The Peanuts Movie pakt best goed uitDovnload 2.97 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte2.97 Kb.
The Peanuts Movie pakt best goed uit




recensieDat kon niet goed gaan, vreesden Amerikaanse media, na de eerste teaser van The Peanuts Movie. De legendarische krantenstrip in 3D computeranimatie, waardoor Charlie Brown een raar toefje haar op zijn hoofd kreeg: heiligschennis!

Door: FLOORTJE Smit 10 december 2015, 02:00Maar eigenlijk pakt die keuze fijn uit. Het is vooral leuk hoe de makers met een snufje 2D (de ogen van Snoopy, snelheidsstreepjes) de computeranimatie minder glad maken, en tegelijkertijd een hommage brengen.

Probleem is eerder dat de film zo trouw blijft aan de strips. Het verhaal, geschreven door de zoon en de kleinzoon van Charles M. Schultz, over oer-loser Charlie Browns liefde voor een roodharig meisje en Snoopy's gevecht tegen De Rode Baron, is net als in de strip een losse rode lijn om klassieke grapjes te verbinden. Voor een film is die spanningsboog te dun. De Amerikaanse elementen - een schoolzuster, honkbalgrapjes - zal het aangenaam dagelijkse voor de beoogde jonge doelgroep in Nederland bovendien wat ver van het bed maken. Maar de echte Snoopy-fan kan niet teleurgesteld zijn.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina