The Sparks in de finale van Limburg!!! ‘Dommelsch Clash of the Cover Bands 2008’Dovnload 10.13 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte10.13 Kb.


The Sparks in de finale van Limburg!!!

Dommelsch Clash of the Cover Bands 2008’

The only road to Paradiso’ !!!Yes!!!! We horen bij de zeven beste coverbands van Limburg en staan als Runner-Up in de Regio-finale van Limburg op zaterdag 13 december a.s. in MC De Bosuil in Weert. In deze finale zijn twee tickets te winnen voor de Landelijke Halve Finales in dé poptempel van Nederland: Paradiso in Amsterdam. De vakjury- en de publiekswinnaar plaatsen zich direct voor Paradiso. We moeten nog één hindernis nemen om te kunnen schitteren op het podium van dé poptempel van Nederland, waar we dan de strijd aan gaan met de andere Regio-winnaars vanuit het hele land. Ook wordt in Paradiso de jaarlijkse DVD The Clash of the Cover Bands ‘LIVE ON STAGE in Paradiso’ opgenomen die landelijk wordt gereleased in alle filialen van Free Record Shop, Van Leest en Music Store.

Ook nu weer wordt ons hele optreden opgenomen en daarvan wordt van het beste nummer een single geproduceerd waarmee we ‘The Clash Hitlijst’ gaan bestormen. Want hoe hoger wij in deze hitlijst staan, hoe meer airplay we krijgen in het radio-programma van ‘The only road to Paradiso’ op diverse radiostations. We hebben jullie steun en aanmoedigingen nu meer dan ooit nodig om het beste uit onszelf te kunnen halen, dus zorg dat jullie erbij zijn op zaterdag 13 december!!! Vanaf 19.30 uur start onze Regio-finale in hét poppodium van Limburg: MC De Bosuil!!!! Paradiso, here we come!!!

Op zaterdag 13 december a.s. gaan we de muzikale strijd aan met:

- Lukazz: 4-mans Rock coverband uit Weert/Heerlen

- Pigtail: 6-mans Rock coverband uit America/Horst

- Lucie’s Janis: 5-mans BluesRock coverband uit Maastricht

- PitchLight: 14-mans Soul, Pop, Rock coverband uit Grevenbicht

- Catfight: 5-mans Pop, Rock coverband uit Roermond

- DEAL!: 7-mans Pop, Rock, Disco coverband uit Bunde


Naast de strijd om als band een plek in Paradiso te veroveren, gaat ook de strijd om de individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2008. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens één van de Regio-Finales of Landelijke Halve Finales in Paradiso maken, tot de Landelijke Finale op zaterdag 11 april 2009 in 013 in Tilburg, deel uit van deze race. De individuele Awards worden tijdens de Landelijke Finale in Tilburg uitgereikt door organisator en initiatiefnemer John Van den Borne en 3FM presentatoren Giel Beelen en Gerard Ekdom.

Iedereen die op zaterdag 13 december aanwezig is, mag weer een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band. En dat kan er natuurlijk maar één zijn: The Sparks!!!


De uitslag zal aan het einde van de avond (rond 01.30 uur) direct bekend gemaakt worden, dus zorg dat jij er (weer) bij bent als wij uitgeroepen worden tot winnaar van de Regio-finale en onze provincie mogen gaan vertegenwoordigen in Paradiso. Kaarten voor de Regio-finale kun je bestellen bij (Twan van Well). (Contactpersoon band) kun je bereiken via (077-3984220) of (info@desparks.nl). Hoe meer mensen we als band meenemen, hoe voordeliger de kaarten per saldo worden!


We moeten snel het aantal kaarten doorgeven aan ‘The Clash of the Cover Bands’ aangezien de andere bands ook weer hun vele fans mobiliseren, en er voor elke band een beperkt aantal kaarten gereserveerd is. Met jullie erbij gaan we zeker weer knallen en kunnen we jullie over een tijdje uitnodigen voor Paradiso, waar we aangekondigd zullen worden door 3fm-coryfeen Giel Beelen en Gerard Ekdom…..!!!
See ya in MC De Bosuil in Weert !!!!!!!
Giel Beelen presenteert, net als vorig jaar, met zijn 3fm-collega Gerard Ekdom

de Landelijke Halve Finales in Paradiso!!!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina