Tennisclinic atc en Amelandia I s. m. Tennisleraar Hans StroesDovnload 7.15 Kb.
Datum14.08.2016
Grootte7.15 Kb.
Tennisclinic ATC en Amelandia i.s.m. Tennisleraar Hans Stroes

Op zaterdag 28 mei van 11.00-12.30 in Hollum en van 15.00-16.30 in Nes uur wordt door de tennisverenigingen op Ameland, ATC en Amelandia, een tennis clinic voor de kinderen van de basisscholen op Ameland georganiseerd in samenwerking met tennisleraar Hans Stroes. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 op Ameland zijn uitgenodigd om te komen tennissen. Een leuke manier om geheel vrijblijvend kennis te maken met de tennisclub bij jou in de buurt. Het is een mooie aanvulling op de lessen bewegingsonderwijs in deze periode die in het teken staan van de tennissport. De clinic zal bestaan uit verschillende spelvormen, een tennisvaardigheidscircuit en de mogelijkheid tot het spelen van wedstrijdjes op een echte tennisbaan.


Aansluitend aan deze clinic zal het ook mogelijk zijn voor jeugd van de middelbare school en/of senioren om kennis te maken met de lessen bij de tennisverenigingen (12.30-14.00 Hollum en 16.30-18.00 Nes)

Er zal ook informatie beschikbaar zijn over eventuele lessen en trainingsmogelijkheden gedurende het seizoen bij de tennisverenigingen.


De trainingen zijn op de tennisvelden van ATC in Nes en van Amelandia in Hollum (bij de betreffende sporthallen). Bij slecht weer is de sporthal beschikbaar. Materiaal is aanwezig. Sportkleding en geschikt (tennis) schoeisel is aan te bevelen.
Programma:
Zaterdag 28 mei 11.00-12.30 Amelandia Hollum
15.00-16.30 ATC Nes

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ja, leuk! Ik geef mij op voor de tennis clinic en ben op 28 mei aanwezig.
Opgave via het strookje uiterlijk t/m maandag 23 mei bij je juf of meester op school

Naam: ……………………………………


Geboortedatum: ……………………………………
School: ……………………………………

Plaats: Nes / Hollum (gewenste plaats omcirkelen)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina