Suunto lanceert volgende generatie gps-horloges: Ambit2 s en Ambit2 Tevens grote upgrade voor Suunto App Zone en Movescount comDovnload 11.03 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte11.03 Kb.
Suunto lanceert volgende generatie GPS-horloges: Ambit2 S en Ambit2

Tevens grote upgrade voor Suunto App Zone en Movescount.com
EMBARGO: niet publiceren vóór 29 april 2013!
Suunto komt met tweede generatie Ambit outdoor GPS-horloges, de nieuwe serie van Ambit2 S en Ambit2. Zo is de collectie van Suunto GPS horloges compleet voor elke gelegenheid - of het nu een multisport trainingssessie betreft of een serieus outdooravontuur.
Ambit-familie

Zo zegt Mikko Moilanen, president van Suunto: "De Ambit kreeg enorm positieve reacties van de consumenten afgelopen jaar. Om nog beter tegemoet te komen aan de eisen van prestatiesport-georiënteerde gebruikers vonden we het nodig om met een slankere, lichtere GPS met meer sport-georiënteerde features te komen om de Ambit familie te completeren. Bovendien maakte de razendsnel voortschrijdende technologie het zinvol om de Ambit-familie nu al uit te breiden met nieuwe leden.


Ambit2 S - het GPS-horloge voor atleten

De nieuwe Ambit2 S is een lichtgewicht en slank GPS-horloge voor multisport atleten, dat alle features in zich heeft die nodig zijn voor fietsen, hardlopen, zwemmen en multisport training. De GPS biedt nauwkeurige pace (tempo), routenavigatie en tracking, terwijl de hartslagmonitor je laat trainen in de voor jou meest ideale zone.


Fietsen

De nieuwe Suunto Ambit2 S ondersteunt krachtmeters (ANT+) en geeft verschillende energiemetingen waarden evenals opties voor grondige analyse.


Zwemmen

De Ambit2 S beschikt ook over een uitgebreide zwemfunctionaliteit, inclusief pace en afstand, automatische intervals, aantal slagen en zwemtijd gerelateerd aan verschillende zwembadafstanden. De Ambit2 S zal ook je zwemstijl herkennen, zodat analyse van de prestaties makkelijker is.


Hardlopen

hardlopers zullen een groot voordeel halen uit de zeer nauwkeurige pace en afstand dankzij FusedSpeed, de GPS met geïntegreerde accelerometer van de Ambit, evenals de interval timer en autolaps (automatische rondeteller) voor training.


Multisport training

Gebruikers kunnen nu wisselen tussen sporten, waardoor de Ambit2 S ideaal is voor het opslaan van je multisport training of race.


Ambit2 - de GPS voor ontdekkers en atleten

Suunto lanceert ook de Ambit2, welke voortborduurt op het succes van de bekroonde Suunto Ambit. Het omvat uiteraard de bekende Suunto outdoor-features zoals route navigatie, barometrische informatie, hoogtemeter met FusedAlti, 3D kompas en andere outdoor-specifieke functies. Daarnaast heeft de Ambit2 alle trainingfuncties van de Ambit2 S.


Verpakt in een met glasvezel verstevigde behuizing en een batterijduur tot wel 50 uur in GPS modus is de Ambit2 het ultieme horloge voor serieuze avonturiers, ontdekkers en multisport-atleten. De saffierglas-uitvoering van de Ambit2 (afgebeeld in het midden) is voorzien van een ring van geborsteld staal en saffier kristalglas, daarmee extra stijl gevend aan de extreme functionaliteit van de Ambit2.
Beschikbaarheid en prijzen

Zowel de Ambit2 S als de Ambit2 zullen wereldwijd vanaf mei 2013 beschikbaar zijn. De Suunto Ambit2 S is er in drie kleuren (lime, red en graphite) en wordt geleverd zonder of met hartslagband (adviesverkoopprijs € 349,- / € 399,-). De Ambit2 is er in de uitvoeringen zwart of zilver (€ 449,- / € 499,-) of Sapphire (€ 549,- / € 599,-).


App Zone en Movescount.com worden ook geüpgrade

Suunto voert ook een upgrade uit op de App Zone, het community-forum waar gebruikers gratis apps voor hun Ambit GPS-horloge kunnen vinden en zelf ontwikkelen. Sinds de lancering in november 2012 is de App Zone erg populair gebleken onder de gebruikers: inmiddels hebben zij samen meer dan 5000 apps ontwikkeld. De upgrade geeft eigenaars van een Ambit de mogelijkheid om nog geavanceerdere apps te maken en te delen. De online sport-community van Suunto, Movescount.com waarvan de App Zone onderdeel is, zal ook worden vernieuwd om nog grondigere analyses, uitgebreidere navigatie en verbeterde mogelijkheden om te delen te kunnen bieden.


Voor meer informatie over Suunto kijkt u op: www.suunto-outdoor.nl
Ga voor video naar deze link: http://www.youtube.com/watch?v=Nf_x8LduIUs

Over Suunto

Het Finse Suunto, producent van hoogwaardige sportinstrumenten, is marktleider in de duiksport en de outdoor, en speelt ook een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt. Suunto is onderdeel van de beursgenoteerde Finse onderneming AMER (www.amersports.com) waarvan ook merken als Wilson, Atomic, Precor, Arc'teryx, Mavic en Salomon deel uitmaken.
Voor meer informatie:

Wynand van Poortvliet

Robijns B.V. (distributeur van o.a. Suunto)

Hornweg 196c, 1432 GS Aalsmeer, +31 (0)297-383 200 TVoor HR-beelden kijk op persberichten
: persberichten
persberichten -> Kom bij het Rescue Heroes team, red de wereld en word een echte held!
persberichten -> Ford maakt prijzen en uitrusting van nieuwe Mondeo bekend
persberichten -> Ford maakt prijzen en specificaties Transit Connect bekend
persberichten -> 'Ik wil koffie!' Uw wens is ons bevel. Ford sync 3 komt naar Europa
persberichten -> Jongeren in rouw: ‘Hoe nu verder zonder jou’!!
persberichten -> Verslag van de individuele 19 daagse reis naar Java en Bali van Peter en Willy Wijnen
persberichten -> Persbericht Op 5 oktober 2004 start de tournee van Bambie 9, de nieuwe voorstelling van mimetheatergroep Bambie in Frascati 2 in Amsterdam. De voorstelling is daar tot en met zaterdag 9 oktober te zien
persberichten -> Activiteiten sinds november 2011 tot heden
persberichten -> Persbericht Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland kent € 146. 300 toe Arnhem, 21 maart 2006
persberichten -> Persbericht 28
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina