Trentino eenvoudig bereikbaar voor iedereenDovnload 7.59 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte7.59 Kb.
TRENTINO EENVOUDIG BEREIKBAAR VOOR IEDEREEN

Per auto, vliegtuig, trein en skibus naar Italiaans wintersportwalhalla
Het Noord-Italiaanse wintersportwalhalla Trentino is door haar centrale ligging vanuit Nederland eenvoudig bereikbaar, zowel met eigen vervoer als per trein, vliegtuig en huurauto of Fly Ski Shuttle.
Vakantie begint in Nederland
Trentino is vanuit het noorden zowel per trein als auto goed bereikbaar met de spoorverbinding Verona-Brenner-München of via de A22 Brenner autosnelweg (Europese weg E45), die Duitsland en Oostenrijk met het noorden van Italië verbindt. Voor vakantiegangers die de voorkeur aan het vliegtuig geven, is het dichtstbijzijnde vliegveld Valerio Catullo in Verona dat op 90 kilometer van Trento ligt. Andere Noord-Italiaanse vliegvelden in de omgeving zijn Brescia (Gabriele d’Aunnunzio), Venetië (Marco Polo), Bergamo (Orio al Serio) en Milaan (Linate en Malpensa).
Vervoer vanaf de luchthaven per Fly Ski Shuttle

Van december tot en met april zorgt de Fly Ski Shuttle ook aankomend wintersportseizoen weer voor comfortabele transfers naar de pistes in Trentino vanaf de belangrijkste Noord-Italiaanse luchthavens Verona, Bergamo en Venetië. Nieuw dit jaar in het schema van de Fly Ski Shuttle is de luchthaven van Innsbruck. De Fly Ski Shuttle is een initiatief van een aantal skigebieden in Trentino om vakantiegangers die per vliegtuig komen extra service en gemak te bieden op hun route naar de pistes. Reserveringen voor de Fly Ski Shuttle kunnen online worden gemaakt via www.flyskishuttle.com of via telefoonnummer: 0039 0461 391111 (van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur).


Vervoer vanaf de luchthaven per auto of trein

Een speciale overeenkomst die UNAT, de vereniging van hoteliers van Trentino, met autoverhuurder Hertz heeft gesloten, biedt Trentino gangers dit jaar de optie om de pistes per huurauto te bereiken. De speciale tarieven voor deze huurauto’s zijn inclusief winterbanden, 350 km per dag, diefstal- en schadeverzekeringen, hulp bij pech onderweg en vervangend vervoer. Voor vakantiegangers die naar Madonna di Campiglio, Val di Sole, Val di Fasssa en Val di Fiemme reizen, zijn ook privé transfers mogelijk. Reizigers die de voorkeur aan de trein geven, kunnen met de Dolomiti Express richting wintersport sporen. Vliegt men op Verona dan biedt de Deutsche Bahn een combinatieticket voor het vervoer per trein plus transfers van en naar de luchthaven aan.


Meer informatie:

FlySki Shuttle: www.flyskishuttle.com
Trentino: www.visittrentino.it/wintersport
Trento, oktober 2015line 3


MEDIA&PR

Tel. 0461 219317press@trentinomarketing.org

@PressTrentino: press
press -> Aantal deelnemers (van 18-01 t/m 11-02) : 2308
press -> Tribunal de cuentas europeo
press -> IP/99/668 Brussel, 9 september 1999 Commissie sluit dossier over stelsel van vaste boekenprijzen in Nederland
press -> Persbericht cirk! 2014 Editie om van te snoepen Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 augustus palmen de artiesten van Cirk! opnieuw de binnenstad in. Tijdens deze zesde editie feest Rechteroever voor het eerst mee
press -> De bunker #02 Lotte Geeven – Pattern of power 09. 06. 2010 – 27. 06. 2010
press -> Winter School of Discontent Voor het activeren van creatieve politiek en collectieve esthetiek
press -> Persbericht
press -> Perscommuniqué nr. 31/13
press -> Bestrijding seksueel geweld tegen minderjarigen tijdens wk voetbal: eu start campagne
press -> VisitDenmark Schipholweg 96a
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina