’t Fonteintje (extra editie)Dovnload 7.51 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.51 Kb.
’t Fonteintje

(extra editie)

29 april 2005


Beste ouders,
Zo vlak voor de meivakantie zijn er toch nog een aantal mededelingen die we nog graag even vermelden, vandaar deze extra editie van het Fonteintje.


Meester Houpst is een paar dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis, vanwege een longembolie. Hij had al een tijd klachten van vermoeidheid en kortademigheid en moest voor een aantal onderzoeken naar de arts. Toen er werd vastgesteld dat het een longembolie was, moest hij gelijk in het ziekenhuis blijven. Na 5 dagen mocht hij gelukkig wel weer naar huis maar hij moet nog wel kalm aan doen. Bij de controles die hij tot nu toe heeft gehad, waren de artsen nog niet helemaal tevreden; hij moet nog behoorlijk wat medicijnen blijven gebruiken. Ook vinden er nog een paar controles plaats bij de hartspecialist. We wachten af en we wensen meester Houpst veel beterschap toe.

We zijn wel blij dat juf Doret tot nu toe kon invallen voor groep 4; we kunnen nog niet zeggen hoe het verder gaat; als alles naar wens verloopt wil meester zelf wel graag weer na de meivakantie enkele dagen beginnen met werken.


  • Koninginnedag

De weersberichten voor koninginnedag zien er veelbelovend uit en dat zou prachtig zijn voor de optocht die gehouden zal worden. We wensen iedereen alvast een prettige dag toe.

Wat minder leuk is, is dat de wagen straks ook weer zal moeten worden afgebroken. Hiervoor is de volgende datum afgesproken: maandag 2 mei, vanaf 10.00 uur.

Dit gebeurt opnieuw bij de familie Leemgraven, Stobbeplasweg 9i. Het zou mooi zijn, wanneer u in de gelegenheid bent, om even te komen helpen met afbreken. Vele handen maken licht werk. Dank u wel.Maandag 9 mei a.s. gaat groep 5 op stap. Ze zijn uitgenodigd door de CliniClowns om de presentatie bij te wonen van nieuwe website: “Villa Neuzenrode”

Misschien kunt u zich herinneren dat De Fontein enige jaren geleden een bezoek heeft geregeld van een CliniClown voor Lucy Engelbertink, Andrea en Jurgen Steenhuis; dit vanwege hun ziekte. Deze kinderen hebben vervolgens meegeholpen met het uittesten van de nieuwe site van de CliniClowns en op 9 mei zijn ze nu uitgenodigd om bij de presentatie hiervan aanwezig te zijn. Bovendien is heel groep 5 uitgenodigd!

Belangrijk voor groep 5:
De kinderen van groep 5 worden maandag 9 mei a.s. om 10.15 uur op school verwacht; om 10.30 uur vertrekt de bus.

Voor versnaperingen en traktaties wordt gezorgd. Onderweg wordt er een stop gehouden, waar ze met z’n allen gaan picknicken. Ze hoeven ook hiervoor niets mee te nemen; voor eten en drinken wordt gezorgd.

De reis gaat dan verder naar Amsterdam, waar ze in theater De Rode Hoed worden verwacht en waar ze het feestelijke programma van de CliniClowns mogen bijwonen, gepresenteerd door Jack van Gelder. Jurgen mag dan de pers te woord staan en de klas van Jurgen is hierbij uitgenodigd.

Om ongeveer 16.00 uur begint de terugreis. Omdat ze waarschijnlijk in de file terechtkomen, moet u er rekening mee houden dat ze tussen 18.30 uur en 19.00 uur terug zijn bij school.

(de kinderen hebben dan al gegeten)

Allemaal heel veel plezier gewenst.

  • Verkeerexamen

Gisteren kregen we bericht dat alle kinderen geslaagd zijn voor het verkeersexamen; vandaag mochten ze hun diploma in ontvangst nemen. Gefeliciteerd allemaal!

  • Herdenkingsdienst 4 mei

Op woensdag 4 mei a.s. wordt er om 19.00 uur in de Hervormde Kerk te Lutten een herdenkingsdienst gehouden. Enkele kinderen van groep 8 zullen hieraan hun medewerking verlenen. Na de dienst volgt dan de kranslegging bij het monument; ook hierbij worden de kinderen van groep 8 verwacht. Andere belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom in deze dienst.
  • Meivakantie

We hebben meivakantie van 2 t/m 6 mei a.s.


Allemaal een hele fijne vakantie toegewenst.

Team De Fontein.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina