Taekwon-Do in nae do kwan winnen prijzen Open Zeeuwse 2 maart 2008Dovnload 12.05 Kb.
Datum03.10.2016
Grootte12.05 Kb.


Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

winnen prijzen

Open Zeeuwse 2 maart 2008
Zoals elk jaar was Taekwon-Do IN NAE DO KWAN weer van de partij en reden wij dus naar het verre Middelburg. Bosabum Mohamed.en Sahyun James als coach en de scheidsrechters Boosabum Claire, Ihsane en Wouter. Sabum Kiet scheidsrechters en Phil aan de tafel.

Naast het onderdeel sparring stond ook speciale technieken op het programma.Het was de eerste keer dat dit toernooi ook deel uit maakt van de Promat leqeau, waarbij de nummers 1-2-3- punten krijgen en op 14 dec 2008 uit kunnen maken wie de uiteindelijke Promat winnaar wordt. www.promatour.com
Mooie twimmyo ab chagi Ikrame met goede beentechnieken.

Ondanks dat Ikram goede haar beentechnieken liet zien verloor ze, ze vergat dat te stoten.

Hierna was daniel aan de beurt. Zijn voorbereiding was niet optimaal door een achillespees ontsteking, deze kwam tijdens de wedstrijd voor de derde en vierde prijs naar boven. Daniel liet wel zien dat hij af en toe vel te keer kan gaan. Aaan zijn felheid moet nog iets aan gewerkt worden.
Mooie yop chagi Sahyun James voorbespreking met Daniel een medaille
Natuurlijk kan geen enkel toernooi zonder scheidsrechters en dus lieten onze Boosabums en Sabum zich van hun beste kant zien.
Wouter in actie, Claire Sabum Kiet en Phil.

en Ihsane.

Na de jeugd was het de beurt aan junior Romario Ramcharan. Hij begon heel goed lekker vel maar vergat gebruik te maken van zijn voorste been.

In zijn tweede partij kreeg hij een yop chagi in zijn zij waar hij veel last van had. Maar zoals de naam van onze club en één van de tenets IN NAE gaf hij niet op. Helaas verloor hij wel zijn wedstrijd.

Volgende keer zal Romario wel van zich laten horen.

Bij de senior dames B klasse +58kg was Taekwon-Do IN NAE DO KWAN goed vertegenwoordigd met drie dames, Samira-Marieke en Ilona. Niet meegekomen waren Anne en Quiam, anders hadden wij vijf dames.

Marieke en Ilona hebben goed kunnen ervaren dat op de club tegen elkaar sparren totaal wat anders is dan in een wedstrijdsetting. De omgeving, zenuwen etc spelen ene hele grote rol.Samira Markai had daar weinig last van en won van beide dames en werd eerste. .Marieke Voorpostel won van Ilona en werd dus tweede. Ilona v Zanten een mooie derde plaats
Samira loopt goed naar voren om te stoten, goed yop tegen Ilona. Mooie dollyo van Marieke
Ilona neemt revanche

Marieke laat het er niet bij zitten.

Nu waren de senioren aan de beurt, Jimi Ziermans had en af en toe mooie technieken maar verzuimde goed te bewegen en ook te scoren met zijn vuisten. Wel was de derde plaats voor hem

Jimi scoort met een yop chagi maar loopt tegen een nearyo chagi

De laatste poule van het toernooi was Dennis Ebbenhorst, hij begon heel vel. Kijk maar hieronder naar zijn gezichtsuitdrukking. Qua goed punten scoren moet hij nog even op trainen.Dennis is niet bang aangelegd en gaat er voor.Ook met twit chagi ’s.Een mooie derde plaats was voor hem.

Dennis met een geweldige gezichtsuitdrukking. Mooie score 3e prijs.

De trouwe supporters, familie van Deutekom was helaas al weg.
Het succesvol team Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

(helaas Marieke ontbreekt)De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina