The johnny cash roadshowDovnload 4.21 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte4.21 Kb.
THE JOHNNY CASH ROADSHOW

www.johnnycashroadshow.com

Johnny Cash overleed in 2003 en wordt aanzien als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw. Vaak geassocieerd met country-muziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.

“The man in black” met zijn typische bas-bariton stem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband . De live albums “Johnny Cash at Folsom Prison” en “Johnny Cash at San Quentin” werden wereldwijd enorme successen.

Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs zoals ‘I Walk the Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … ontbreken niet op de setlist.

Deze tribute is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash de “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent ! Rosanne Cash zegt hierover “Clive’s gelijkenis met mijn vader is akelig echt !”

Samen met The Spirit Band en Jill Schoonjans (in de rol van June Carter) brengt Clive John de geest van Johnny Cash weer tot leven !Gezelschap :

Clive John - zang

Jill Schoonjans - zang

Nick Davis – gitaarMartin Bentley – bas

Darren Bazzoni - drumDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina