Surface 2 is de meest productieve tablet voor persoonlijk gebruik. Hij levert alle spel- en ontspanningscapaciteit die je van een tablet verwacht, maar ook het nodige vermogen om je werk gedaan te krijgenDovnload 24.58 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte24.58 Kb.
Surface 2

Fact Sheetoktober 2013

Surface 2 is de meest productieve tablet voor persoonlijk gebruik. Hij levert alle spel- en ontspanningscapaciteit die je van een tablet verwacht, maar ook het nodige vermogen om je werk gedaan te krijgen. Surface 2 wordt aangedreven door een NVIDIA Tegra 4 processor die apps sneller en vloeiender doet draaien én die je batterij tot 10 uur laat meegaan bij het afspelen van video's. De 10,6" ClearType Full HD display biedt een weergave van 1080p-video: prima om te genieten van spektakel en film. De volwaardige USB-poort werd geüpgraded naar USB 3.0 voor een 4x snellere filetransfer. Ook de cameraresolutie is verhoogd: met vooraan een camera van 3,5 megapixel (MP) en achteraan eentje met 5 MP: beide kunnen 1080p-video opnemen en leveren zo verbeterde prestaties bij beperkt licht, zodat je face-to-face conversaties met je favoriete mensen kristalhelder verlopen. Ondanks deze en andere upgrades is de Surface 2 iets dunner en lichter geworden dan zijn voorganger.
Surface 2 wordt geleverd met Windows RT 8.1, wat verbeteringen oplevert op essentiële punten als personaliseren, zoeken, multitasken, ingebouwde apps, de Windows Store-ervaring en cloud-connectiviteit. Via de nieuwe Xbox Music kun je kosteloos miljoenen songs streamen. En dankzij een geüpdatete Video-app en schitterende games uit de Windows Store, zoals “Halo: Spartan Assault” val je nooit meer zonder gamefun. Gebruik je de Surface 2 ook voor andere zaken? Geen probleem, hij is uitgerust met Microsoft Office 2013 RT — inclusief Outlook RT. Klik een Touch of Type Cover in en je kunt aan de slag.
Wie zich de Surface 2 aanschaft, krijgt extra hulp om het maximum uit zijn toestel te halen: in meer dan 60 landen een jaar lang gratis Skype-bellen naar landlijnen; via meer dan 2 miljoen hot spots in de hele wereld een jaar lang onbeperkte Skype WiFi op de Surface 2; en twee jaar lang 200 GB vrije opslagruimte via SkyDrive.
Belangrijkste functies en voordelen


  • Persoonlijke productiviteit. Open, bewerk en creëer bestanden. De inclusieve versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn geoptimaliseerd voor "touch"-benadering. Met gedurende 2 jaar 200 GB opslag op SkyDrive kun je eender waar je gaat je foto's en films met je meenemen.

  • Meer dan een tablet. Je kunt langere e-mails opstellen dan met andere tablets, door er een Touch Cover of Type Cover in te klikken. De energieke Kickstand kent nu twee posities, en met zijn volwaardige USB 3.0-poort kun je vlot bestanden doorsturen of verbinding maken met andere toestellen.

  • Windows 8.1. Met Windows RT 8.1 zet je de Surface volledig naar je hand, met meerdere accounts voor je familieleden. Ontdek nieuwe apps in de Windows Store en "snap" de apps side-by-side zodat je meer gedaan krijgt.

  • Klaar om overal met je mee te nemen. Surface 2 wordt aangedreven door een NVIDIA Tegra 4 processor die apps sneller en vloeiender doet draaien én die je batterij tot 10 uur laat meegaan bij het afspelen van video's. Zo heb je de hele dag door en om het even waar de nodige power.

  • Perfect beeld. Het touchscreen van 10,6", met zijn 16:9 aspectratio en ClearType Full HD display (1080p resolutie, 1920x1080), is perfect om HD-films te bekijken, te browsen over het web of Office te gebruiken.

  • Smile voor de camera. Dankzij 1080p-videocamera's, een jaar onbeperkt wereldwijd bellen en Skype WiFi werkt Skype nog beter op Surface 2. De camera aan de voorzijde is goed voor 3,5 MP (megapixel); die aan de achterkant voor 5 MP. Ze presteren beter bij beperkt licht en maken face-to-faceconversaties met je favoriete mensen kristalhelder.


Specs

Operating

system


Windows RT 8.1 met Microsoft Office 2013 RT-versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Werkt exclusief met apps die beschikbaar zijn in de Windows Store.

Extern

10.81” x 6.79” x 0.35” 
Minder dan 1.49 lbs
VaporMg
Magnesium (Silver)
Volume up/down en powerknoppen

Opslag

32 GB; 64 GB1

Display

10.6" ClearType Full HD display
1920 x 1080p
16:9 (widescreen)
5-punts multitouch

CPU

NVIDIA Tegra 4 (T40) 1.7GHz quad core 
2 GB RAM

Wireless

Wi-Fi (802.11a/b/g/n)
Bluetooth 4.0 low-energytechnologie

Batterij

Tot 10 uur afspelen van video

7–15 dagen passiefCamera's en A/V

3,5MP-camera aan de voorzijde

5MP-camera aan de achterzijde

1080p video-opname

Stereoluidsprekers (digitaal verbeterd voor voller geluid)

Twee microfoons (met ruisonderdrukking)


Poorten

Full-size USB 3.0

MicroSDXC kaartlezer

Hoofdtelefoonaansluiting

HD video-outpoort

Coverpoort


Sensoren

Omgevingslichtsensor

Accelerometer

Gyroscoop

MagnetometerStroomtoevoer

24W stroomtoevoer

Waarborg

Beperkte hardwarewaarborg, twee jaar

Apps (inclusief)

Mail, Calendar, People, Internet Explorer 11, Photos, Music, Video, Games, Skype, Fresh Paint, Calculator, Reading List, Reader, Scan, News, Weather, Sports, Travel, Finance, Health & Fitness, Food & Drink, Help, Camera, SkyDrive, Sound Recorder en andere


Beschikbaarheid en prijzen

De Surface 2 is vanaf 22 oktober beschikbaar aan de adviesprijs van 429€ en online te koop op http://www.surface.com en in Microsoft Stores en geselecteerde kleinhandels.
Surface 2

Geraamde kleinhandelsprijs

32 GB

429€

64 GB

529€


1 Systeemsoftware vraagt aanzienlijke opslagruimte. Beschikbare opslag is veranderlijk op basis van systeemsoftware-updates en gebruik van apps. 1 GB = 1 miljard bytes. Surf naar Surface.com/storage voor meer details.
Contactinformatie
Vraag meer informatie bij:

Katleen Dewaele: kadewael@microsoft.com of +32 2 704 3016 / +32 475 78 08 66


Meer productinformatie en beeldmateriaal:

Bezoek Microsoft News Center bij http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/surface.


Meer informatie over Surface:

Surf naar Surface op http://www.surface.com.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina