even bij te komen, lekkere hapjes te eten en drankjes te drinken en te netwerken met de andere 35 deelneemsters, die werkzaam waren bij zeer uiteenlopende bedrijven.

Met een ‘dit was een grensverleggende leerzame Bootcamp voor elke Management Assistant die voorbereid wil zijn op de toekomst gevoel’ stapte ik om kwart voor 2 weer op de trein!”Voor een impressie vind je hier ook de foto’s!


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina